- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Konya'da böyle Olayların olduğuna inanmıyorum kusura bakmasıngüney illerinden birinde diyor ama doğuda olsa şu andaki olaylar nedeniyle bir nebze mantıklı..
Güney illerinde neden öğretmenlerle uğraşsınlar ki?
Bir iki öğrenciye düşük sözlü notu mu verdiniz?arkadaşlar çok korkuyorum.polis çağırdım.binada yalnız yaşıyorum şu anda .4 katlı bina 4. katındayım.ekmek almaya gitmiştim.binanın giriş kapısının altından "ALLAH BELANIZI VERSİN. Siz öğretmenlerin kökünü kazıyacağız burdan.Bekle sadece sen." aynen bunlar yazılmış bir kağıt atmışlardı. bilgisayar yazısıyla.şu an beynim durdu.napıcam bilmiyorum.korku filminde gibiyim.polis gelmedi hala.bana bişeyler diyin geçende de taş atılmıştı eve.ben napıcam ailemden kimsenin umrunda değilim onlarla konuşmam tek dostum polisler .çıldırmak üzereyim.
şimdi okudum yazdıklarımı yanlış yazmışım 3.katındayım
Ya forumda 1000 tane de mesajin var ama ne bileyim var bir sey garip geliyor bana konularin, mesajlarin, bi turlu derdini anlatamayisin.
Zil caliyor nedir ayrica ya?
Polis geldi demek istedi herhalYa forumda 1000 tane de mesajin var ama ne bileyim var bir sey garip geliyor bana konularin, mesajlarin, bi turlu derdini anlatamayisin.
Zil caliyor nedir ayrica ya?
Bilgece Allah seni evin ziliOkullar ne zaman acildi da zil caliyor neyin zili?tulipa canim seni sahneye aliyoruz bize aciklama yapar misin
Bir iki öğrenciye düşük sözlü notu mu verdiniz?
Hayır ben de öğretmen olacağım da ona göre ayağımı denk alayım..
Konya'da böyle Olayların olduğuna inanmıyorum kusura bakmasın
Belki oturduğu mahallede dengesiz birkaç tip varsa onlardır
Oturduğu evi değiştirsin
kardeş ben burda haklı tanımıyorum.ihtiyacım olunca dışarı çıkıp alıp evime geliyorumokullarda açılmadıki daha..
kimseyi de tanımıyormuş ..o kimseler biliyor ama öğretmen olduğunu..
1- ben konyada oturmuyorum orası ilk görev yerimdi bilgimi değiştirmedim konyanın iç anadoluda olduğunu b,ilecek kadar kültürüm var
2-binada yalnızım çünkü altımda da üstümde deöğretmenler var ve herkes memleketinde köyünde.ben ailem tarafından istenmediğim için onların yanına gitmiyorum yalnız kalıyorum burda.
3-zil çaldı ama kapıda kimse yok.
gerçekten burdaki kadınların iyi niyetli olduğunu düşünüyordum ama bazıları gerçekten iyi niyetli değil.
4-polis hala gelmedi çıldırmak üzereyim.
1- ben konyada oturmuyorum orası ilk görev yerimdi bilgimi değiştirmedim konyanın iç anadoluda olduğunu b,ilecek kadar kültürüm var
2-binada yalnızım çünkü altımda da üstümde deöğretmenler var ve herkes memleketinde köyünde.ben ailem tarafından istenmediğim için onların yanına gitmiyorum yalnız kalıyorum burda.
3-zil çaldı ama kapıda kimse yok.
gerçekten burdaki kadınların iyi niyetli olduğunu düşünüyordum ama bazıları gerçekten iyi niyetli değil.
4-polis hala gelmedi çıldırmak üzereyim.
Okullar ne zaman acildi da zil caliyor neyin zili?tulipa canim seni sahneye aliyoruz bize aciklama yapar misin
neden bu kadar saklıyosun nerden oldugunu doguda degilim dedin büyük sehirde neredesin gazi mahallesimi yok kücükcekmece mi ordada var böyle olaylar eger ev senin degilse cıkıcan yapıcak bisey yok bunlar nam olsun diye insan öldürüp hapis yatan kisiler bi gece kundaklama yapıverirler allah korusunarkadaşlar çok korkuyorum.polis çağırdım.binada yalnız yaşıyorum şu anda .4 katlı bina 4. katındayım.ekmek almaya gitmiştim.binanın giriş kapısının altından "ALLAH BELANIZI VERSİN. Siz öğretmenlerin kökünü kazıyacağız burdan.Bekle sadece sen." aynen bunlar yazılmış bir kağıt atmışlardı. bilgisayar yazısıyla.şu an beynim durdu.napıcam bilmiyorum.korku filminde gibiyim.polis gelmedi hala.bana bişeyler diyin geçende de taş atılmıştı eve.ben napıcam ailemden kimsenin umrunda değilim onlarla konuşmam tek dostum polisler .çıldırmak üzereyim.
şimdi okudum yazdıklarımı yanlış yazmışım 3.katındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?