Allah beni affetsin

Hata üstüne hata.

Kocanın değişeceğini beklemekle hatalar zincirini başlatmışsın. Hamile kalarak pekiştirmişsin.

Güvenmediğin bir adamı nasıl affedip tekrar birlikte olursun.

Henüz 2 yıllık evliyiz. Birkaç ay önce olaylı bir şekilde ayrılma kararı verdim ve eşyaları toplayıp evden ayrıldım. Yeni bir ev kurdum, çevrem, ailem herkesin haberi oldu bu durumdan çok zor günler yaşadım. Boşanma davası açtık anlaşmalı. Ama yalvardı yakardı çok büyük vaadlerde bulundu ikna etti beni son bir kez daha denemeye. Bir çok şartım vardı bunun için. Hepsini de açık açık söyledim. Ve hepsini de kabul etti. Sen nasıl istersen öyle olacak, mutluluktan ayaklarını yerden keseceğim, hiç olmadığın kadar huzurlu kılacağım seni dedi. İnandım. Ayrıldım eve tekrar dönmeyeceğimi söylemiştim, çok kötü anılarım vardı ve ok zor şartlarda ayrılmıştım o evden, yeni bir düzen kurmuştum zorla biliyordu bunu ve de kabul etmişti. Kendisi yerleşecekti benim evime. Geldi birkaç parça eşyasıyla. Ama niyeti geri dönmekmiş. Ayrılık sonrası ilk birlikteliğimizde hamile kalmışım. rtesi gün hapı kullanmama rağmen. Şok oldum. Çok plansız ve zamansız bir bebekti bu. İşine geldi tabiki. Bu ortamda çocuk olmaz şu evi bir düzene sokalım dedim. Burada bize bir düzen kur dedim. Neymiş efendim burada yaşayamazmış, eski eve geri dönmeliymişiz. Hani her istediğim oacaktı, hani ben ne dersem oydu, hani mutluluk hani huzur, hani verilen sözler? Şimdi 8 haftalık hamileyim. İçim acıyor ama aldırmak zorundayım Beni katil olmakla suçluyor.Sanki ben çok meraklıyım hem psikolojik hem de fiziksel travmasına bu durumun. Restini çekti, düzen kurulacaksa eski evde kurulacak. O kadar olaydan sonra nasıl göze alayım, nasıl riske gireyim tekrar ben? Yarın birgün karnımda çocuk, elimde valizim ev aramayacağım, mahkemelerde koşturmayacağımın garantisi nerede? Kıyamıyorum ama yapmak zorundayım bunu.Doğacak çocuğa da yazık çünkü. Allah beni affetsin.

ya arkadaşı korunmamakla suçlamışsıız ama ertesi gün hapı ile korunmuş buna rağmen hamilelik oluşmuş
lütfen böle bir mucizeye kıyma
vardır bundada bir hayır

yapmayin ya kendi yaptiginiz hatanin bedelini okucukcuk masumun caniyla odmeyin .biraz guclu olun ve dogurun emin olun bakalbilrisniz hicde zor degil.amerikada yasadim bir ara orda 16 ve hamile diye bir program vardi ne hayatlar ne hayatlar vardi bir bilsen dusun 16 yasinda birsuru kiz evli degiller hamileler cocgunun babasi istemiyo istese nolcak baba da zaten 17 -18 yasinda ama cogunluk dogruyo ve kendi bakiyo hem okul hem is hem cocuk hemde daha yas 16 -17 onlar nasil yapiyo simdi demeyinki amerikayla burasii birmi pekde fazla fark yok devlet yardim etmez amerikda avrupa ulkesi gibi degildir.16 yasindaki kizlar kadar yokmusunuz herseylerine ozenilen amerikali insnalarin insaligina ve anneligine ozenin yeter de artar.zaten orda herkez 18inde gidip ekndi hayatini kuruyo kimseden destek goremedn sizde yapabilirsiniz.neyse konu masumlarin canin olunca sinirlrim bozuluyo baskada dicek hicbirsey bulamiyorum gercekden Allah sizi affetsin.ama bi boyle diyince affedermi bilemem cok ca tovbe edin bari

Maalesef yaptım.Ve o ayaklarıma kapanan kişi kılını bile kıpırdatmadı,restini çekti. Hiç bu kadar canım yanmamıştı. ben heyacanlanmıştım bu bebek için. lanet olsun, hayat çok acımasız.

Maalesef yaptım.Ve o ayaklarıma kapanan kişi kılını bile kıpırdatmadı,restini çekti. Hiç bu kadar canım yanmamıştı. ben heyacanlanmıştım bu bebek için. lanet olsun, hayat çok acımasız.

Geçmiş olsun..
Sen bu adamla ilişkine devam edersen, korunmayı da ihmal eder ve her çift çizgi gördüğünde önce heyecanlanır sonra soluğu kürtaj masasında alırsan, kısacası kendine saygı duymaz ve ne istediğini bilmezsen, hayatın hep acımasız yüzünü göreceksin malesef..

Başına gelen her olayda milyonda bir bile olsa muhakkak bir payın vardır, bunu unutma..
"Hayat acımasız" diyerek koruyamazsın kendini.

Son düzenleme:

Günah boyutu için bişey diyemem, Allahın takdiri.. ama ortada bir günah varsa şu durumunda şu şartlar altında, bu günah tek başına senin değil, verdiği sözleri yerine getirmeyen eşinin de.... bu travmadan kurtulmaya çalışmalısın, biraz zaman ver kendine... isyan etme, yalnız kalma şu ara... ve keşkeye yer verme hayatında... herşey düzelicektir canım, sadece biraz zaman...

Çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın..
Peki bu adamla ne yapmayı düşünyorsun???Yanir bir daha ona güvenebilecek msin?Bir daha şans verecek misin?Düzelicek mi sence?
Ne yapacaksın hiç bilmiyorum,belki sende bilmiyorsun ama acil korunma yöntemlerinden birini seç arkadaşım..Spiral,d.kontrol hapı,aylık aşılar vs...

İnanılmaz içim acıdı.
Benim 2. bebeğim çok ama çok sürprizdi. Gelmemesi gereken en kötü zamanda aldım haberini. Bir an geçti aklımdan. Aldırmak en iyisi gibi görünüyordu o ara.
Ama yaşama hakkını alamazdım ondan. Allaha çok inanırım. Ve eğer Allah o zor zamanımda bana bunu vermeyi uygun görmüşse, bana düşen ona en iyi anneliği yapmaktı.
Bu da benim düşüncem. Benim doğrum. Yarın ne olacağını bilemiyoruz. Çok büyük garantiler yok hayatta.

Geçmiş olsun ama çoküzüldüm inan artık keşkelerin bir manası yok..

Ama inşallah aynı kararlılığı eşinizden boşanma konusunda da gösterebilirsiniz.. Bu nktdan sonra umarım o adamla ilişkiniz sürmez..
Kendinize istediğiniz gibi bir hayat kurar ve mutlu olursunuz umarım..

Allah yardımcınız olsun..

canim cok gecmis olsun...
inan bana en dogrusu buydu...
sevdigi kadinin cocugunun sorumlulugunu alamayan adamdan anca iskele babasi olurdu...
hem cocugun hem de kendin icin en mantikli karar buydu, toparlanmaya bak artik uzme kendini lutfen...
olumsuz yorumlara da kulaklarini tika yoksa canin acir...

aa farkında değildim kusura bakma
babasız bir çocuk tamam kötü olabilir ama o masum cana kıymak daha kötüdür heralde
Allah verdiyse vardır elbet bir bildiği

hemen terslemenize gerek yok hanimefendi...
Allah'in verdigi bebegi herkes dogursaydi su dunyada cocuktan gecilmezdi sanirim...
zor, gunah evet ama bazen gerekiyor bu durumlar hem bebegin hem de annenin gelecegi icin...

canim cok gecmis olsun...
inan bana en dogrusu buydu...
sevdigi kadinin cocugunun sorumlulugunu alamayan adamdan anca iskele babasi olurdu...
hem cocugun hem de kendin icin en mantikli karar buydu, toparlanmaya bak artik uzme kendini lutfen...
olumsuz yorumlara da kulaklarini tika yoksa canin acir...

hemen terslemenize gerek yok hanimefendi...
Allah'in verdigi bebegi herkes dogursaydi su dunyada cocuktan gecilmezdi sanirim...
zor, gunah evet ama bazen gerekiyor bu durumlar hem bebegin hem de annenin gelecegi icin...

Beni anlayan birileri var. Çok teşekkür ederim.

Back
X