Allah bu adamın belasını versin!

İnşallah iyi niyetleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim

Darp raporu aldım.
Evi terk etti.
Ben 2 gündür kalıyorum.
Babamgil tabii ki beni suçlu buldular ne varmış müzik dinlese diye.
Kendi başının çaresine kendin bak dediler.
Bilmiyorum umarım hiç gelmez eve
Belki de hic gelmez eve.
Her seyi satmis zaten dugunden sonra. Paranin nereye harcandigi da belirsizmis.
Esyali eve cikmissiniz mal esya paylasimi derdi de yok adamin.
Ya gelmezse ne yapacaksin kira zamani gelince. Calismiyormuşsun gelirin de yok. Seni kaderinle basbasa birakmislar resmen.
Ailen de ayni sekilde. Derdine derman olacaklarina basinin caresine bak diyorlar.

+1000
bu yaşında bu tiksinç adamı nereden bulup evlenmiş
şu küçücük yaşında yaşadıklarına bak

Müziği kapatmayabilirdi buna saygı duymalıydın ama hiçbir suçun cezası şiddet değildi ayağı kırılsın hayvanın eğer başka problemleriniz de varsa kurtul tatlım ordan hemen

3 tane insan vücudu yan yana darp edilen yerleri işaretliyorlar
Darp eden kişinin adı yazılıyor
Darp süresi
Darp saati
Son durum nedir,ayrı mısınız şuan,annenle konuşşan o babanı ikna etse çalışmıyorsunda kirayı nasıl ödeyeceksin yada sığınma evine yerleşmek için istekte bulunsan elinde darp raporunda varmış.

Ah ya ! Allah ellerini kollarini kirsin insallah. Onlarin gucu anca kadinlara yeter. Sorsan adamdirlar ödlekler ! Hep yapici olmaya calismisimdir bu forum sitesinde ama bu kez diyecek birsey bulamiyorum. Allah muhafaza ayrildiktan sonra da bisey yapar belki psikopat biridir diye de bosan da diyemiyorum. Ailene anlattin mi ??

Çok üzüldüm ne desek boş. Boşan ailenin yanına dön desek baban kabul etmemiş, boşanma desek allah korusun o adam sana her türlü kötülüğü yapar.. Allah önce ailene sonra o adama vicdan versin!

Yaşadıklarına ayrı üzüldüm, 20 yaşında olmana ayrı..
Çok gençsin yahu! Böyle bir adamla başlangıç yapmak çok acı. Ama hayat bu değil, onu daha yaşanılır hale getirmek sadece senin elinde canım. Okumadıysan oku, olmazsa bir işe gir meslek edin, kendini geliştir. Ailen de sonra isterse arkanda durmasın.. Ama sen kendi ayaklarının üzerinde dur (

Adamın tarzını az çok biliyorsun,ne diye gecenin o vaktin de egosuna o kadar ters bir hareket yaptın da canını yaktırdın anlamadım.Zaten mal meydan da. Bari kendi canını düşün de ateşe körükle gitme.Al battaniyeni salona git,ben uyuyamam canım vs de. Eğer boşanmayacaksan suyuna git en azından sana zarar vermesine yol açma.Evliliğinin gidişatını belirlemek için de böyle keskin olaylar bekleme.Her zaman sağ kalma şansın olmayabilir böyle bir adamın elinde.Her gün neler izliyoruz medyada .Genel tabloyu gör ve ona göre düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…