Allah bildiği gibi yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ATTRAENTE

ACTA EST FABULA
Pro Üye
19 Ağustos 2008
18.033
54.698
1.123
İstanbul
Umarım okuyorsundur Esmaeslem isimli üye !
Benim annem kanserden 9 yılda öldü, her gün bir parçasını kaybede kaybede...
Senin konularını okurken ve sana cevap yazarken her gününü yeniden başa sara sara içim parçalandı
Kanserim dediğin son konunda Kazen açıklama yapana kadar inanmak istedim sana hep ....
Yaşın, sorunların, bozuk psikolojin umurumda değil, Allah seni bildiği gibi yapsın.....

(Konu kurallara uygun mu değil mi bilmiyorum ama inanılmaz öfkeliyim, yıllardır ilk kez çenem titriyor sinirimden, umarım bir nebze utanır....)

Üzülme attraente. Sen esmaesleme değil böyle durumda olan herhangi birine insani duygularla empati yaptın. Sen böyle yazınca ben de sana üzüldüm şimdi..
Böyleleri yüzünden gerçek olaylara da temkinli yaklaşıp derdini paylaşanların kalbini kırıyoruz bazen.
Sıkma canını...

Bende özelden mesaj atmıştım kendisine. Demek yalan söylüyormuş.

O yaşlardaki bir kızın kanser olmamasına elbette çok sevindim ama buradaki onca insanla dalga geçtiğin için utanmalısın. Umarım bir gün bu hastalıkla sınanmazsın.

atraentte su sıtede en aklı basında buldugum uyelerden bırısın
annecıgının mekanı cennet olsun
uzulme lutfen:cry:

Hadi kendini kanser etti de annesini neden öldürdü ki. Ah vah yazık dememiz hoşuna gitti herhalde

o konuya buradan bir arkadaş yazmıştı, "kelam canlıdır" ne kadar doğru ve de korkutucu bir cümle.

Umarım okuyorsundur Esmaeslem isimli üye !
Benim annem kanserden 9 yılda öldü, her gün bir parçasını kaybede kaybede...
Senin konularını okurken ve sana cevap yazarken her gününü yeniden başa sara sara içim parçalandı
Kanserim dediğin son konunda Kazen açıklama yapana kadar inanmak istedim sana hep ....
Yaşın, sorunların, bozuk psikolojin umurumda değil, Allah seni bildiği gibi yapsın.....

(Konu kurallara uygun mu değil mi bilmiyorum ama inanılmaz öfkeliyim, yıllardır ilk kez çenem titriyor sinirimden, umarım bir nebze utanır....)

Başın sağolsun Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun..

Ya benim anlamadığım bi insan neden böyle sanal bi ortamda böyle yalan söyler? Saçma!

Üzülme attraente. Sen esmaesleme değil böyle durumda olan herhangi birine insani duygularla empati yaptın. Sen böyle yazınca ben de sana üzüldüm şimdi..
Böyleleri yüzünden gerçek olaylara da temkinli yaklaşıp derdini paylaşanların kalbini kırıyoruz bazen.
Sıkma canını...

Alt üst oluyorum böyle şeylere, nickini hatırlamıyorum bir zaman böyle bir üye daha vardı, kahroldum konusuna yazarken, günlerce içimi kemirdi. Annem ve tedavi sürecinde bir sürü kanserli hasta tanıdım, yaşadıkları şeyler aklını kaçırttırır insana, nasıl bu kadar vicdansız olunur. Annesinin öldüğüne de inandım, bir çocuğun annesiz kalması nasıl bir şeydir biliyorum, 6 yaşımdan 14 yaşıma kadar annemi hiç görmeden babamda kaldım, sonra annem ölünce bir daha annesiz kaldım ya bu nasıl vicdnsızlıktır anlamıyorum. Annesi de biliyormuş bu durumu, koskoca kadın, uyduruk bir üyelik alsa, uyarsa bizi bu kadar üzülmesek olmaz mıydı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X