• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah bildiği gibi yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Basin sagolsun attraente, yaranin desilmesine cok uzuldum. Boyle hasta ruhlu insanlar var ve aramizda dolasiyorlar maalesef. Dikkat etmek gerekli cidden.
bu arada annesine nasil ulasmis ya. Helal valla tebrk ettim site adminini. Annesinin haberi varmista kizini bir hastaneye yatirsaymis normal mi bu yaptiklari yani.
Tedavi ettiriyordur umarim kizini.

Hepimizin duyguları sömürülmüş oldu.Özellikle bu üyenin hikayelerini gerçek hayatta yaşayan ve kalbinde başkalarının acılarına da yer olan siz ve sizin gibi olanlar daha çok etkilenmişlerdir,hepimiz üzüldük.Ama onun durumu tüm bunlardan daha üzücü.

Eğer zaten normal bir düşünce sistemi olsa bunları yapmaz.Ciddi tedaviye ihtiyacı var.Ve annesi burdaki yalanlarını bildiği halde neden birşey yapmıyor acaba?

Siz lütfen kendinizi üzmeyin.Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.

Nedense o kizin konusuna hic inanmamistim zaten..o yüzden yorum yapmayida gerek duymamistim.
Kanserim diye yalan atan cok oluyor. Heleki genc yastaki cocuklar..
Öyle üzerine ilgi ceken cok oluyor maalesef.
Ama böyle olmayan hastaliklar söylememek lazim..Allah korusun sonra gercekten insanin basina gelir.

belliydi yalan olduğu ayan beyan. ilgi çekmek için ne yapacağını şaşırmış travmatik birşey yaşıyor ama pek bi eğlendi heralde
hastaneye ziyarete gelelim demiştik sesi çıkmadı
burdan birkaç arkadaşta bizi kınadı yalan niye söylesin diye
görünen köy kılavuz istemez tesadüfler kızın hayatı kıyametler silsilesi gibi. ayıp
ben annesinin öldüğüne bile inanmıyorum ya tavırlarında öyle birşey sezemedim.
Allah günah yazmasın bence annesi de sağ

Sağ kadın, Kazen konuşmuş, aklım almıyor ya, nasıl bir cesaretle söylenir böyle bir yalan ...

hepsi yalan mıymış onca yıl kız bizi iyi yedi.:KK11:

Sağ kadın, Kazen konuşmuş, aklım almıyor ya, nasıl bir cesaretle söylenir böyle bir yalan ...

Ne :KK57: Allahım şizofreni vaka
O kadar da belki gerçektir diye üzülmüştüm aglamıştım bile ilk konularına ama sonra aynı şeyi hissedemedim
yazıklar olsun yani parmağına oyuncak etti onca insanı
ABLACIK !!!
Allah rahmet eylesin anneciğine nur içinde yatsın ATTRAENTE ATTRAENTE

Hani su saclarim gidecek annem seviyordu falan diyen Kiz miydi.. Üzülmüş hatta yorum yapamamistim.
Attraente, basimiz sağolsun
Rabbim mekanini cennet eylesin.. Allahim siz geride kalanlara sabir güç kuvvet versin insallaj

hadi bu kız ruh hastası da annesi bütün bunları bildiği halde neden uyarmamış kazeni ya da neden bir üyelik alıp bizleri uyarmamış?

bu konular dalga geçilecek konular mı?hepimizin ailesinde,yakınlarında bu hastalıkla mücadele eden kişiler var yazık günah ya!

ayrıca sevgili esma geçen sene hamile halimle sana laf anlatmaya çalıştım msjlaştık derdin derdimmiş gibi üzüldüm salağın önde gideniymişim.

Konularına şöyle bir göz attım da, kız cidden şizofren ama bunları yazdığını bilip ses çıkartmayan annesine de diyecek bir şey bulamıyorum doğrusu...

Ebeveynlerini ve sevdiklerini kaybeden tüm arkadaşlarıma da buradan topluca başsağlığı diliyorum.

Küçük kız olduğu kesin Mi?
Belki yasli basli bir adamdır.
Herneyse, her kimse bosverin.
Sonuçta o kişiye yardımcı oldunuz.
Sandığınız gibi olmasa da ihtiyacı olan şeyi verdiniz.

Zenginliğe özeneni gördüm..

Bilgiye özeneni gördüm..

Ama bi insan neden hasta olmaya özenir ki..
ATTRAENTE ATTRAENTE sana uzuldum ama bu sahte kucuk kıza hasta olmadığı ıcın sevinsem mi yoksa problemli olduğundan üzülsem mi bilemedim..

Kanser olduğu konusunda tereddütlerim vardı ama yinede savundum onu, annesi ölmüş savunmasız bir çocuk, baba ilgisiz teyzeyle yaşıyor, en fazla dikkat çekmek istemiştir dedim ama Kazen'in yazdıklarını görünce nevrim döndü yeminle, elim ayağım boşaldı ....

Umarım okuyorsundur Esmaeslem isimli üye !
Benim annem kanserden 9 yılda öldü, her gün bir parçasını kaybede kaybede...
Senin konularını okurken ve sana cevap yazarken her gününü yeniden başa sara sara içim parçalandı
Kanserim dediğin son konunda Kazen açıklama yapana kadar inanmak istedim sana hep ....
Yaşın, sorunların, bozuk psikolojin umurumda değil, Allah seni bildiği gibi yapsın.....

(Konu kurallara uygun mu değil mi bilmiyorum ama inanılmaz öfkeliyim, yıllardır ilk kez çenem titriyor sinirimden, umarım bir nebze utanır....)
Başın sağolsun canım,bende yakın zamanlarda bir yakınımın kızını kaybettim kanserden daha 11-12 yaş civarıydı o ailenin nasıl bir süreç geçirdiklerine çok yakından şahit oldum.:KK43::KK43:

Konuyu okuyup çıkmıştım, niye bilmiyorum yorum yapasım bile gelmemişti. İnanmamıştım ama belirtmek de istemedim belki gerçektir diye. Yazık gerçekten.
Başınız sağ olsun.

hadi bu kız ruh hastası da annesi bütün bunları bildiği halde neden uyarmamış kazeni ya da neden bir üyelik alıp bizleri uyarmamış?

bu konular dalga geçilecek konular mı?hepimizin ailesinde,yakınlarında bu hastalıkla mücadele eden kişiler var yazık günah ya!

ayrıca sevgili esma geçen sene hamile halimle sana laf anlatmaya çalıştım msjlaştık derdin derdimmiş gibi üzüldüm salağın önde gideniymişim.

Cemil cümle hepimiz öyleyiz Kadesa, o kadar üzülmüştüm ki haline, dediğin gibi annesine de inanamadım, insan azıcık düşünür

İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı oldu ya? Cidden yazık :(
Nice insan kendinden pay biçip kat be kat daha çok üzüldü etti..
Allah rahmet eylesin.. Melek annenizin mekanı cennet olsun inşallah..

Ben böyle ciddi hastalık ve yakınların kaybı konusunda ne konuşacağımı bilemediğim için yorum yapamamıştım o konuya... ara ara girip bakmış ve bir geçmiş olsun bile yazamadığım için kendimi kötü hissetmiştim.
Hangi aklı başında insan böyle bir şeyin şakasını yapabilir bilemedim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X