- Konu Sahibi eskidenolsa
anlamadınız kinayemi..
arkadaşımız derdini anlatıyor resmen suçlamışız..
ona kinaye yapıyorum..
benim profile bakaranız anlarsınız..
yoksa bu yazdıklarıma tamemen karşıyım..
bu ters çkış bazen uyarıcı oluyor.
bu yoruma karşı çıkanların olmasına sevindim..
çünkü soz zamanlardaki yorumlarda aaa boşanıyormusun sorumlusu sensin...
havası esiyordu..
dikkat çekmek istediğim konu:
yok kadının kadından başka düşmanıydı...
Kinayeni anladım ve bunun üzerine yazdım zaten ...
yanlış şekilde kinaye yapıyorsun bence çok abartılı çokkk..
kimse derdini anlatan bu arkadaşımıza suçlu sensin hak ediyorsun demiyor.. sadece kürtaj kararının altında yatan sebebin bencillik olduğu fikrindeyim ben sahşen. Buda benim dünyanın öküzün boynuzunda olduğunu düşünecek kadar geri kafalı olduğumu göstermez..
Boşanan kadınlara saygı duyarım anlaşamıyorsa, çözüm bulamamışsa tabii ki boşanacak..(Keşke bu arkadaşımızda boşanmayı başarabilmiş olsaydı..)
Evlilik öncesi kesinlikle flört edilmeli hatta mümkünse bir müddet birlikte yaşanmalı aynı eve girmeden kimse kimseyi iyi tanıyamaz bende eşimle evlenmeden 2 yıl birlikte yaşadım..
Ama şimdi konu kürtaj olduğunda işler değişiyor.. Ayıp günah kısmına bakmıyorum.. bu durum bir bebeği canlı iken parça parça edip öldürmektir benim gözümde ve hangi sebepten olursa olsun (sağlık hariç) yaşam hakkını elinden almaya hakkı yoktur diye düşünüyorum..
Hem fikir olabilir yada olmayabilirsiniz ama yaptığınız kinaye kürtaja karşı çıkan insanları aşağılamaktır.
Bazı arkadaşlarımız inanaçlarından bazıları vicdanlarından dolayı bazıları belki başka özel sebeplerden karşı kürtaja ama hiç bir durumda kürtaja karşı olan insanları geri kafalı ilan etme hakkını vermez size..