- 1 Şubat 2016
- 32
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi melekbirkan
Kurtajj olucam kizlarrr ama korkuyorum birazcik cok korkulucak bisi varki bide uyutuyorlarmiii yardim edinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım naptın oldu mu kürtajKurtajj olucam kizlarrr ama korkuyorum birazcik cok korkulucak bisi varki bide uyutuyorlarmiii yardim edinn
YARIN OLUCAM BITANEMM NE KC SAAT KALDIN HASTANEDE ?canım naptın oldu mu kürtaj
4-5 saat kalmıştım canım ben inşallah sorunsuz atlatırsınYARIN OLUCAM BITANEMM NE KC SAAT KALDIN HASTANEDE ?
Ciktim sukur agrim yok herkese cok gecmis olsun4-5 saat kalmıştım canım ben inşallah sorunsuz atlatırsın
Cnm kese boş mu anlamadım .birde beklemek le çok iyi yapmışsın benim değer 1500 gelmeden dr igneyi yapdı ama çok pişman oldum başka bir dr gorunmedi diye .ocak 4 ten beri kanama yaşıyorum kesilmesi kanama 2 gün önceki değerde 20iyi cnm bnm durumum dıs gebelık degılmıs keseyı gordu doktor ama sgalıksız bır gebelıkmıs sen nasılsın
ben en basta dusuk yapmıstım parca kalmıs oda bos gebelık olustu... kurtaj oldum sımdı kan degerımden hemen düşer inşallah doktorum cinsel ilişki için bişi demedi size demşmiydi agrım sızım yok cok sukur ama 3 hafta falan ilişki dusunmuyorum... dusmesınede sevındım acıkcası alla ınsallah saglıklı bır gebelık nasıp eder ısteyen herkese hayırlısını versınCnm kese boş mu anlamadım .birde beklemek le çok iyi yapmışsın benim değer 1500 gelmeden dr igneyi yapdı ama çok pişman oldum başka bir dr gorunmedi diye .ocak 4 ten beri kanama yaşıyorum kesilmesi kanama 2 gün önceki değerde 20
cikdi. Artık sıfırlanır da bende de rahatlarim
Slm gecmis olsun arkadasim bende dis gebelim geciriyomusum igne oldum 6 gunu. Degerim 556 ya yukselmis doktor cuma kurtaj dedi cok korkuyorum ultrosonda bise goremdi ic kanamada yokben en basta dusuk yapmıstım parca kalmıs oda bos gebelık olustu... kurtaj oldum sımdı kan degerımden hemen düşer inşallah doktorum cinsel ilişki için bişi demedi size demşmiydi agrım sızım yok cok sukur ama 3 hafta falan ilişki dusunmuyorum... dusmesınede sevındım acıkcası alla ınsallah saglıklı bır gebelık nasıp eder ısteyen herkese hayırlısını versın
GEÇMİŞ OLSUN BENDE DIŞ GEBELİKLERİMDE KÜRTAJ OLDUMSlm gecmis olsun arkadasim bende dis gebelim geciriyomusum igne oldum 6 gunu. Degerim 556 ya yukselmis doktor cuma kurtaj dedi cok korkuyorum ultrosonda bise goremdi ic kanamada yok
GEÇMİŞ OLSUN BENDE DIŞ GEBELİKLERİMDE KÜRTAJ OLDUM
KORKMA ALLAH YARDIMCIN OLSUN RAHİM KENDİNİ GEBE OLARAK HAZIRLADIĞI İÇİN YAPIYORLAR DIŞ GEBELİK OLDUĞUNDAN RAHİME UYARI OLARAK
oldum hemde iki doz benimde uzun süreçte düştü aniden düşmüyor zaten aylar bile sürebiliyorCok saol cnm igne olmusmuydu igne olmama ragmen dusmuyo deger
Benimde dusmedi hala ayni yerde sayiyo doktor kurtaj yapcak dusmeyince bi igne daha vercekmisoldum hemde iki doz benimde uzun süreçte düştü aniden düşmüyor zaten aylar bile sürebiliyor
Cok.sukur kurtaj yapmadi doktor degerlerim dusmeye basladi ins. Yukselmez artik ya 3 kere gecirmissin doktor ne diyo bu durumaGeçmiş olsun çok üzüldüm.üç defa yaşadım dış gebeliği Allah yardimcin olsun canım
Merhaba arkadaşlar, 5+1 haftalık hamileyim. Doktor kese ve kalp atışı için 25 Mayıs a gün verdi. İlk kez ve tüp bebekle hamile kalabildiğim için ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye korkuyorum. Dış gebelikse 15 gün sonrası Allah korusun durumun daha kötüleşmesine sebep olur. Burda okuduğum kadarıyla hiçbir şikayeti olmadığı halde dış gebelik olduğunu öğrenenler olmuş. Bende durumumu özetlersem tecrübelerinize dayanarak fikir yürütebilir misiniz lütfen.
Beta hcg değerlerim; 7.gün 82,7 / 10.gün 380,8 / 14.gün 3.423
Şimdiye kadar lekelenme, ağrı, sancı gibi hiçbir belirti yaşamadım. Zaten 7.güne kadar hiç belirtim olmadı, sonrasındaki belirtilerim de sık acıkma, sık idrara çıkma, Ateş basması gibi şeylerdi. Değerlerim hızla büyüyor ama sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum. Sizlerin değerleri daha azken bile ultrasonla bakmışlar, benim doktorum neden bakmayıp 15 gün sonrasına gün vermiştir acaba?