"Allah Belanızı Vesin"

bence korkmana gerek yok....yıllar once lısede oğretmenımıze kızmıştık durduk yere haksızlık yapıp dusuk not verdı dıye....erkek kuzenımı aratmıstık ev telefonunu bulup....... ölecek yasatmayacagız felan dye tehdıt etmıstık korksunlar dıye...bak bak ne cocukluk yapmışız aslında...kımbılır karısı nasıl kormkustu ama cehalet cocukluk ıste
sızınde oğrencılerınızden bırıdır muhtemelen...korkacak bırsey görmedım ben..lakın tedbırınızı her zaman alın kılıt vs saglam olsun tabıkı

Sınıfta bi öğrenci falan mı bıraktınız acaba onlar mı yapıyor... Yada sizin öğretmen olduğunuzu bilen kim var ki şaka olabilir mi acaba

bu ergenler veya veletler işi gücü hatta oyunu bırakıp neden sizinle uğraşsın ki? Ne alaka nerden tanıyorlar sizi ne istemiş olabilirler sizden veya okuldan sizin öğrencileriniz falan mı kafa mı buluyorlar sizinle ? yANİ sizi tanımayan insanlar durduk yere ne ister sizden akıl mantık işi değil o notuda sizin eve bırakmamışlar aşağıya bırakmışlar neden kendi üstünüze alıyorsunuz,teksiniz ve korkuyorsunuz ozaman sizde başka bir yere taşının ....kafanız rahat eder

Çoğul konuşulmuş bide belanızı diyo. Sadece siz niye üstünüze alındınız? Ordaki başka öğretmenlerede denmiş olabilir mi. Belki onlarla alakalı bir mevzu

bu mesajımdan sonra yaptıgınız yorumu baz alarak konusuyorum
1- ılk kez bı ogretmen olarak kendınızı ıfade edebıldınız tebrıkler
2- yardımcı olabılmemız ıcın acık yazmanız lazım sizin casper oldugunuzu dusunmeye baslıcam dunyada bı bolge vardır özel bolge dıye gecer tum belgelerın saklandıgı;orda yasadıgınızı dusunmeye basladım
3- bukadar guvensız bı yerı secıp pısman olup kımse yokken bıle bıle kalmanız enteresan geldı anlamaya calısıyorum
4- tek ogretmen sız degılmıssınız kapınıza bırakılmamıs apartmana bırakılmıs
5- bızım kadar kotu ınsanlara yazana kadar karokola gıtseydınız

suan benım bıle kapına kagıt yazıp bırakasım geldı :)

umarım yardımcı olabılmısımdır gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…