Allah başka bir dert vermesin ama tatile gidemedik:(

Emirimoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
1.091
768
43
35
Çok şükür sağlığımız yerinde ama kış boyunca afedersiniz ess..k gibi çalıştık.yazin bir deniz havası solumak istiyor insan.maalesef ki iki senedir evliyiz bir kere bile tatile gidemedik.:( ikimizde borç ödüyoruz eşimle.oglum var 7 aylık.en azından onu denize gördürmek istiyorum.icim gidiyor ama maddi sorunlardan gidemiyoruz.canim o kadar sıkılıyor ki.cok üzülüyorum. Sosyal medya da bebeklerin denizde fotoğraflarını gördükçe ben neden oğluma güzel bir tatil veremedim diye kendimi yiyorum...yoksa ben çok deniz düşkünü bir insan değilim.sadece oğlum ilk defa girecek onun hevesi ve isteği vardı.cok ama çok üzgünüm.size derdimi anlatmak istedim.belki bir iki biseyler konsiuriz ve rahatlarım:(

Canım tatile gitmek dinlenmek tabiki hakkın, ama illa pahalı yerler olmayıversin Antalya Kıbrıs Bodrum değilde, mesela Balıkesir, Yalova tarafları olur trakya bölgesi uygun Keşan, Şarköy, İlla 5 yıldızlı ful pansiyon tatil yapamıyoruz her sene, ama biraz kaçmak da istiyor insan, apart kiralarsın yemek içmek kendin bim A101 tarzı marketlerden alıp aparatif şeyler hazırlarsın 4-5 gün kalır gelirsiniz imkansız değil diye düşünüyorum,

Çok şükür sağlığımız yerinde ama kış boyunca afedersiniz ess..k gibi çalıştık.yazin bir deniz havası solumak istiyor insan.maalesef ki iki senedir evliyiz bir kere bile tatile gidemedik.:KK43: ikimizde borç ödüyoruz eşimle.oglum var 7 aylık.en azından onu denize gördürmek istiyorum.icim gidiyor ama maddi sorunlardan gidemiyoruz.canim o kadar sıkılıyor ki.cok üzülüyorum. Sosyal medya da bebeklerin denizde fotoğraflarını gördükçe ben neden oğluma güzel bir tatil veremedim diye kendimi yiyorum...yoksa ben çok deniz düşkünü bir insan değilim.sadece oğlum ilk defa girecek onun hevesi ve isteği vardı.cok ama çok üzgünüm.size derdimi anlatmak istedim.belki bir iki biseyler konsiuriz ve rahatlarım:KK43:
Tek derdiniz bu olsun borçlarınızı toparlarsınız seneye tatile çıkarsınız. Biz de aynı durumdayız eşim tutturdu tatile gidelim diye. Ben vazgeçirdim. Çok zorlicakti çünkü maddi açıdan. Yaşadığınız yerde havuz filan yok mu oralara gitseniz. Benim kızım da çok seviyor suyu. Biz havuza götürüyoruz bazen. Bazen de günübirlik amasraya gidip geliyoruz mesela. Öyle birşey yapabilirsiniz.

Yaşadığınız yerde mutlaka havuz vardır günübirlik gidin hem size değişiklik olur hem çocuğunuza. Maliyetli de olmaz boşa canınızı sıkmayın.

ille de 5 yıldızlı olmasına gerek yok tatilin , benim arkadaşlar geçen sene fethiyede kişi başı 40 liraya pansiyon ayarlamışlardı ,çok da eğlenmişlerdi .. bu sene de kuzenim Marmaris’te 100 liraya oda kiralamış hem de turunç da , bence gayet de makul fiyatlar
Bu yerlerin tam adını ya da yerini öğrenmem mümkün mü acaba

Günü birlik turlar oluyo uygun fiyatlara onlarla bi kaç günlüğüne gidebilirisniz ya da 1 gece 2 günlük filan nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama bizim burda çok bende otelde çalıştığım için malesef bana tatil yok bende arkadaşımla turlara katılmakta buldum çareyi sabah alıyolar seni akşam bırakıyorlar eğlenceli oluyo bi araştırın isterseniz

7 aylık bebek zaten anlamazdı.
Seneye daha iyi eğlenir emin olun.
İlle de gitmek istiyorsanız ucuz yollu birşeyler bulabilirsiniz.
Her keseye göre imkan mevcut.
Bulunduğunuz şehire en yakın mesafede,pahalı olmayan birkaç günlük bir şey mesela.

7 aylık bebek zaten anlamazdı.
Seneye daha iyi eğlenir emin olun.
İlle de gitmek istiyorsanız ucuz yollu birşeyler bulabilirsiniz.
Her keseye göre imkan mevcut.
Bulunduğunuz şehire en yakın mesafede,pahalı olmayan birkaç günlük bir şey mesela.
Aynı sıkıntı bende de var .Dediğin gibi Allah başka dert vermesin .Borç ödenir .Sağlık olsun .Bir yıllık evliyim bende .Borç ödüyoruz benim çocuğum yok gerçi ama yaşım geçmesin diye çocukta istiyorum.Allahtan havuzlu sitedeyiz havuza falan giriyoruz arada .Ama eylülde yıllık izine çıkıcaz eşimle yüksek ihtimal bir yere gidemeyecegiz:( sağlık olsun .

kendi derdinizi çocuğun üstüne yıkmışsınız sanki? bebek ne anlar ki havuzdan denizden.
şişme havuza koy orda bile eğlenir yani. su sonuçta.
onun dışında biraz sıkın kemerleri seneye gidin tatile. bişey olmaz. bide bi çocuk daha yapmayın. aile planlaması denen bişey var. yanlış anlamayın ama çocuk yaparken maddi durumu göz önünde bulundurur genelde insanlar.

Balkona bebek küvetine su doldurun, oynasın oğluşunuz, gerçekten 7 aylık bebekle bu sıcakta tatil zor yani, üzüldüğünüze değmez, seneye bütçeyi baştan belirleyin gidin inşallah.

Aynı sıkıntı bende de var .Dediğin gibi Allah başka dert vermesin .Borç ödenir .Sağlık olsun .Bir yıllık evliyim bende .Borç ödüyoruz benim çocuğum yok gerçi ama yaşım geçmesin diye çocukta istiyorum.Allahtan havuzlu sitedeyiz havuza falan giriyoruz arada .Ama eylülde yıllık izine çıkıcaz eşimle yüksek ihtimal bir yere gidemeyecegiz:KK43: sağlık olsun .
Eylülde sezon sonu okullar falan açıldığı için yarı yarıya ucuzluyor fiyatlar inşallah kaçamak yapabilirsiniz
Yapmaya çalışın herşey gençken güzel İnan’ın 3 gün de olsa kaçın derim ben :-)

Back
X