Allah bu adamın belasını versin!

Olan olmus artik her gun bir olay
Nerden donsen kardir. Yarin al basini annenlere git. Konusup sana gel demelerini bekleme.

bu yasinda bunlara katlaniyorsun cok kötü

Eşim bana ters bir sey söylediğinde bile bağırıp çağırıyorum ben saçımdan tutup süriklicek hee tokat manyağı yaparım apartmanı başına dökerim ki eşim şiddete karsıdır .sessiz kalma ağlama güçlü ol

Nerden çıkardın?
Bahsettiğin yönde, niyetim, ve ona atıflı yazım yok.
Bu aslında sıradan bir insanın ayırt edeceği bir nokta, yorgunluk yüzünden galiba, çoktan hislerimi, düşüncelerimi ortaya dökmüşüm gibi
Yargısı net yazman.

:)
Seni seviyorum
Ama bu polemik olmasın:))

Dilersen özelden yazarım :)

Bele tekme atıp yataktan düşürmeler.
Saçından çeke çeke gece yarısı dışarı atmak istemek.
Karşılığında sizin tepki vermeniz. Siz ne yaşıyorsunuz böyle?
Çok rahatsız olan başka odaya gitse sorun çözülemiyor mu?

Onu da dedim rica ederken hatta kibar bi dille dedim müzik dinlemek istersen kulaklık takabilirsin başka odaya da gidebilirsin dedim sadece müziğin sesini açtı ben de alıp kapattım

Çok erken yaşta bilinçsizce muhtemelen karşına ilk çıkan erkeğe kandın bişey sandın ama maalesef hayatına mal olacak bu gidişle daha fazla kendine kötülük etme daha çok küçüksün bir an önce kurtul bugün bunları burdan okuyoruz yarın seni haberlerde izleriz Allah korusun lütfen kendini kurtar sen çok değerlisin kimse için değmez sevgi aşk biter şiddet gelince kendini hayatını düşün

Evet şiddet varsa evliliklerin devam etmesi saçma.

Deterjan olunca noluyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…