Allah aşkına yardim

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Kızlar çok kötüyüm 16 yasında erkek kardeşim 6 aydir sigara iciyormus az önce öğrendim hamileyim o kadar uzuldum ki agliyirum yemin etti bir daha eline almayacağına dair ama üzüntüden kahroluyorum bana bi akıl verin nasıl emin olabilirim ?

Buyuk abin varmi?
Yada sozunu cigneyemedigi birisi?
Sir felan kalmasin ben olsam sigara ictigini evdeki herkese yayardim ve gizli gizli takip etmelerini soylerdim.
Boylece hic kacis yolu bulamaz ve sigara sayilari azalir bari.
Tabi diger yandanda tatli dille zararlarini anlat.

Sigara kötü bir şey ama kendinizi bu kadar yıpratacak kadar mı ? Bebişe yazık değil mi ? Hem bakın yemin de etmiş..İnş. sözünün arkasında durur

Sen yazınca aklıma geldi kardeşim 15 yaşında başlamıştı annem yakaladı nasıl ağlıyor şimdi 23yasinda hala içiyor keske baslamasaydi ya inşallah vazgeçer

Kızlar çok kötüyüm 16 yasında erkek kardeşim 6 aydir sigara iciyormus az önce öğrendim hamileyim o kadar uzuldum ki agliyirum yemin etti bir daha eline almayacağına dair ama üzüntüden kahroluyorum bana bi akıl verin nasıl emin olabilirim ?

Oncelikle tehditle yaklasmayin derim, hani anneye babaya soylemekle. Biraz sakince yaklasip konusun madem soz verdi takip etmeye calisin bakalim sozunu tutacakmi, tutmazsa baskalarini devreye sokarsiniz. En onemlisi ornekler vererek zararlarindan bahsedin, illaki verenizde sigaradan astim olmus ne bileyim baska bin turlu hastaliga yakalanmis bir yasli kisi vardir. Ne bileyim oda olmazsa maddi kaybindan, cildine verdigi zarardan kotu koktugundan falan bahsedin ki ergenlikte malum oyle seylere onem veriyordur. Sadece siz degil birde anneniz falan bilsinki iki koldan gizlice takip edersiniz bir kac gun.

olamazsın olmamalısın da 6 yıldır içiyorsa öle pat diye bırakamaz hele hele ablasına yakalandı diye asla bırakmaz
çokta küçükmüş üzücü

Madrm iciyormus al karsina oturttur al bi paket sigara zorla arka arkaya icirt tum paketi
Tabiki tum paketi icemeyecek arka arkaya icmekten midesi bulanacak ve sigarayi birakacak
Amcam kuzenime boyle biraktirmisti
Ah zamaninda babamda bana yapaymis ..

10 yaşından berı içiyormuş ve annenız falan farketmemiş mi ?

Kötü bir alışkanlık. .
İstemedikçe bırakmaz. .

Madrm iciyormus al karsina oturttur al bi paket sigara zorla arka arkaya icirt tum paketi
Tabiki tum paketi icemeyecek arka arkaya icmekten midesi bulanacak ve sigarayi birakacak
Amcam kuzenime boyle biraktirmisti
Ah zamaninda babamda bana yapaymis ..
İse yarar mi dersiniz ?

Adam öldürmemiş abartma arkadaşım sigara içmiş dünyanın sonu degil yani üstüne gitmeyin isterse bırakır yoksa size yalan söyler gizli gizli içer

Adam öldürmemiş abartma arkadaşım sigara içmiş dünyanın sonu degil yani üstüne gitmeyin isterse bırakır yoksa size yalan söyler gizli gizli içer
Öyle diyorsunuz da insanın değer verdiği birileri olunca ister istemez üzülüyor

Bence denemelisin ztn iciyor ise yaramazdada birsey kaybetmezsin ki ise yarayacagini dusundugum icin yaziyorum
3.yakalaysimda yapayım bunu ben çünkü bana yemin etti icmeyecem artık dedi... 1 paketi hepsini üst üste mi icireyim ?

Back
X