Allah bu adamın belasını versin!

Merdumgirizz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
382
253
18
28
12 de yatmaya hazırlandık uyuyacaktık YouTube’dan müzik açtı yüksek sesle telefonundan hem de hiç tarzım olmayan bi müzik kapatır mısın uyuyacağız dedim böyle yatalım dedi ilk zamanlarda ben de bi kere açmıştım sen yatamıyorum dedin kapatır mısın dedim hayır dedi ben de üçüncüsünde telefonunu alıp kapattım şarkıyı döndüm arkamı yattım belime bir tekme attı yataktan düştüm saçımdan sürüye sürüye beni evden çıkarmaya çalıştı gecenin bu saatinde hala ağlıyorum ben de ona saldırdım ben ne yapıcam allah gerçekten bu adamın belasını versin rabbim görsün duysun şu çektiğimi yanına bırakmasın

Bu senin ilişkinle ilgili ilk konun değil
Henüz haftası olan konun var.

Annen temizliğe gitmiş, boşanıp dön oraya,
Sigortalı iş ara

Gece yarısı karısını tekmeleyen saçından çeken koca olur mu

Allah korusun, ya elinde sıcak çay ya da deterjan olsaydı

Ölmezsin

Ama sürünürsün

Boşanmaya ne dersiniz?

Sabahın olmasını bekliyorum annemgile anlatıcam herşeyi bunu hak etmiyorum

Canim benim adam seni zaten istemiyor bosamaya calisiyor gercekten 2 sorum var 1 sen bu adamla niye evlendin? 2 niye halen bahanelere siginip bu adamla evlisin
Evlenmeden önce kör kütük aşıktı ya da öyle görünüyordu bir kere beni üzdüğünü hatırlamıyorum size yemin ederim

Valla sen evini açacaksan
Can güvenliği garantisi vereceksen
Bence tamam der.

Devlete mi güvensin şimdi :) komik olur
Benim yerime evini sen açacaksan neden olmasın boşanabilir bence.
Benden daha çok istekli gibisin evini açma konusunda
Ben mantıklı olanı söyledim ne yapsın mesela ömür boyu dayak mı yesin adamdan? Hoş bir yerde haklısın devlet kadınları koruyamıyor

3 kere gayet ılımlı bi şekilde yaklaştım bağırıp çağırmadan müziği kapattım döndüm arkamı yattım birden tekmeledi

Ya tatlım madem sorunlu bi kisilikle evlisin alıp yastigini lanet olsun diyip salona gidip yatsaydin bari

Ya tatlım madem sorunlu bi kisilikle evlisin alıp yastigini lanet olsun diyip salona gidip yatsaydin bari
İnanın böyle bir tepki vereceğini tahmin bile edemezdim yatmadan önce bir sorunumuz yoktu bana sarıldı hatta bi ara arkasını dönüp müzik açtı

İyide bitanem adam ne dugun ici ne evlenmek icin ne bir esya ne bir hazırlık yapmamis. Zaten evlenmeye pek merakli degilmis. Yani evlenmeden önce cinsel bi birlektelik filan mi yasadin da illa bu adamla evlenmeliyim diye dusundun?

Neden bu yaşta evlendin çocuğum..
Hayır. Evlenmeden önce bir sürü planımız vardı böyle bir insan değildi gerçekten hepsine inandım kandım

Yine yaptın yapacağını deterjan ne alaka la, tovbe tovbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…