- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Inşallah kaçabilirizEylülde sezon sonu okullar falan açıldığı için yarı yarıya ucuzluyor fiyatlar inşallah kaçamak yapabilirsiniz
Yapmaya çalışın herşey gençken güzel İnan’ın 3 gün de olsa kaçın derim ben
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Spor A.S. Ümraniye Yeşilvadi tesisleri.Hangi spor kompleksi bu :)
Fiyati asiri uygunmus biz 2 kisiye ayda 1200 tl ödüyoruz :/
Hayat ne zaman adil olmuş ki tatilde adalet arıyorsunuz?Ayni durumdayım seninle..eşşek gibi çalısıyirum ama maddi sebeplerden dolayı gidemiyorum balayına falan da gidememiştim daha doğrusu hayatımda hiç tatile gitmedim ve gitmek istiyorum..çalışmayan insanlar bile gidiyor ben kış boyu çalıstim hala çalisiyorum ama bikaç kuruş ayırip gidemiyorum..adalet mi bu..
7 aylık çocuk denize gidip gitmediğini anlamaz ki..Çok şükür sağlığımız yerinde ama kış boyunca afedersiniz ess..k gibi çalıştık.yazin bir deniz havası solumak istiyor insan.maalesef ki iki senedir evliyiz bir kere bile tatile gidemedik.ikimizde borç ödüyoruz eşimle.oglum var 7 aylık.en azından onu denize gördürmek istiyorum.icim gidiyor ama maddi sorunlardan gidemiyoruz.canim o kadar sıkılıyor ki.cok üzülüyorum. Sosyal medya da bebeklerin denizde fotoğraflarını gördükçe ben neden oğluma güzel bir tatil veremedim diye kendimi yiyorum...yoksa ben çok deniz düşkünü bir insan değilim.sadece oğlum ilk defa girecek onun hevesi ve isteği vardı.cok ama çok üzgünüm.size derdimi anlatmak istedim.belki bir iki biseyler konsiuriz ve rahatlarım
Çok şükür sağlığımız yerinde ama kış boyunca afedersiniz ess..k gibi çalıştık.yazin bir deniz havası solumak istiyor insan.maalesef ki iki senedir evliyiz bir kere bile tatile gidemedik.ikimizde borç ödüyoruz eşimle.oglum var 7 aylık.en azından onu denize gördürmek istiyorum.icim gidiyor ama maddi sorunlardan gidemiyoruz.canim o kadar sıkılıyor ki.cok üzülüyorum. Sosyal medya da bebeklerin denizde fotoğraflarını gördükçe ben neden oğluma güzel bir tatil veremedim diye kendimi yiyorum...yoksa ben çok deniz düşkünü bir insan değilim.sadece oğlum ilk defa girecek onun hevesi ve isteği vardı.cok ama çok üzgünüm.size derdimi anlatmak istedim.belki bir iki biseyler konsiuriz ve rahatlarım
Çok şükür sağlığımız yerinde ama kış boyunca afedersiniz ess..k gibi çalıştık.yazin bir deniz havası solumak istiyor insan.maalesef ki iki senedir evliyiz bir kere bile tatile gidemedik.ikimizde borç ödüyoruz eşimle.oglum var 7 aylık.en azından onu denize gördürmek istiyorum.icim gidiyor ama maddi sorunlardan gidemiyoruz.canim o kadar sıkılıyor ki.cok üzülüyorum. Sosyal medya da bebeklerin denizde fotoğraflarını gördükçe ben neden oğluma güzel bir tatil veremedim diye kendimi yiyorum...yoksa ben çok deniz düşkünü bir insan değilim.sadece oğlum ilk defa girecek onun hevesi ve isteği vardı.cok ama çok üzgünüm.size derdimi anlatmak istedim.belki bir iki biseyler konsiuriz ve rahatlarım
neresi acabaKonu sahibi nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama mesela Amasra’dan yeni geldi halamlar
Kişi başı günlük 40 liraya oda artı kahvaltı olacak şekilde bir hafta kaldılar tavsiye ederim
Profilinde Bitlis yazıyorneresi acaba
Bedesten olarak kalmış aklımdaneresi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?