Allah böyle komşuyu düşman başına vermesın.

ulasimiz

Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim..
Pro Üye
4 Mart 2012
15.984
37.198
798
Ah arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi çok fena bir üst komşu müsvettesine sahibim. Kadın sanki kavga etmeye programlanmış.. Ağzı bozuk,terbiyeden yoksun üstümüzde her akşam geç saatlere kadar koşuyorlar,dengesiz bam güm sesler çıkarıyorlar bu gecede tepemizde sanki tekerlek dolaştırıyorlar gibi sesler çıkarıyorlardı bizde uyaralım dedik zaten gündüz çalışıyoruz birde bu yorgunlukla seslerini dinlemeyelim dedik aman bir görseniz kadın delirmiş gibi kendini yerden yere atıyor bana şikayete gelmeyin diyor bende tamam bundan sonra polisi arıyacağım dedim.Ruh hastası sanki ağıza alınmayacak küfürler hakaretler ben ve eşim şok olduk.. 55 yaşlarında bir teyzeden beklemeyeceğimiz performansı sergiledi.Kadınlar Kulübünün akıllı kadınları böyle bir komşuya napabiliriz , bu durumu nasıl çözebilirıiz?? Yardım .Bu arada polisi aradık onlarda 3 buçuk saattir bir türlü gelmediler.Çok üzgün ve mutsuzum şu an

Zaten gelseler şaşarım. valla polisi aramaktan başka çare yok gibi düşünüyorum. düzgün laftan anlamıyorsa kötek paklar.

diğer komşulara rezil ederdim. yaptıklarını anlatırdım. komşuların da duymalarını sağlardım. ayy sinir oldum

Polisten baska bir care yok.
Ama geliceklerini pek sanmiyorum..

Ev kadinin mi?

Bu gürültüler için bi çözüm bulunmalı artık herkes bundan şikayetçi .

Ev kadını . Üstüne üstlük o komşuları ayaklandırdı yok kapısına gelmişizde şikayet ediyormuşuz.Vallahi bunun yüzünden evimden çıkıp kiraya gideceğim.ama Allaha havale ediyorum

Kadın taşınır taşınmaz ilk haftasında karşı komşusuyla kavga etmişti o zaman anlamalıydım bunların nasıl insanlar olduklarını.

.Biz vurduk belki sesleri kesilir diye onlarda vuruyorlardı eşimde yukarı çıktı biz rahatsız olduğumuz için vuruyoruz siz neden vuruyorsunuz mahçup olmanız gerekirken diye..

Ben olsam böyle bi kadına haneye tecavüz olmaması adına elimi içeri uzatıp saçından tuttuğum gibi apartmana çıkarır bir temiz pataklar sonra polis çağırır karakola gider şikayetçi olurdum.Neden dövdün diye soranada sizi çağırdım gelmediniz bende kendim hallediyim dedim dersiniz.Zaten bu tür kavgaların sonunda mahkeme filan bişey çıkmıyo he he diyip gönderiyolar.üstelik ettiği küfürleride tahrik sayarım. Yediği dayaktan sonra o pamuk gibi olur ben evde sakinlikte pamuk gibi olurum.Yemin ediyorum söylediklerimden bir dal eksiğini yapmam.Allah şahit.Mutlaka işe yaricaktır.Ama daha o kadar zıvanadan çıkmadınız demekki.Başka zaman artık.

Ben sakin biriyim ama yakında bu yazdıklarınızda olabilir çünkü terbiyeyle saygıyla birşey yapılamayacağını anladık gittikçe terbiyesizleşti.

Ben sakin biriyim ama yakında bu yazdıklarınızda olabilir çünkü terbiyeyle saygıyla birşey yapılamayacağını anladık gittikçe terbiyesizleşti.

Zaten öyle insanlar böylelerinden anlıyor.Norrmal bi insan uyarınca utanır.Utanmayan dayaktan anlıyordur yani.Bu zamana kadar oturduğum yerde elit kimliğimden kaymama sebep olucak bir manyakla karşılaşmadım ama, karşılaşırsam fight club halt etmiş. Şimdi onlar düşünsün.

Ah canım bir bilsen oturduğumuz muhit böyleleriyle dolu burdan daha düzgün bir yere taşınmak istiyorum ama görev yaptığım yer evime çok yakın yoksa çoktan burdan ayrılmıştım el mahkum yani.. bunun anlayacağı dilden konuşacağım en son.

Videoya falan çekseniz yaptıkları gürültüyü. Cdye aktarıp zabıtaya gitseniz. Şikayet dilekçesi verin. Benim arkadaşımın komşusu sürekli bir şeyler silkeliyormuş. Ama balkonu her gün leş gibi oluyor. En son tam silkelerken videoya çekmiş şikayet etmiş 72 lira para cezası almış kadın. :)

Valla çok iyi oktmuş o kadına.. Bu fikri tuttum deneyeceğim zabıta çözer umarım.

''Ulan seni bana parayla mı verdiler bunak karı'' deyip çat diye bir geçir süpürgeyi tavana, gelirse ''Bir daha kapıma gelirsen tüm karakolu buraya toplarım, hadi defol git şimdi!'' diye bağırıp kapıyı yüzüne kapat. Gitmezse içeriden ciyak ciyak bağır ''Komşular haneye tecavüz var şimdi polisi arıyorum'' diye. Şaka yapmıyorum valla deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…