Allah böyle komşuyu düşman başına vermesın.

Yok artık yahu.Kafasını mermere çarpın demedim yani erkek kavgası değil ya bu :)))

O kültür hicbir şekilde değismiyor. Benim komşularım üç senedir böyle. Üc tane cocugu var, bi de cocuklar gece ikilere kadar uyumuyor, cocukların uyuması gereken saatte koşturuyorlar. Bi misafirleri gelse hepsi bağira bağira konusuyor tepemizde. Herşeylerine alistim artık. Yani mecburiyetten biraz da..
Ama eger senin bi mecburiyetin yoksa susma.

apartman komşularınızdan destek isteyin onlarda uyarsınlar.

Yok artık yahu.Kafasını mermere çarpın demedim yani erkek kavgası değil ya bu :)))

İyi de, biri birini "pataklarken" o biri de kalkıp onu "tokatlıycak" sonuçta yani. Pataklamak, döğüş, kavga anlamına gelmiyor mu :)) İşte o anda ne olacağı hiç belli olmaz diyorum, anlatabiliyor muyum...

İyi de, biri birini "pataklarken" o biri de kalkıp onu "tokatlıycak" sonuçta yani. Pataklamak, döğüş, kavga anlamına gelmiyor mu :)) İşte o anda ne olacağı hiç belli olmaz diyorum, anlatabiliyor muyum...

Bilmem abartılı buldum ben o kadarda bişey olmaz yani :)))

Bilmem abartılı buldum ben o kadarda bişey olmaz yani :)))

Benim bizzat başımdan geçti de biliyorum. Ben sizin dediğiniz gibi pataklamaya gittim kadını (maalesef, çünki çok ilkelce biliyorum ama insanın o anda gözü dönebiliyor işte), ve o da bana bıçak çekti, yani kavganın erkeği kadını yok, o sinirle her şey yapılabilir, ben de gözünü karartmıştım inanın ki, atlıyacaktım üstüne, zor tuttular beni. Şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım, ne kadar magandaca davranışlar bunlar, ya o bana ya ben ona bir şey yapacaktım, eee neye değecekti? Yani iş buralara kadar gelebiliyor, aman diyim. Eğer o kişiyi de beni de engelleyen birileri olmasaydı, sonrasını düşünmek bile istemiyorum.

Aaa deli çıkmış o.Gerçikonuda bahsi geçen teyzede deli gibi görünüyor.O yüzden b*kta çıkabilir. Şaşırdım şuan.

Aaa deli çıkmış o.Gerçikonuda bahsi geçen teyzede deli gibi görünüyor.O yüzden b*kta çıkabilir. Şaşırdım şuan.

Benim karşımdaki de normal biri değildi zaten. Hani sussan bir türlü, susmasan bir türlü tiplerden. Aynı konudaki kadın gibiydi evet hatta fazlasıydı. En sonunda defolup gitti kimsenin başını belaya sokmadan. Anormal insanlarla normal kavgalar yapamazsınız, siz sadece tartışmaya çalışırsınız, bir bakmışsınız kendinizi seviyesiz bir kavganın içinde bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…