"Allah Belanızı Vesin"

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
arkadaşlar çok korkuyorum.polis çağırdım.binada yalnız yaşıyorum şu anda .4 katlı bina 4. katındayım.ekmek almaya gitmiştim.binanın giriş kapısının altından "ALLAH BELANIZI VERSİN. Siz öğretmenlerin kökünü kazıyacağız burdan.Bekle sadece sen." aynen bunlar yazılmış bir kağıt atmışlardı. bilgisayar yazısıyla.şu an beynim durdu.napıcam bilmiyorum.korku filminde gibiyim.polis gelmedi hala.bana bişeyler diyin geçende de taş atılmıştı eve.ben napıcam ailemden kimsenin umrunda değilim onlarla konuşmam tek dostum polisler .çıldırmak üzereyim.
şimdi okudum yazdıklarımı yanlış yazmışım 3.katındayım

ben hiç böyle bişey görmedim, tamam sanal dünyada öğretmenlere çok sallıyor millet ama
gerçek hayatta doğusunda batısında çok da saygı duyuluyor.
sonbahar ne desem yanlış anlayacaksın ama eski konularına dayanarak sorma ihtiyacı hıssettim acaba sen yanlış görmuş olabilir misin? ya da en son evıne tas atan çocuklardan böyle mi intikam almak istedin. gittin mi polise?
bilmiyorum bana konu doğru değilmiş gibi geldi.

Yazmayayim yazmayayim diyorum ama siz cok tuhaf birisiniz. Tulipa ile olan olayinizda anlamistim zaten.
Ee onlar Allah belanizi versin dedi diye Allah belanizi mi verecek?
Yapmayin Allah askina ya, çoluk çocuk. Polis arastirsin ya da tasinin cok zor degil..!!

polisi aradım dışarı çıkamadım korktum.inanıp inanmamak sana kalmış.
güney illerinden birinde yaşıyorum

ay yok kardeş doğuda da değilim.polisin de umrunda değilim sanırım hala gelmedi.

doğuda değilsin ve öğretmenlerin kökünü kazıyacağız diye not attılar alla alla

bence üç beş ergenin yaptıgı geyiktir o zaman

yo illede rahatsız oluyorsanız tamam polise demişiniz ama evinizi degiştirin.en sağlamı bu

gerçek hayatta heleki şu dönemde doğuda öğretmenlere pek saygı duyulmuyor

doğunu her yerinde demiyorum malum terör olan yerlerde

kaç tane şehit ögretmen oldu oralarda şuan bile daha iki gün önce atamalar oldu.kimse gitmek istemiyor can koruması güvenlik olmdıgı için

Yine mi? Geçen konunuzdada bilgisayarınıza taş atılmıştı. Size o zaman sormuştum biriyle bir husumetiniz mi var diye,kimseyi tanımadıgınızı söylemiştiniz.
Konularınız tuhaf geliyor bana ,neden tek başınıza bomboş binada ev tuttuğunuzu anlayamıyorum en basidinden,hemde beğenmediğiniz bir semtti yanlış hatırlamıyorsam. Doğuda değilsiniz, genellemek istemiyorum kimse yanlış anlamasın lütfen ama durup dururken sırf öğretmen olduğunuz ićin size bilenmeleri ,böyle tuhaf davranışlarda bulunmaları anlamsız. Kimseyide tanımıyordunuz mahalleden,kim bilecek sizin mesleğinizi.
Fake demek istemiyorum ama iki konuyu birleştirince kafamda bunları oturtamıyorum.

Canım ya polisle,değil de savciliğa suç duyurusunda bulun.bi de arkadaslarınla kal bi süre.sor n a a d .bu tarz şey er yapılmış mı? Çok üzüldüm ya

polisi aradım dışarı çıkamadım korktum.inanıp inanmamak sana kalmış.
güney illerinden birinde yaşıyorum
profılınde konya yazıyor bu konya ne zaman bolge degıstırdı :)
polıs gelır bakar zaten etrafdakı mobeselerı belkı ınceler
dırek daırenıze bırakılmamıs bınaya bırakılmıs
sızı tehtıt etmek ısteyen kapınıza bırakırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…