• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis gebelik yasayanlar

262 4gun sonra 451 2 gun sonra 540 4 gun sonra 794 bugunde verdım yarın cıkıcak sonuc böyle
BU DIŞ GEBELİĞE BENZİYOR AMA İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR SONUCU YAZ BAKALIM

AMA DR. UN 1500 GÖRELİM DEMESİNİ ANLAMIYORUM YAP İĞNEYİ DÜŞSÜN ZAMAN KAYBI İŞTE ÇÜNKÜ NORMAL OLSAYDI ŞİMDİYE KESE GÖZÜKÜRDÜ

BU DIŞ GEBELİĞE BENZİYOR AMA İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR SONUCU YAZ BAKALIM

AMA DR. UN 1500 GÖRELİM DEMESİNİ ANLAMIYORUM YAP İĞNEYİ DÜŞSÜN ZAMAN KAYBI İŞTE ÇÜNKÜ NORMAL OLSAYDI ŞİMDİYE KESE GÖZÜKÜRDÜ
bakalım yaında alıyım sonucu duruma gore gıdıcem artık

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. İnsallah yeniden saglikla hamile kalirsin. Hastanede yatırmak doktorun kararı. Devlet genelde deger kac olursa olsun yollamayip yatiriyor. Benim beta hcg 4800 civarı iğne vuruldu. Kendi doktoruma güvendim. Agrim veya bir sikintim olmadığı için boşuna hastanede kalmak istemedim. İlk igneden bir hafta sonra değer dusmesi gerekirken 12500 yükselmiş çıktı. 1 ocakta tahlil vermek zorunda kaldik o yuzden mecburen devlet hastesine gittik . Degeri gorunce acil ameliyat ve yatis dediler. İşin açıkçası bu değerde açık ameliyat öneriliyor. Kendi doktorumda cok israr etti ama ben ikinci iğneyi istedim. Çok şükür dusus devam ediyor. İkinci iğne ile kanama başladı. Kanamam var yazmisin zaten o da gideceğinin bir göstergesi. Eğer agrin yoksa ve evine hastane çok uzak değilse evde kalmana izin veriliyor. İgneden sonra ilk 4 ve 7 gün kan isteniyor. Benim doktorum 4 te ignenin etkisinin görülmesi açısından faydası olmadığını söylemişti. Aynı ikinci igneden sonrada bir hafta sonra verdim. Daha sonra bir ay kadar 2 günde bir verdim. Şimdi haftada bire düştük.umarım iğneye gerek kalmadan düşer.
sağol canım sana da geçmiş olmuş cuma günü 1500 olucak değer galiba beni de yatıracaklar ben yatmak istemedikçe mecbursun dediler bilmiyorum değer ne kadar da sıfırlanır inşallah Allah bir daha yaşatmasın

gecmıs olsun herkesee arkadaşlar alla şifa versin hepimize benm kanımda 790 lara cıktı dıs gebelıkten suphelenıyoruz ama emın olunmadıgı ıcın hangı doktor gıttıysem 1500 degerını beklemen gerek dedı kese o zaman gorulur dıs gebelıkmı normal gebelıkmı diye sımdı onu beklıyorum ama ya daha kotu olursa dıede korkuyorum acıkcasıı bu haftada verıyım 1000e yaklasırsa doktora gıdıyım baksın dıyorum ama bılmeıyorumm :KK43:
canım geçmiş olsun bizim değerler aynı dr lar aynı şeyleri bana da söylüyorlar bekliyoruz bakalım

hakkımızda hayırlısı bana yatrmakla ilgili bişi demediler ama :KK43::KK43:
ben iğnelere başlayalım dedim 1500 olmadan tedaviye başlayamayız sonrasında yatış yaparız dediler belki sen yatırmazlar benim değerlerde 44, 31, 46, 164, 367, 797 oldu dr güzel artmış böyle normal gebelikte oluyor dış gebelikte olabilir dedi

ben iğnelere başlayalım dedim 1500 olmadan tedaviye başlayamayız sonrasında yatış yaparız dediler belki sen yatırmazlar benim değerlerde 44, 31, 46, 164, 367, 797 oldu dr güzel artmış böyle normal gebelikte oluyor dış gebelikte olabilir dedi
evet inşallah normal gebeliktir canım hayırlısı ile ya benımde 30 28 14 bu aralarda kanama geldı dusuk yaptıgım ıcın 2 hafta sonra sıfırlanmadan gene 262 450 540 792 oldu

evet inşallah normal gebeliktir canım hayırlısı ile ya benımde 30 28 14 bu aralarda kanama geldı dusuk yaptıgım ıcın 2 hafta sonra sıfırlanmadan gene 262 450 540 792 oldu
benim de kanamam geldi daha yeni geçti canım inşallah bize zarar vermeden kurtuluruz bundan ondan korkuyorum

2. canım ilk hamileliğimde de kürtaj olmuştum. her gün kan alıp bakıyorlar mı inşallah artmaz ya bir de değer sıfırlanınca mı çıktın canım
Cnm biraz uzun olacak ama benim değer 18.97 ile başladı 2 gün sonra 20.97 oldu çok yavaş arttı dr bu dış gebelik olmaz dedi değer çok yavaş artıyor dedi tabi 2 günde bir test yapıyorum başlarda yavaş arti sonra 100 artmaya başladı .dr hastaneye gel bakalım dedi utrosonda hiçbir şey gorunmedi değer düşük olduğu için . Dr dış gebelik dedi deger 700 de düşük için iğne oldum tabi bu hastanede yapıldı 3 gün kaldım hergün gene test değerler artiyor ama yavaş artiyor . Benim deger 933 tü hastaneden cikdigimda tehlike görmediği için çıkardı eğer değer 2000 ne olsaydı cikarmazdi. Değerler halen sifirlanmadi ama düşüyor en son 200 du 4 günde bir yapıyorum

çok geçmiş olsunn benmde 790 da sımdı bgunde kan verdım sonuc gene 900e yakınsa bende doktora gıdıcem 1500e bekleylm dıcekler ama bende korkuyorum ilk kanamam oldu 30 degerındeyken 14 e dustu 0lanmadan tekrar yukselmeye basladı

Çoğu dış gebelikte değerler bir yükselip bir dusuyor arada kanamalar oluyormuş. Bu durumda dış gebelik teşhisi ne malesefki mantıklı duruyor. Benim hem ikiye katlandi. Hiç dusmedi. Kanama olmadı. Kişiden kişiye süreç çok değişiyor. Bir arkadaşım yakın zamanda aynı durumu yaşadı. Doktor dış gebelik dedi. İnat etti ve haklı çıktı. Bebek geç döllenmiş keseyi bu hafta gördüler. Değer 2000 geçti. Bu işi başta çözmek çok zor. Doktorlara guvenmek zorundayız. Hakkında hayırlısı olsun. Ben kendi adıma 5 doktora gittim. Benim bundan önce 2 tüp bebek denemem var. İlk kez kendiliğinden hamile kaldım. Allah hiç kimseye yasatmasin, tekrarını göstermesin hiç birimize

sağol canım sana da geçmiş olmuş cuma günü 1500 olucak değer galiba beni de yatıracaklar ben yatmak istemedikçe mecbursun dediler bilmiyorum değer ne kadar da sıfırlanır inşallah Allah bir daha yaşatmasın

Sanada geçmiş olsun. Bu konu kişiden kişiye değişiyor. Doktora gore de değişiyor sanirim. Agrin, kanaman varsa hiç risk almamak en mantiklisi. Benim hiç biri yoktu. İkinci iğneden sonra başladı ve regli olmadığı tespit edildi. İğne yüksek dozdu yan etkisi olarak kanama yaşadık. Demin diğer arkadasa da yazdım. Benimde bir arkadaşın önce yükseldi sonra biraz düştü. Dış gebelik dendi. İnat etti 1500 geçsin diye. 2000 geldi bu hafta ve kese görüldü. Doktor geç dollenmistir. Yerleşme kanaması demiş. Umarım seninde öyle olur. Kimse bu yolda bu kaybı yaşamasın. İnsanın sevinci kursaginda kalıyor.

Çoğu dış gebelikte değerler bir yükselip bir dusuyor arada kanamalar oluyormuş. Bu durumda dış gebelik teşhisi ne malesefki mantıklı duruyor. Benim hem ikiye katlandi. Hiç dusmedi. Kanama olmadı. Kişiden kişiye süreç çok değişiyor. Bir arkadaşım yakın zamanda aynı durumu yaşadı. Doktor dış gebelik dedi. İnat etti ve haklı çıktı. Bebek geç döllenmiş keseyi bu hafta gördüler. Değer 2000 geçti. Bu işi başta çözmek çok zor. Doktorlara guvenmek zorundayız. Hakkında hayırlısı olsun. Ben kendi adıma 5 doktora gittim. Benim bundan önce 2 tüp bebek denemem var. İlk kez kendiliğinden hamile kaldım. Allah hiç kimseye yasatmasin, tekrarını göstermesin hiç birimize
Tesekkur ederim hakkimizda gercekten hayirlisi allah herkese saglikli cocuk nasip etsin

Cnm biraz uzun olacak ama benim değer 18.97 ile başladı 2 gün sonra 20.97 oldu çok yavaş arttı dr bu dış gebelik olmaz dedi değer çok yavaş artıyor dedi tabi 2 günde bir test yapıyorum başlarda yavaş arti sonra 100 artmaya başladı .dr hastaneye gel bakalım dedi utrosonda hiçbir şey gorunmedi değer düşük olduğu için . Dr dış gebelik dedi deger 700 de düşük için iğne oldum tabi bu hastanede yapıldı 3 gün kaldım hergün gene test değerler artiyor ama yavaş artiyor . Benim deger 933 tü hastaneden cikdigimda tehlike görmediği için çıkardı eğer değer 2000 ne olsaydı cikarmazdi. Değerler halen sifirlanmadi ama düşüyor en son 200 du 4 günde bir yapıyorum
çok geçmiş olsun canım ya bende inatla tedavimi yapın dedim ama illa 1500 olup kese görmeden yapamam dedi çok korktum şimdi kaç günde sıfırlanırmış değer ya
Sanada geçmiş olsun. Bu konu kişiden kişiye değişiyor. Doktora gore de değişiyor sanirim. Agrin, kanaman varsa hiç risk almamak en mantiklisi. Benim hiç biri yoktu. İkinci iğneden sonra başladı ve regli olmadığı tespit edildi. İğne yüksek dozdu yan etkisi olarak kanama yaşadık. Demin diğer arkadasa da yazdım. Benimde bir arkadaşın önce yükseldi sonra biraz düştü. Dış gebelik dendi. İnat etti 1500 geçsin diye. 2000 geldi bu hafta ve kese görüldü. Doktor geç dollenmistir. Yerleşme kanaması demiş. Umarım seninde öyle olur. Kimse bu yolda bu kaybı yaşamasın. İnsanın sevinci kursaginda kalıyor.
canım keşke mucize olsa da normal gebelik olsa ama nerdeee

bnm sonuc 794ten 843 e cıkmıs:( persembe gunu hastaneye gıdıcem artık bakalım doktor ne dıcek gorebılecekmı bsı :(:(

Back
X