Allah beni hicc sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
Canım nefes alabiliyorsun. Parmakların çalışıyor ki buraya bunları yazdın. Ee gözlerinde görüyor ki mesajlara cevap verebiliyorsun. Susadığında su içiyorsun yemek yiyorsun Allah seni rızıklandırmış çünkü. Başını sokacağın bir evin varsa. E 3 te çocuk o kadar çok çocuk için ağlayan yalvaran göz yaşı döken anne adayları var ki ? Senelerce uğraşan ve her ay hüsrana uğrayan. Allahım öyle merhametliki ona inanmayan insanlara bile yaşamaları için oksijeni güneşi ve karınlarının doyması için rızkını veriyor. Şuan zor zamanlar yaşıyorsun belli ki. Allah beni sevmiyor diye düşünme. Allahım seninle konuşmak istiyor öyle düşün . Sabırla dua et . Bende zor bi zamandan geçtim antidepresanlar uykusuz 5 gün ayakta dayandım. Hala uykuya dalmakta zorlanırım 2 saatimi alır☺️ Ben o zamanlarda herkez uyuduktan sonra kuran okuyup huzur buldum ☺️ Sana da tavsiye ederim. Okudukca huzur bulacağına inan ama olurmu ☺️ Neye inanırsan o olur rüyanı bile neye yorumlarsan o olur canım biraz pozitif düşün karamsar olma ☺️ Kendine vakit ayır belliki kendine vakit ayırmıyorsun ☺️ Emin ol şu an dayanamayacağın noktadaysan güzel günler yakın sabret☺️

Tövbe estağfirullah yapmayın lütfen ... hepimiz ne sınavlardan geçtik geçiyoruz ama şükür... günaha girmeyin ... başınıza daha kötü şeyler gelir siz bugünleri ararsınız

İnsanın kalbine uzaktan röntgen cekermiş gibi bakıp namazını, imanını anlayan kişilerde gördük çok şükür.

Konu sahibi, muhtemelen çok bunalmış depresif bir döneme girmişsin. Uzman desteği al, herşey bazen üst üste gelir ama öyle ya da böyle sonunda çözüme kavuşur. Rabbim gönlüne ferahlık nasip etsin.

Hergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
Nedir bu olmek isteyeck kadar olan sknti?
Elin ayaginmi tutmuyor Allah korusun cocuklarina mi bisey olsu yada Ibrahim peygamber gibi atese mi atildin Hz.yusuf gibi kuyuya mi atildin?
Hz bilal gibi gogsune tas mi bagladilar yakici gunesin ortasinda
Peygamberimiz(s.a.v) gibi taslandin mi nice zorluklar mi cektin?
Onlar da insan biz de insaniz bu hayat boyle bir skinti bitse digeri baslayacak rahatlik yok onemli olan o skntilara sabretmek isyan edersen kaybedeceksn

Allah yardımcın olsun canım.Umutsuzluk şeytandan gelir kalk bi silkelen yarın yeni bi gün sağlam adımlarla yürü bu hayat denilen uzun ince yolda.Şükür et sürekli etki gönlün ferahlasın.İnşirah suresini aç dinle

Belli ki bir anksiyete yaşıyorsun. Ve baş edemeyecek durumdasın. Bir uzmandan destek almanı tavsiye ederim. Önlemezse daha ileri boyutlara gelebilir. Deprasyon v.s. hatta şizofreniye kadar. Bu durumları yaşayan tanıdıklarım var. Tevekkül etmek lazım

Firavunun başı bile ağrımamış gözünde çapak Bile olmamış Bi halıyı bile balkondan sarkıtıp dövüyoruz ki tozu gitsin keşke böyle düşünmeseydiniz bu kanıya çabucak varmasaysaydınız karnım burnumda kocam içerde ateşler içinde korona oldu yanına bile gidemiyorum yinede beni sevmediğini asla düşünmedim asla

Cok zor bı gebelik yaşadım ilk oglumda neyse geldi geçti dedım sonuçta oldu buda bir lütuf vardır Allah in bir bildiği. 1 ay önce doğum yaptım hamilelik ilkinden bile zor geçti erken doğum oldu mecburi. Dogum sezeryan oldu cok zor geçti sonrası atoni geçirdim kanamayı zor durdular ölüyorum heralde dedım aklımdan o anda inanın Allah im çocuklarım sana emanet vardır bundada bırsey senden gelen sonuçta dedım teslim oldum o an gerçekten herseye neyseki sok anda durdular yani ölümden döndüm yeni doğmuş bır bebek 4 yasında oglum kalacaktı ey gıdı ey herkes zor şeyler yaşıyor geçiriyor inanın hergun bahar yada hergunumuz kış değil sonuçta hayat bu halimize şükür güzel bakarsak güzel görur güzel yaşarız 💕

Cok zor bı gebelik yaşadım ilk oglumda neyse geldi geçti dedım sonuçta oldu buda bir lütuf vardır Allah in bir bildiği. 1 ay önce doğum yaptım hamilelik ilkinden bile zor geçti erken doğum oldu mecburi. Dogum sezeryan oldu cok zor geçti sonrası atoni geçirdim kanamayı zor durdular ölüyorum heralde dedım aklımdan o anda inanın Allah im çocuklarım sana emanet vardır bundada bırsey senden gelen sonuçta dedım teslim oldum o an gerçekten herseye neyseki sok anda durdular yani ölümden döndüm yeni doğmuş bır bebek 4 yasında oglum kalacaktı ey gıdı ey herkes zor şeyler yaşıyor geçiriyor inanın hergun bahar yada hergunumuz kış değil sonuçta hayat bu halimize şükür güzel bakarsak güzel görur güzel yaşarız 💕
Evet cok Zor bi sürec gecirmissiniz. Ama geldi gecti dimi? Sonucta hepimiz bazen agır imtihanlardan geciyoruz. Sıkıntı yasamayan insan yoktur. Her ne olursa olsun halimize şükretmeliyiz... Beterin beteri vardır.. Bunu unutmayın. Lohusalıgın verdiği kısa süreli bunalıma girmıssiniz. Ama gecicek tabiki.. Lütfen destek alın bu sürecte sizi cok iyi anlıyorum.. Ben de bir trafik kazası geçirdim havada uctum ... Metrelerce sürüklendim. Ama ölmedim. Daha neler neler yasadım Ama hepsi gecti gitti sonucta Hepsi bize birer imtihan bunu bizlere yasamalıyız

Evet cok Zor bi sürec gecirmissiniz. Ama geldi gecti dimi? Sonucta hepimiz bazen agır imtihanlardan geciyoruz. Sıkıntı yasamayan insan yoktur. Her ne olursa olsun halimize şükretmeliyiz... Beterin beteri vardır.. Bunu unutmayın. Lohusalıgın verdiği kısa süreli bunalıma girmıssiniz. Ama gecicek tabiki.. Lütfen destek alın bu sürecte sizi cok iyi anlıyorum.. Ben de bir trafik kazası geçirdim havada uctum ... Metrelerce sürüklendim. Ama ölmedim. Daha neler neler yasadım Ama hepsi gecti gitti sonucta Hepsi bize birer imtihan bunu bizlere yasamalıyız
Teşekkür ederim ama ben iyiyim yani geldi geçti herkes zor zamanlar geçiriyor diye kendi yaşadığım bir iki kotu zamandan bahsederek arkadaşi telkin etmek istedim sadece 😊

Teşekkür ederim ama ben iyiyim yani geldi geçti herkes zor zamanlar geçiriyor diye kendi yaşadığım bir iki kotu zamandan bahsederek arkadaşi telkin etmek istedim sadece 😊

Arkadaş sizi konu sahibi sandı sanırım.. bende öyle sandım ilk baş..Geçmiş olsun sizede RABBİM hayırlı sağlıklı ömür versin Inşallah yavrularınız ile birlikte..

Arkadaş sizi konu sahibi sandı sanırım.. bende öyle sandım ilk baş..Geçmiş olsun sizede RABBİM hayırlı sağlıklı ömür versin Inşallah yavrularınız ile birlikte..
Aminn hepimize oyle teşekkür ederim 🤗

NfsEge değil ki bu durumu yaşayan postun sahibi bir başkası o da hepimiz gibi tavsiyede bulunuyor

Herkes ‘tövbe’ demiş ama bana ayıp ya da gğnah gelmedi. Gönül umduğundan küsermiş bazen başımıza gelen şeyler bizi uzaklaştırabiliyor. Allah bizi her koşulda yolunda sabit kılanlardan eylesin 💕.
Ölümden başka her şeye çare var profesyonel bir destek alın inş derdiniz neyse dermanını bulursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X