allah başka dert vermesin dert değil aslında...

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
................................................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar neden bir fikir vermiyorsunuz??

Canım çocuk da senden hoşlanıyor ama senin ondan hoşlandığından emin olmak için bekliyor olabilir. Ya da en kötü ihtimal sadece öylesine bakıyor olabilir erkek arkadaşlarının yanında bak iki baktım eridi diyor olabilir vs vs vs dencek çok ihtimal var aynı sınıfta olduğunuza göre illa ki tanıyorsundur az yahut çok sen hislerine güven ... Baktın ki çocuk hala aynı sen de ona dik dik bak, o selam vermezse sen ver halini hatırını sor hoşlanmıyormuşsun sıradan arkadaşınmış izlenimi ver =)

kız eridi gibi bir tarzı olduğunu sanmıyorum ama son gün resmen o izlenimi verdi. çok sinirlerim bozuldu. keşke dediklerini yapabilsem onu gördüğümde eelimayağıma dolaşmasada normal bir arkadaşımmış gibi davranabilsem. sohbet ettiğimiz zamanlar sorun yok heyecanlanıyorum ama bir süre sonra rahatlıyorum normal davranıyorum. ama işte ilk karşılaşınca konuşcak mı benle dierken elim ayağıma dolanıyor. istemeden belkide ilgisiz havası uyandırıyorda olabilirim. bu arada bizim önceden konuştuklarımızı unutmuyor bana hatırlatıyor konuştuğumuz zamanşlarda geçen konuşmuştuk ya gibisinden bu olumlu bir şey mi sence.
bu arada yorumun için çok sağol.

Kesinlikle olumlu bir şey canım ya =) O zaman tek yol kalıyor çocuk da senden hoşlanıyor ama belki red edilmekten korkuyor olabilir... Belki de onun da sana selam vermemesinin asıl nedeni utanması, çekinmesidir; anladığım kadarıyla o sana olan beğenisini dillendirmiş ki senin haberin var. Şimdi senden bir sıcaklık bekliyor olabilir. Ahhhh şu erkekler ahhh

sanırım benim soğuk davranışlarımdan geri çekildi belkide.
mesela çok samimi arkadaş değiliz normalde aynı sınıftayız ama daha bir kaç ay oldu konuşmaya başlayalı bir birimizi farkedeli. son konuştuğumuzda sırtıma dokundu ayrılırken ben böyle bir şey beklemiyordum garipsedim açıkçası bence normal değil böyle yapması. ama onun açısında normal olabilir bilmiyorum ben ona o kadar yakın davranması için fırsat vermedim ne bileyim hiç dokunmadım. el sıkışmadık vs. uzaktan uzağa konuştuk. ya belki saçma hoşlanmasını istiyorum ya sebep arıyorum resmen

Canım ya bence senden bi güvence istiyor =) Sen de onu gördüğünde gülümseyebilirsin, bakışlar zaten her şeyi anlatır; ama işte erkekler anlamıyorrr =) Bu senin içinde blunduğun durum seneler öncesinde benim içinde bulunduğum bir durumdu =) Msn de konuşurduk okulda yüzüne bakmazdım Utanırdım, onu görünce heycanlanırdım Ama msn de iken aşkısı, canım, balım vs vs derdik birbirimize Sonuçta şu anda şu anda 5 yıllık beraberiz Nasıl oldu dersen yazışmak kimi zaman daha iyi=) Sen de face de selam ver ilk inan zaten senin ona yazzmanı bekliyordur Kendimden biliyorum benimkide msn açıp beni beklermiş ama çat diye yazmazdı ben yazardım selam diye

ya işte face de cesaretimi kırdı biraz ben onu ekledim daha ismen tanışmıyorduk konuşuyoduk ama. neyse dersin birinden bahane ürettim msj attım her defasında face girdiği halde geç yazdı cvpları. ama hep verdi cvp. sonra yenilerde bir hocayla ilgili msj attım yine cvp attı. ama gerisi yok. bir de facede ben onun remini beğeniyorum o beniö hiç resmimi beğenmedi. sınıfta bir kız var arkadaşlar onun kini beğenmiş mesela yeni. yani face de durmuyor hiç sohbet açık hiç yaklamadım. benim attığım adımlarda malesef durum böyle.
aslında çekinceği bir şey yok ben gaette belli ettim ondan hoşlandığımı ama anlamıyor mu işine mi gelmiyor orasınıAllah bilir.

Nasip canım ya cidden. O zman bekleyeceksin mecburen Belli ettim diyorsan çok da üstelememk lazım havalanmasın bir de... İnşallah olur ama ya bekleyişler insanı çok hırpalıyor tez zamanda bir sonuca erer inşalah:109:

sağol canım inşallah.

git açıl demiyorum ama ortak dersleriniz falan varsa, onun yanında boş bir yer gördüğünde otur. ee nasılsın mehmet neler yapıyorsun görüşmeyeli diyip gülümse. siz sonuçta faceden yazışmış etmişsiniz. hiç de selam vermiyosun cık cık falan de sırıt şakaya vur ilk aşamada flört etmek yerine arkadaş olmaya çalış. flört tamamen ısındıktan tanıştıktan sonra olan bişiy. eğer o çocuk bu canayakın arkadaşçıl davranışını yadırgıycaksa zaten boşver yol ver ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…