- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
ay yok kardeş doğuda da değilim.polisin de umrunda değilim sanırım hala gelmedi.polisi beklemekten başka çare yok yada ev kiramı iyice huzurunuz kaçtıysa evinizi değiştirin
dogudamısınız bu zamanlar evet zor bir süreç allah yardımcınız olsun
polisi aradım dışarı çıkamadım korktum.inanıp inanmamak sana kalmış.ben hiç böyle bişey görmedim, tamam sanal dünyada öğretmenlere çok sallıyor millet ama
gerçek hayatta doğusunda batısında çok da saygı duyuluyor.
sonbahar ne desem yanlış anlayacaksın ama eski konularına dayanarak sorma ihtiyacı hıssettim acaba sen yanlış görmuş olabilir misin? ya da en son evıne tas atan çocuklardan böyle mi intikam almak istedin. gittin mi polise?
bilmiyorum bana konu doğru değilmiş gibi geldi.
ay yok kardeş doğuda da değilim.polisin de umrunda değilim sanırım hala gelmedi.
ben hiç böyle bişey görmedim, tamam sanal dünyada öğretmenlere çok sallıyor millet ama
gerçek hayatta doğusunda batısında çok da saygı duyuluyor.
sonbahar ne desem yanlış anlayacaksın ama eski konularına dayanarak sorma ihtiyacı hıssettim acaba sen yanlış görmuş olabilir misin? ya da en son evıne tas atan çocuklardan böyle mi intikam almak istedin. gittin mi polise?
bilmiyorum bana konu doğru değilmiş gibi geldi.
Arkadaş sen nerede yaşıyorsun?
Geçen seferde soruldu söylemedin.
profılınde konya yazıyor bu konya ne zaman bolge degıstırdı :)polisi aradım dışarı çıkamadım korktum.inanıp inanmamak sana kalmış.
güney illerinden birinde yaşıyorum
Güney illerinde neden öğretmenlerle uğraşsınlar ki?güney illerinden birinde diyor ama doğuda olsa şu andaki olaylar nedeniyle bir nebze mantıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?