- 23 Ağustos 2012
- 52.596
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.679
- 898
- Konu Sahibi littlewaterspirit
- #81
Düzenli almadığı alması gereken hiç bir gün gelmediği için çocuğum babası ne kadar kötü olsa da üzülmesin diye izin veriyordum çocuğumu ben zorla ikna ettim baba seni çok seviyor yarın git gez diye onların yaptıkları gece kalsın diye kuzenlerini eve toplayıp onu kandırmak oldu![]()
Simdi konu sahibesi okul konusunda haklisiniz ama bu konuda abartiyorsunuz bence
5 yasinda cocuk bu, kuzenlerini gorunce oynamistir ben de burda kalayim demistir. Cocuga gonul koymayin kesinlikle
Ote yandan esinizin yaptigi yanlis tabi ki adam gibi cocugu vakitlice getirip teslim etmeliydi. Sona anda cocuk burda kalacak demesi zaten yasalara aykiri, saatinde getirip teslim etmesi gerekiyor.
Bir dahaki sefere, en bastan cocugu verirken aksam 6da kapiya getireceksin ya da polise gidicem cocuk kacirmadan diceksin bu kadar.
Tekrar ediyorum cocuk suclu degil ki adi ustunde cocuk, yanlis yapan eski esiniz kozlari onunla paylasin cocuga bir sey demeyin. Yazik zaten babasini az goruyor keyfini bozmayin.