senin gibi annenin (anne demeye utanıyorum) allah belasını versin...

siz sadece dertlenip anlatmışsınız bunda eleştirecek ne var anlamıyorum. bende bdv'yi okuyorum bazen açıp. bazı insanlar sadece yazan kişiyi eleştirmek için var hep eleştiriyorlar o yüzden burda bir daha bende konu açmayacağım çevremizdekilere güvenmeyip buraya yazıyoruz burda da destek olmayacak insan o kadar çokmuş ki sadece moral bozuyorlar

siz sadece dertlenip anlatmışsınız bunda eleştirecek ne var anlamıyorum. bende bdv'yi okuyorum bazen açıp. bazı insanlar sadece yazan kişiyi eleştirmek için var hep eleştiriyorlar o yüzden burda bir daha bende konu açmayacağım çevremizdekilere güvenmeyip buraya yazıyoruz burda da destek olmayacak insan o kadar çokmuş ki sadece moral bozuyorlar
aynen öyle arkadaşım..

Sen yüreğinin güzelliğini sunmussun bazı kadınlar cidden doğurmak için doğuruyor ne yazik ki kızlarından rabbim yardımcısı olsun :(

Tamam yaptigi guzel bisey deil ama herkes kendinden sorumlu siz kimseye hakaret edemezsinz yargilayamazsiniz bu kadar uzulmus olmaniza kalbinizin temiz oldugundan diyorum ama boyle olupta bu kufurleri okuduguma sasiriyorum

Çok üzüldüyseniz anneleri ilk bıraktığında destek olsaydınız madem. Hasbelkader bi yerde denk düşünce şöyle de yardım ettim böyle de üzüldüm demek ne alaka ya. Herkes kızların annelerine sövüp sizi övünce ne değişecek hayatınızda yada onların hayatında. Herkes işine baksın ya

Amaaann üzerinden yıllar geçmiş olayı neden gelip anlattınız burda? çok da uzaktan akraba. Dıdısının dıdısı. Koşarak tuvalete gidip hüngür hüngür ağlayacak birşey göremedim ben. Ne yapıyorsunuz siz ya, sabah uyanıp ''Bugün kendime neyi dert etsem de ağlasam'' falan mı diyorsunuz? Ayrıca kadına neden küfür ediyorsunuz? Ne hakkınız var tanımadığınız bir kadına küfretmeye?

aynen bende kizimdan ayrı duramıyorum. nasıl bir insan.
İnsan hiç tanımadığı insanlarla paylaşınca içini dökmüş oluyor. Okuyanlar da etrafta nasıl insanların yaşamış olduğuna şahit oluyor.
hayır sadece sizinle paylaşmak istedim kötü bir niyetim yok
İnsan, üzüldüğü bir durumu hiç tanımadığı insanlarla paylaşınca içini dökmüş oluyor, sizi anlıyorum. Keşke elimden daha fazlası gelseydi demişsiniz; her duamda o anne için Allah'a şikayetçiyim, o güzel pırlanta kızların bundan sonraki yaşamlarının daha güzel olması için de dua edeceğim. Umarım bunu okuyan güzel yürekli tüm annelerin duaları ile güzel günler görürler...

bunu neden söyleme ihtiyacı hissettiniz? başkalarının hayatlarını bile kendisine çeviren, bütün herşeyi kendisiyle ilgili hale getiren bir şey okudum burda. neyse aman bana ne. size ne diyeceksiniz.
yazasım yok uzun uzun yazardım ama.
Herkes burda neler paylaşıyor abuk sabuk. Bunu okumuşuz ne olacak arkadaşın kızşar mutlu olsn diye verdiği iki telefonla övündüğünü falan mı düşündünüz? Çoğu yazılanlardan daha okunulası mrymfyza mrymfyza

Haklısın annelerin en adi en şerefsizi,
Kadınlık hormonların esiri olup
Erkeği seçmiş,,
Böyle adi kadınlar çoğaldı etrafta

Ben çok üzüldüm sizide yargılamıyorum asla ama bence bu kadar büyük konuşmayın. Ben hep çok korktum büyük konuşmaktan. Bazen bende kadınların kocalarını aldattıklarını duyuyorum ama allah ıslat etsin diyorum sadece. İnsan bu dünyada kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş çünkü. Siz kızlara yardımcı olmakla çok iyi yapmışsınız bu arada :)

Back
X