- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Valla sen evini açacaksanBoşanmaya ne dersiniz?
Boşanmaya ne dersiniz?
Sabahın olmasını bekliyorum annemgile anlatıcam herşeyi bunu hak etmiyorumBu senin ilişkinle ilgili ilk konun değil
Henüz haftası olan konun var.
Annen temizliğe gitmiş, boşanıp dön oraya,
Sigortalı iş ara
Gece yarısı karısını tekmeleyen saçından çeken koca olur mu
Allah korusun, ya elinde sıcak çay ya da deterjan olsaydı
Ölmezsin
Ama sürünürsün
Gecen gunki konunuzda da aynı seyi dusundum simdide,ikinizde de sorun var.
3 kere gayet ılımlı bi şekilde yaklaştım bağırıp çağırmadan müziği kapattım döndüm arkamı yattım birden tekmelediEvden çıkıp polise gitseniz mesela ?
Evlenmeden önce kör kütük aşıktı ya da öyle görünüyordu bir kere beni üzdüğünü hatırlamıyorum size yemin ederimCanim benim adam seni zaten istemiyor bosamaya calisiyor gercekten 2 sorum var 1 sen bu adamla niye evlendin? 2 niye halen bahanelere siginip bu adamla evlisin
Benim yerime evini sen açacaksan neden olmasın boşanabilir bence.Valla sen evini açacaksan
Can güvenliği garantisi vereceksen
Bence tamam der.
Devlete mi güvensin şimdi :) komik olur
Sabahın olmasını bekliyorum annemgile anlatıcam herşeyi bunu hak etmiyorum
3 kere gayet ılımlı bi şekilde yaklaştım bağırıp çağırmadan müziği kapattım döndüm arkamı yattım birden tekmeledi
Evet20 yaşındaymışsın doğrumu bu..
İnanın böyle bir tepki vereceğini tahmin bile edemezdim yatmadan önce bir sorunumuz yoktu bana sarıldı hatta bi ara arkasını dönüp müzik açtıYa tatlım madem sorunlu bi kisilikle evlisin alıp yastigini lanet olsun diyip salona gidip yatsaydin bari
İyide bitanem adam ne dugun ici ne evlenmek icin ne bir esya ne bir hazırlık yapmamis. Zaten evlenmeye pek merakli degilmis. Yani evlenmeden önce cinsel bi birlektelik filan mi yasadin da illa bu adamla evlenmeliyim diye dusundun?
Hayır. Evlenmeden önce bir sürü planımız vardı böyle bir insan değildi gerçekten hepsine inandım kandımNeden bu yaşta evlendin çocuğum..
İnanın böyle bir tepki vereceğini tahmin bile edemezdim yatmadan önce bir sorunumuz yoktu bana sarıldı hatta bi ara arkasını dönüp müzik açtı
Yine yaptın yapacağınıBu senin ilişkinle ilgili ilk konun değil
Henüz haftası olan konun var.
Annen temizliğe gitmiş, boşanıp dön oraya,
Sigortalı iş ara
Gece yarısı karısını tekmeleyen saçından çeken koca olur mu
Allah korusun, ya elinde sıcak çay ya da deterjan olsaydı
Ölmezsin
Ama sürünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?