- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok kötüyüm 16 yasında erkek kardeşim 6 aydir sigara iciyormus az önce öğrendim hamileyim o kadar uzuldum ki agliyirum yemin etti bir daha eline almayacağına dair ama üzüntüden kahroluyorum bana bi akıl verin nasıl emin olabilirim ?
6 aymış10 yaşından berı içiyormuş ve annenız falan farketmemiş mi ?
İse yarar mi dersiniz ?Madrm iciyormus al karsina oturttur al bi paket sigara zorla arka arkaya icirt tum paketi
Tabiki tum paketi icemeyecek arka arkaya icmekten midesi bulanacak ve sigarayi birakacak
Amcam kuzenime boyle biraktirmisti
Ah zamaninda babamda bana yapaymis ..
6 aydir içiyor10 yaşından berı içiyormuş ve annenız falan farketmemiş mi ?
Öyle diyorsunuz da insanın değer verdiği birileri olunca ister istemez üzülüyorAdam öldürmemiş abartma arkadaşım sigara içmiş dünyanın sonu degil yani üstüne gitmeyin isterse bırakır yoksa size yalan söyler gizli gizli içer
Lise 1 de sınıfta kaldı bu sene sinif tekrarı yapıyor sınıfta kaldığı gün icmeye baslamisbende 12 yaşımdan beri iciyorum..33 yaşındayım. .sigarayi ictigini değilde neden ictigini sorun..iciyorsa bir sebebi vardir...
![]()
İns bırakır ama daha önce benden 1 yas küçük kız kardeşim yakalamış ona söz verdiği halde yine icmisSigara kötü bir şey ama kendinizi bu kadar yıpratacak kadar mı ? Bebişe yazık değil mi ? Hem bakın yemin de etmiş..İnş. sözünün arkasında durur
İse yarar mi dersiniz ?
3.yakalaysimda yapayım bunu ben çünkü bana yemin etti icmeyecem artık dedi... 1 paketi hepsini üst üste mi icireyim ?Bence denemelisin ztn iciyor ise yaramazdada birsey kaybetmezsin ki ise yarayacagini dusundugum icin yaziyorum