• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah Belasını Versin!!!!!!

Yok ya kafama takil di.
Boyle bi konu vardi cocuga masaj yapiyorum kofte yapiyorum.
Hatta gorumcenin ogluyla diger cocuk geliyor.
Yemek yiyecekler cocuk diyoki sen birak ben yapari mi demis .ya da sen yap diye saygisiz biseymi demis.hazir bi yiyecekti isitilmasi gerekiyodu felan diye yazmisti.
O konu sahibi hertain di sankio_Ohatta 3erkege de ben hizmet exiyorum gorumcemin ogluda bizde kaliyo diye.
Sadece adamin iki oglu oldugu konusun da yaniliyo olabilirim

Konu sahibiydi ben öyle hatırlıyorum.

Yok ya kafama takil di.
Boyle bi konu vardi cocuga masaj yapiyorum kofte yapiyorum.
Hatta gorumcenin ogluyla diger cocuk geliyor.
Yemek yiyecekler cocuk diyoki sen birak ben yapari mi demis .ya da sen yap diye saygisiz biseymi demis.hazir bi yiyecekti isitilmasi gerekiyodu felan diye yazmisti.
O konu sahibi hertain di sankio_Ohatta 3erkege de ben hizmet exiyorum gorumcemin ogluda bizde kaliyo diye.
Sadece adamin iki oglu oldugu konusun da yaniliyo olabilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-ne-yapacagim.951503/ Bu konu mu acaba?

Ya kızlar sapsik58 sapsik58 in ne suçu var ben ısrar ettim kız yanaşmadı yapma etme dedi.Dinlemedim çünkü 2 senedir içimde bir kuşku vardı.
sapsik58 sapsik58 in başı ağrımaz merak etmeyin onu bu konulara asla sokmam çünkü hayatımda tanıdığım en iyi niyetli,en güzel yüzlü ve insanları kırmamaya özen gösteren biri.Bana o kadar nasihat ettiki,üzerine gittim ve sonunda kıramadı ki zaten ben ona boşanacamda demiştim.
183 e kaydımı yaptırdım kredi kartımdada para vardı bugün bilezik yaptım bikaç altınım daha var.
Burasıda sokak arasına dönmüş.Bizim milletimiz sever zaten mahallede birinin başına bişey gelince eski konularını açıp dedikodu yapmayı.

Back
X