• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis gebelik yasayanlar

kızlar dr dış gebeliğe benziyor dedi acaba iğne tedavisinde hastanede yatırıyorlar mı ben yatmak istemiyorum ya nasıl oluyor kızlar beni bilgilendirir misiniz

kızlar dr dış gebeliğe benziyor dedi acaba iğne tedavisinde hastanede yatırıyorlar mı ben yatmak istemiyorum ya nasıl oluyor kızlar beni bilgilendirir misiniz
Tatlım başka doktorada görün bence..tek doktorda hemen karar verme...iğne tedavisini bilmiyorum ben direk laparoskopi oldum..

Ben iğne tedavisinde 11 gün hastanede yattım tehlikeli çünkü

Ama kesin eminseniz iğne ol derim

Tatlım başka doktorada görün bence..tek doktorda hemen karar verme...iğne tedavisini bilmiyorum ben direk laparoskopi oldum..
yarı devlet hastanasine gidicem bakalım dr iğne tedavisi olur dedi

Ben iğne tedavisinde 11 gün hastanede yattım tehlikeli çünkü

Ama kesin eminseniz iğne ol derim
tam kesin değil am değerin 1500 olmasını bekler belki ama o zamana kadar da bana bir şey olur mu ya kanamam da var

Cnm geçmiş olsun ben 3 gün kaldım değer çok artarsa biraz daha uzun kalırsın inşallah en kısa zamanda atlatirsın ilk hamilelik mi

Cnm geçmiş olsun ben 3 gün kaldım değer çok artarsa biraz daha uzun kalırsın inşallah en kısa zamanda atlatirsın ilk hamilelik mi
2. canım ilk hamileliğimde de kürtaj olmuştum. her gün kan alıp bakıyorlar mı inşallah artmaz ya bir de değer sıfırlanınca mı çıktın canım

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. İnsallah yeniden saglikla hamile kalirsin. Hastanede yatırmak doktorun kararı. Devlet genelde deger kac olursa olsun yollamayip yatiriyor. Benim beta hcg 4800 civarı iğne vuruldu. Kendi doktoruma güvendim. Agrim veya bir sikintim olmadığı için boşuna hastanede kalmak istemedim. İlk igneden bir hafta sonra değer dusmesi gerekirken 12500 yükselmiş çıktı. 1 ocakta tahlil vermek zorunda kaldik o yuzden mecburen devlet hastesine gittik . Degeri gorunce acil ameliyat ve yatis dediler. İşin açıkçası bu değerde açık ameliyat öneriliyor. Kendi doktorumda cok israr etti ama ben ikinci iğneyi istedim. Çok şükür dusus devam ediyor. İkinci iğne ile kanama başladı. Kanamam var yazmisin zaten o da gideceğinin bir göstergesi. Eğer agrin yoksa ve evine hastane çok uzak değilse evde kalmana izin veriliyor. İgneden sonra ilk 4 ve 7 gün kan isteniyor. Benim doktorum 4 te ignenin etkisinin görülmesi açısından faydası olmadığını söylemişti. Aynı ikinci igneden sonrada bir hafta sonra verdim. Daha sonra bir ay kadar 2 günde bir verdim. Şimdi haftada bire düştük.umarım iğneye gerek kalmadan düşer.

gecmıs olsun herkesee arkadaşlar alla şifa versin hepimize benm kanımda 790 lara cıktı dıs gebelıkten suphelenıyoruz ama emın olunmadıgı ıcın hangı doktor gıttıysem 1500 degerını beklemen gerek dedı kese o zaman gorulur dıs gebelıkmı normal gebelıkmı diye sımdı onu beklıyorum ama ya daha kotu olursa dıede korkuyorum acıkcasıı bu haftada verıyım 1000e yaklasırsa doktora gıdıyım baksın dıyorum ama bılmeıyorumm :(

dış gebelik çok zor ve tehlikeli sürekli kontrol altında olunmalı dikkat edilmeli

ben 3 kere geçirdim allah bidaha yaşatmasın

amin canım allah herkesi sag salim atlattırsın bu durumdan hangı degerdeyken belli oldu seninn
benim ilkinde 1500 lerde ama kese yoktu iğne ve kürtaj yapıldı değer düşmeye başladı

ikincisinde değer 900 a kadar çıktı kese yoktu ve sadece iğneyle düştü

üçüncüde ise değer 5800 lerdeydi ve kese sağ tüpümde görüldü iğne ve kürtajla değerler düştü kesede kanama olarak yok oldu

gecmıs olsun herkesee arkadaşlar alla şifa versin hepimize benm kanımda 790 lara cıktı dıs gebelıkten suphelenıyoruz ama emın olunmadıgı ıcın hangı doktor gıttıysem 1500 degerını beklemen gerek dedı kese o zaman gorulur dıs gebelıkmı normal gebelıkmı diye sımdı onu beklıyorum ama ya daha kotu olursa dıede korkuyorum acıkcasıı bu haftada verıyım 1000e yaklasırsa doktora gıdıyım baksın dıyorum ama bılmeıyorumm :KK43:

1500 gelmeden kesenin gözükmesi çok zor. Neden direkt dış gebelikten şüphelendiniz?

benim ilkinde 1500 lerde ama kese yoktu iğne ve kürtaj yapıldı değer düşmeye başladı

ikincisinde değer 900 a kadar çıktı kese yoktu ve sadece iğneyle düştü

üçüncüde ise değer 5800 lerdeydi ve kese sağ tüpümde görüldü iğne ve kürtajla değerler düştü kesede kanama olarak yok oldu
çok geçmiş olsunn benmde 790 da sımdı bgunde kan verdım sonuc gene 900e yakınsa bende doktora gıdıcem 1500e bekleylm dıcekler ama bende korkuyorum ilk kanamam oldu 30 degerındeyken 14 e dustu 0lanmadan tekrar yukselmeye basladı

1500 gelmeden kesenin gözükmesi çok zor. Neden direkt dış gebelikten şüphelendiniz?
ilk 30 dayken ogrendım hamılelıhgımı sonra 28e dustu dusuk yapıosun dedıler cıkarsa dıs gebelıkten suphelnırız dedı 14 e dustu kanamam oldu 4 gunluk antıbıyotık verdı sonra ıkı hafta gıdemeıdm gene kan verdım 260 lara cıktı sıfırl lanmdan tekrar yukseldı en son 790 doktorlarda gormeeden bısı dıyemıyor tbı 1500 olmasınımı beklıyım calsııyorum yenı gırdım ıse zırt pırt ızın almakta ıstemıyorum :(

çok geçmiş olsunn benmde 790 da sımdı bgunde kan verdım sonuc gene 900e yakınsa bende doktora gıdıcem 1500e bekleylm dıcekler ama bende korkuyorum ilk kanamam oldu 30 degerındeyken 14 e dustu 0lanmadan tekrar yukselmeye basladı
biryerde gebelik materyeli direniyor işte o hücre orda durdukça değer yükselmeye devam eder bir düşer bir çıkar

Back
X