"Allah Belanızı Vesin"

güney illerinden birinde diyor ama doğuda olsa şu andaki olaylar nedeniyle bir nebze mantıklı..
Konya'da böyle Olayların olduğuna inanmıyorum kusura bakmasın
Belki oturduğu mahallede dengesiz birkaç tip varsa onlardır
Oturduğu evi değiştirsin

Bir iki öğrenciye düşük sözlü notu mu verdiniz?
Hayır ben de öğretmen olacağım da ona göre ayağımı denk alayım..

1- ben konyada oturmuyorum orası ilk görev yerimdi bilgimi değiştirmedim konyanın iç anadoluda olduğunu b,ilecek kadar kültürüm var
2-binada yalnızım çünkü altımda da üstümde deöğretmenler var ve herkes memleketinde köyünde.ben ailem tarafından istenmediğim için onların yanına gitmiyorum yalnız kalıyorum burda.
3-zil çaldı ama kapıda kimse yok.
gerçekten burdaki kadınların iyi niyetli olduğunu düşünüyordum ama bazıları gerçekten iyi niyetli değil.
4-polis hala gelmedi çıldırmak üzereyim.

Konya'da böyle Olayların olduğuna inanmıyorum kusura bakmasın
Belki oturduğu mahallede dengesiz birkaç tip varsa onlardır
Oturduğu evi değiştirsin

konya mıymış valla o zaman konu sahibi arkadaş konya yı kötülüyor.

ben konya lıyım şuan da da konya dan yazıyorum benim babam da öğretmen konya yı öpsün başının üstüne koysun

konya da memura askere öğretmene yabancıya çok ilgi alaka gösterilir.

adını çıkarmak için böyle kendince konular açmasın.

önceki konusuna da baktım yine aynı sevmiyorsa konya yı tayin dilekçesi versin doguya gitsin o zaman

hangi ildesiniz peki şu anda?
altta üstte öğretmenler varsa o zaman biliniyordur o binada öğretmenlerin oturduğu şimdi biraz mantıklı gelmeye başladı..
belki size özel bir tehdit değildi o zaman zaten binanın kapısına atılmış özel olarak sizin evin kapısına değil..
daha önceki taş mevzuusundan mahallenin çocukları sizi korkutmak istemiş olabilir gibi geldi bana..

sen neden evde oturyorsun o zaman??

bu kadar huzursuzsan komşular kötü herkes kötüyse o sokağı mahalleyi terk et o zaman git daha kalabalık daha sosyal bir sokaktan ev tut arkadaşım

ayrıca bu yaşadığın yer ne esrarengiz bir yermiş ki hala adını söylemiyorsun...

neden bu kadar saklıyosun nerden oldugunu doguda degilim dedin büyük sehirde neredesin gazi mahallesimi yok kücükcekmece mi ordada var böyle olaylar eger ev senin degilse cıkıcan yapıcak bisey yok bunlar nam olsun diye insan öldürüp hapis yatan kisiler bi gece kundaklama yapıverirler allah korusun

bizim buraftada arabaları kundaklama var cok 20 30 araba bi gecede bütün sokak insanlar artık arabalarını ya satıyo yada cokkk uzak yerlere parkediyo semtin dısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…