- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
kardeş ben burda haklı tanımıyorum.ihtiyacım olunca dışarı çıkıp alıp evime geliyorum
Konu neydi bilgece merak ettim
1- ben konyada oturmuyorum orası ilk görev yerimdi bilgimi değiştirmedim konyanın iç anadoluda olduğunu b,ilecek kadar kültürüm var
2-binada yalnızım çünkü altımda da üstümde deöğretmenler var ve herkes memleketinde köyünde.ben ailem tarafından istenmediğim için onların yanına gitmiyorum yalnız kalıyorum burda.
3-zil çaldı ama kapıda kimse yok.
gerçekten burdaki kadınların iyi niyetli olduğunu düşünüyordum ama bazıları gerçekten iyi niyetli değil.
4-polis hala gelmedi çıldırmak üzereyim.
Bilmiyorum profilinde Konya yazıyorkonya mıymış valla o zaman konu sahibi arkadaş konya yı kötülüyor.
aynen yaa sanki devlet sırrıya arkadaşım sen şu soruya bir cevap verirmisin
gayet net ve açık bir soru
senin yaşadığın yer neresi????
kardeş ben burda haklı tanımıyorum.ihtiyacım olunca dışarı çıkıp alıp evime geliyorum
Civarda güvenlik kamerası olsa bir de polis ilgilense güzel olurdu.okullarda açılmadıki daha..
kimseyi de tanımıyormuş ..o kimseler biliyor ama öğretmen olduğunu..
Civarda güvenlik kamerası olsa bir de polis ilgilense güzel olurdu.
Belli ki daha önce geldiği yerden tehdit etmeye gelmişler.
Bana yaşananlar sanki konu sahibin kafasında gibi geldi.
Hadi taş atıldı not yazıldı polis niye gelmedi?
1- ben konyada oturmuyorum orası ilk görev yerimdi bilgimi değiştirmedim konyanın iç anadoluda olduğunu b,ilecek kadar kültürüm var
2-binada yalnızım çünkü altımda da üstümde deöğretmenler var ve herkes memleketinde köyünde.ben ailem tarafından istenmediğim için onların yanına gitmiyorum yalnız kalıyorum burda.
gerçekten burdaki kadınların iyi niyetli olduğunu düşünüyordum ama bazıları gerçekten iyi niyetli değil.
Ben de olaya hakim değilim bir bakayım.Eski konularina bak 2014te acilan bir konu sizce kim hakli diye :)) forumca şok olmustuk da
Bence kesin öyledir. Konu sahibi biraz takıntılı bir tipe benziyor. Tam eglenmelik insan diye düşünüp kafa buluyorlardır.Sınıfta bi öğrenci falan mı bıraktınız acaba onlar mı yapıyor... Yada sizin öğretmen olduğunuzu bilen kim var ki şaka olabilir mi acaba
Ben de olaya hakim değilim bir bakayım.
Yani konu sahibi şimdi bunları gerçekten yaşıyor mu yoksa beyninin içinde mi hepsi?
profılınde konya yazıyor bu konya ne zaman bolge degıstırdı :)
polıs gelır bakar zaten etrafdakı mobeselerı belkı ınceler
dırek daırenıze bırakılmamıs bınaya bırakılmıs
sızı tehtıt etmek ısteyen kapınıza bırakırdı
Evet hatırladım canım yaşadığı yeri ısrarla saklaması şüphelendiriyor insanı.bir konu vardı ona da sormuştuk aynı soruları ısrarla cevap vermemişti hatırldın mı akasya aynen buda ona döndü
yaşadığı yeri saklıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?