• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına yardım

melekbirkan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
124
30
13
43
Dr bey benim 25 ocakda transferim yapdi ama düzensiz bi şekilde değerlerin artıyor dr dış gebelik dedi igne yapilmadan once degerim 659 iğneden sonra 833 bigün sonra 939 cikdi degerler artiyor dr 1300 oldumu ameliyat ile tüpü alalim dedi ama utrosonda hic birsey gorunmuyor nerde tutundugu belli degil ne olu yardim ci olun ne yapmaliyim nerde olduğu görünmeyen iğne veya ameliyat yapılır mı

canım çok geçmiş olsun.aynı durumu yaşadım.rahim filminde birinin icu şişti dr diğer tüple kalırsın dedi ama ben sorunlu tüple gebe kaldım.iç kanama başladı gebelik tüpte başlamış tüp yırtılmış.açık ameliyatla tüp alındı.şu an tek tüpüm var ve 2 yıldır gebe kalamadim.martta tüp bebek deneyecez allah kısmet ederse.demem o ki o tüp alınmalı alınmazsa aynı şey tekrar olabilir.hakkında hayırlısı canım.sevgiler

Çok geçmiş olsun aynı şeyi uç ay önce bende yaşadım tek tupum alindi. Hiç takma zor değil laparoskopik bir ameliyat gecirirsin ehil bir ele git derim ve bekleme geçikirse iç kanamaya çevirir allah yardimcin olsun

Dr bey benim 25 ocakda transferim yapdi ama düzensiz bi şekilde değerlerin artıyor dr dış gebelik dedi igne yapilmadan once degerim 659 iğneden sonra 833 bigün sonra 939 cikdi degerler artiyor dr 1300 oldumu ameliyat ile tüpü alalim dedi ama utrosonda hic birsey gorunmuyor nerde tutundugu belli degil ne olu yardim ci olun ne yapmaliyim nerde olduğu görünmeyen iğne veya ameliyat yapılır mı
Geçmiş olsun

Back
X