nası sinirliyim bi bilseniz kızlar..
başlıktanda bellidir..
3 bayan arkadaş alışverişe gittik iş çıkışı..
dönüşte tenha bi sokaktan geçmek zorunda kaldık..
son derece ciddi ve hızlı adım yürüyoduk..
arkama bi döndüm bi adam peşimizden geliyor ve eli şeyinde..
kızlar hızlanın dedim..ama arkadaşımı nası çekiştiriyorum..
aramızda 6 metre felan vardı adamla..nası hızlanıp geldiyse kalçamı elledi ve boynumdan öpmek istedi..
o telaşla adama kafa attım..şuan alnım şiş..arkadaşlar adamın peşinden koştu..ama yakalamak ne mümkün..korktuk bide bıçağı felan avrdır diye..
hala titriyorum..
Allah bunların belasını versin..hadım edilsinler..cinsel organlarından asılsınlar..
ya yanımda kızlar olmasaydı....tecavüze yeltenirdi o karaktersiz..
hapçımıdır tinercimidir ne idiğü belirsiz,şuursuz yaratık işte..
polise gidemezdim cnm gidersem direk aileminde haberi olurdu..
kaldıki babamda polis..hele hele babama haber verseydim elinde silahla sokaklarda o manyağı arar durur buluncada vururdu..yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal yani..
bide gerçekten biz bayanlar çok halis muhlisiz..tehlike nerden gelir bilemediğimiz için bela gelince kitleniyoruz..valla bilmiyorum bu tacizlerle nası baş edicez..nası bi çözümü var ..bize dokunduklarında elektrik gibi bişe çarpsada geberse diyo insan içinden..
dolmuşta giderken bile yanlışlıkla olsa dahi bi erkek dokunduğunda aşırı rahatsız oluyorken adamın dibime girip ellemesi öpmek istemesi beynimden vurulmuşa çevirdi..
eminim tüm bayanlar bu tarz şeylerden çok rahatsız,yazıkki çaresi yok...
niye böle düşündün..kötü etmişsin işte..polis kızısın sonuçta..baban onu öldürecek değil orda..sen susarsan başkası susarsa her dilediğini yapar işte..başkasına gelir senin başına gelmeyen..ben olsam var ya ortalığı kaldırırdım kim duyarsa duysun yani sana yapılan sindirilip pısılcak bişe değil..yaşadığınla sinirinle oturup arkasından küfretmekle olmaz arkadaşım..madem ceza yok susmakta yok..ilk yorumumdaki gibi işte dediklerimin arkasındayım..utanma saklama böle bişeyi kimseden..Allah korusun daha kötüsünüde yaşayabilirdin..
cezalar caydırıcı olmadıkça böyle olaylar çok olur.Türkiye de adalet yok o adamı yakalasalar bir gün sonra serbest bırakırlardı.
İnsan böyle anlarda nasıl davranacağını şaşırıyor doğrusu. Bir keresinde belediye otobüsündeyiz. Karşılıklı 4 lü koltukların cam tarafında oturuyorum ve 4 ümüz de bayanız. İş çıkışı yorgunum ve camdan dışarı dalmışım. Akşam saati olduğu için otobüsün içi camdan ayna gibi yansıyor. Adamın teki eliyle yukarıda askıya tutunmuş pantolonunun fermuarı açık ve şeyi de dışarıda bunu camın yansımasından gördüm. :26: Şok oldum. yanımdaki bayanların görüp görmediğini bilemiyorum ama görülmücek gibi değil. Şimdi bağırıp çağırsak şuna dedim bu seferde benim durağımda inip bana kötülük ederse açıkçası korktum. Ne yapmak bu lazım bu sapıklarla nasıl mücadele edeceğiz
hadım cezası yada idam için insanlık suçu diyolar,
allah aşkına bu yaşatılanlar ne peki..
hadi ben az çok kendimi koruyabilirdim,ileri gitseydi eğer.
ya benim yerimde 13-14 yaşında bi çocuk olsaydı..
ben bile bu yaşta bu kadar tramvatik bakmışken olaya,o çocuktaki ruh hali nası olurdu.nası sağlıklı bi birey olabilirdi..ve en kötüsü kendisini koruyamayıp daha beterini yaşasaydı..
aklımın ucundan bile geçirirken başım beynim dönüyor..
şuda var cnm,daha soğukkanlı bayanlarımız var olay başına geldiğinde ne yapması gerektiğini bilen,ama eminim ki onlarda o adama cezasını kendi elleriyle verirlerdi,çünkü polise dahi gitse,kanunlar o adamı koruyacak dediğin gibi 2-3 gün nezarette yatıp kaldığı yerden devam edicek..böyle olduğu için polise gitmeye tenezzül bile etmiyoruz..ama diyorumya soğukkanlı olsaydım,o adamı evire çevire dövmeyi tercih ederdim..lanet olsun böyle yasalara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?