• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis gebelik yasayanlar

geçmiş olsun canım ilk gebeliğimde bende olmuştum beni uyutmamışlardı ama genelde aneztesi uygulanıyormuş

Merhaba arkadaşlar bende dış gebelik yaşadım sağ tüpüm alındı. O zaman uzulmustum ama unutmayın ki dış gebelik yaşanan tupunuz tekrar tekrar risk altında. Yani tekrardan aynj tüpten dış gebelik yaşama olasiliginiz yüksek. Bu yüzden alınması daha mantikli.bazı arkadaşlar sukur alinmadi demiş ama böyle bir büyük riske tekrardan girmeye gerek yok.zaten o tüp belli ki tıkalı siz ne kadar actirsaniz yine tikanacak.

iyi cnm bnm durumum dıs gebelık degılmıs keseyı gordu doktor ama sgalıksız bır gebelıkmıs sen nasılsın
Cnm kese boş mu anlamadım .birde beklemek le çok iyi yapmışsın benim değer 1500 gelmeden dr igneyi yapdı ama çok pişman oldum başka bir dr gorunmedi diye .ocak 4 ten beri kanama yaşıyorum kesilmesi kanama 2 gün önceki değerde 20
cikdi. Artık sıfırlanır da bende de rahatlarim

Cnm kese boş mu anlamadım .birde beklemek le çok iyi yapmışsın benim değer 1500 gelmeden dr igneyi yapdı ama çok pişman oldum başka bir dr gorunmedi diye .ocak 4 ten beri kanama yaşıyorum kesilmesi kanama 2 gün önceki değerde 20
cikdi. Artık sıfırlanır da bende de rahatlarim
ben en basta dusuk yapmıstım parca kalmıs oda bos gebelık olustu... kurtaj oldum sımdı kan degerımden hemen düşer inşallah doktorum cinsel ilişki için bişi demedi size demşmiydi agrım sızım yok cok sukur ama 3 hafta falan ilişki dusunmuyorum... dusmesınede sevındım acıkcası alla ınsallah saglıklı bır gebelık nasıp eder ısteyen herkese hayırlısını versın

ben en basta dusuk yapmıstım parca kalmıs oda bos gebelık olustu... kurtaj oldum sımdı kan degerımden hemen düşer inşallah doktorum cinsel ilişki için bişi demedi size demşmiydi agrım sızım yok cok sukur ama 3 hafta falan ilişki dusunmuyorum... dusmesınede sevındım acıkcası alla ınsallah saglıklı bır gebelık nasıp eder ısteyen herkese hayırlısını versın
Slm gecmis olsun arkadasim bende dis gebelim geciriyomusum igne oldum 6 gunu. Degerim 556 ya yukselmis doktor cuma kurtaj dedi cok korkuyorum ultrosonda bise goremdi ic kanamada yok

Slm gecmis olsun arkadasim bende dis gebelim geciriyomusum igne oldum 6 gunu. Degerim 556 ya yukselmis doktor cuma kurtaj dedi cok korkuyorum ultrosonda bise goremdi ic kanamada yok
GEÇMİŞ OLSUN BENDE DIŞ GEBELİKLERİMDE KÜRTAJ OLDUM
KORKMA ALLAH YARDIMCIN OLSUN RAHİM KENDİNİ GEBE OLARAK HAZIRLADIĞI İÇİN YAPIYORLAR DIŞ GEBELİK OLDUĞUNDAN RAHİME UYARI OLARAK

Merhaba arkadaşlar, 5+1 haftalık hamileyim. Doktor kese ve kalp atışı için 25 Mayıs a gün verdi. İlk kez ve tüp bebekle hamile kalabildiğim için ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye korkuyorum. Dış gebelikse 15 gün sonrası Allah korusun durumun daha kötüleşmesine sebep olur. Burda okuduğum kadarıyla hiçbir şikayeti olmadığı halde dış gebelik olduğunu öğrenenler olmuş. Bende durumumu özetlersem tecrübelerinize dayanarak fikir yürütebilir misiniz lütfen.

Beta hcg değerlerim; 7.gün 82,7 / 10.gün 380,8 / 14.gün 3.423
Şimdiye kadar lekelenme, ağrı, sancı gibi hiçbir belirti yaşamadım. Zaten 7.güne kadar hiç belirtim olmadı, sonrasındaki belirtilerim de sık acıkma, sık idrara çıkma, Ateş basması gibi şeylerdi. Değerlerim hızla büyüyor ama sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum. Sizlerin değerleri daha azken bile ultrasonla bakmışlar, benim doktorum neden bakmayıp 15 gün sonrasına gün vermiştir acaba?

Merhaba arkadaşlar, 5+1 haftalık hamileyim. Doktor kese ve kalp atışı için 25 Mayıs a gün verdi. İlk kez ve tüp bebekle hamile kalabildiğim için ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye korkuyorum. Dış gebelikse 15 gün sonrası Allah korusun durumun daha kötüleşmesine sebep olur. Burda okuduğum kadarıyla hiçbir şikayeti olmadığı halde dış gebelik olduğunu öğrenenler olmuş. Bende durumumu özetlersem tecrübelerinize dayanarak fikir yürütebilir misiniz lütfen.

Beta hcg değerlerim; 7.gün 82,7 / 10.gün 380,8 / 14.gün 3.423
Şimdiye kadar lekelenme, ağrı, sancı gibi hiçbir belirti yaşamadım. Zaten 7.güne kadar hiç belirtim olmadı, sonrasındaki belirtilerim de sık acıkma, sık idrara çıkma, Ateş basması gibi şeylerdi. Değerlerim hızla büyüyor ama sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum. Sizlerin değerleri daha azken bile ultrasonla bakmışlar, benim doktorum neden bakmayıp 15 gün sonrasına gün vermiştir acaba?

Arkadaşım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun ve Rabbim tamamına erdirsin. 1500 gectimi kese görülüyor. Yani sen 3,423 ile her hangi bir doktora gittiğinde alttan yapılacak bir ultroson ile bebeğin kesesini görürsün. En azından rahim içinde ise için rahatlar. Dış gebelik fikrinden kurtulursun. İnşallah boş kuruntulardir.

Merhaba. Moralim çok bozuk. Dış gebelik teşhisi kondu. Metokrasit mi ne, mtx iğnesi vuruldu. Cuma kan değerime tekrar bakılacak düşme var mı diye. Dış gebelik teşhisi konmadan önce 16 gün yoğun kanamam oldu. Adet sanmıştım zaten. Şu an iğneden sonraki 2. Gün. Gaz gibi sancı, batma gibi şeyler yaşıyorum. Korkuyorum iç kanama geçiriyor olabilir miyim. Bu sancılar normal midir ki. Kan değerim 136
Bu cuma yine ölçtüreceğim. Bu sancılar normal mi anormal mi acaba. Korkuyorum

Back
X