- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi melekbirkan
kızlar dr dış gebeliğe benziyor dedi acaba iğne tedavisinde hastanede yatırıyorlar mı ben yatmak istemiyorum ya nasıl oluyor kızlar beni bilgilendirir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım başka doktorada görün bence..tek doktorda hemen karar verme...iğne tedavisini bilmiyorum ben direk laparoskopi oldum..kızlar dr dış gebeliğe benziyor dedi acaba iğne tedavisinde hastanede yatırıyorlar mı ben yatmak istemiyorum ya nasıl oluyor kızlar beni bilgilendirir misiniz
yarı devlet hastanasine gidicem bakalım dr iğne tedavisi olur dediTatlım başka doktorada görün bence..tek doktorda hemen karar verme...iğne tedavisini bilmiyorum ben direk laparoskopi oldum..
tam kesin değil am değerin 1500 olmasını bekler belki ama o zamana kadar da bana bir şey olur mu ya kanamam da varBen iğne tedavisinde 11 gün hastanede yattım tehlikeli çünkü
Ama kesin eminseniz iğne ol derim
Cnmcanım kusura bakma parça parça yazıyorum ama nasıl anlaşıldı dış gebelik olduğu yarın dra gidicem anlaşılır mı acaba
Cnm geçmiş olsun ben 3 gün kaldım değer çok artarsa biraz daha uzun kalırsın inşallah en kısa zamanda atlatirsın ilk hamilelik mikızlar dr dış gebeliğe benziyor dedi acaba iğne tedavisinde hastanede yatırıyorlar mı ben yatmak istemiyorum ya nasıl oluyor kızlar beni bilgilendirir misiniz
2. canım ilk hamileliğimde de kürtaj olmuştum. her gün kan alıp bakıyorlar mı inşallah artmaz ya bir de değer sıfırlanınca mı çıktın canımCnm geçmiş olsun ben 3 gün kaldım değer çok artarsa biraz daha uzun kalırsın inşallah en kısa zamanda atlatirsın ilk hamilelik mi
kızlar dr dış gebeliğe benziyor dedi acaba iğne tedavisinde hastanede yatırıyorlar mı ben yatmak istemiyorum ya nasıl oluyor kızlar beni bilgilendirir misiniz
amin canım allah herkesi sag salim atlattırsın bu durumdan hangı degerdeyken belli oldu seninndış gebelik çok zor ve tehlikeli sürekli kontrol altında olunmalı dikkat edilmeli
ben 3 kere geçirdim allah bidaha yaşatmasın
benim ilkinde 1500 lerde ama kese yoktu iğne ve kürtaj yapıldı değer düşmeye başladıamin canım allah herkesi sag salim atlattırsın bu durumdan hangı degerdeyken belli oldu seninn
gecmıs olsun herkesee arkadaşlar alla şifa versin hepimize benm kanımda 790 lara cıktı dıs gebelıkten suphelenıyoruz ama emın olunmadıgı ıcın hangı doktor gıttıysem 1500 degerını beklemen gerek dedı kese o zaman gorulur dıs gebelıkmı normal gebelıkmı diye sımdı onu beklıyorum ama ya daha kotu olursa dıede korkuyorum acıkcasıı bu haftada verıyım 1000e yaklasırsa doktora gıdıyım baksın dıyorum ama bılmeıyorumm![]()
çok geçmiş olsunn benmde 790 da sımdı bgunde kan verdım sonuc gene 900e yakınsa bende doktora gıdıcem 1500e bekleylm dıcekler ama bende korkuyorum ilk kanamam oldu 30 degerındeyken 14 e dustu 0lanmadan tekrar yukselmeye basladıbenim ilkinde 1500 lerde ama kese yoktu iğne ve kürtaj yapıldı değer düşmeye başladı
ikincisinde değer 900 a kadar çıktı kese yoktu ve sadece iğneyle düştü
üçüncüde ise değer 5800 lerdeydi ve kese sağ tüpümde görüldü iğne ve kürtajla değerler düştü kesede kanama olarak yok oldu
ilk 30 dayken ogrendım hamılelıhgımı sonra 28e dustu dusuk yapıosun dedıler cıkarsa dıs gebelıkten suphelnırız dedı 14 e dustu kanamam oldu 4 gunluk antıbıyotık verdı sonra ıkı hafta gıdemeıdm gene kan verdım 260 lara cıktı sıfırl lanmdan tekrar yukseldı en son 790 doktorlarda gormeeden bısı dıyemıyor tbı 1500 olmasınımı beklıyım calsııyorum yenı gırdım ıse zırt pırt ızın almakta ıstemıyorum1500 gelmeden kesenin gözükmesi çok zor. Neden direkt dış gebelikten şüphelendiniz?
biryerde gebelik materyeli direniyor işte o hücre orda durdukça değer yükselmeye devam eder bir düşer bir çıkarçok geçmiş olsunn benmde 790 da sımdı bgunde kan verdım sonuc gene 900e yakınsa bende doktora gıdıcem 1500e bekleylm dıcekler ama bende korkuyorum ilk kanamam oldu 30 degerındeyken 14 e dustu 0lanmadan tekrar yukselmeye basladı
dıs gebelık tir o zmn demibiryerde gebelik materyeli direniyor işte o hücre orda durdukça değer yükselmeye devam eder bir düşer bir çıkar
evet değer az az yükselir bir çıkar bir düşer birde bakarsın aynı yerde sayardıs gebelık tir o zmn demi![]()
262 4gun sonra 451 2 gun sonra 540 4 gun sonra 794 bugunde verdım yarın cıkıcak sonuc böyleevet değer az az yükselir bir çıkar bir düşer birde bakarsın aynı yerde sayar
senin nasıl değerlerin kaçgün aralıklarla