Allah bu cins erkeklerin belasını versin !!!

çoook geçmis olsun. o lanet olasi pis sapiginda Allah cezasini versin insallah. pislik kopek,kendi anasina bacisina yapilsa idi ne hissederdi acaba? yazinizdaki seyinden assinlar cumlesi çok hosuma gitti, aynen katiliyorum size.. uzulmeyin , insallah tze zamanda unutrusunuz yasadiginiz bu uzucu olayi .. pislik herifte insallah belasini bulur insallah!

okurken bile tüğlerim diken diken oldu
hadım uygulanmalı diye düşnüyorum bazen böyle şeyler gördükçe ama öldürmek allaha mahsustur

allah korumuş canım çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım yaa bunların kescen şeyleri ellerine vercen hadi napcaksan yap dicen :)))

çok geçmiş olsun...malesef artık iyice azıttı sapık ruhlular tabi cezaevine girseler bile beslenip çıkıyolar iki gün sonra cezalar yeterince caydırıcı olmadığı müdettçe bu böyle olacak.

teşekkür ederim kızlar...
sabah işe gelmek için evden çıktğımda nası tedirgindim.
sanki o herif etrafımda gibi.bugün malimüşaviri geldi şirketimizin.
adam elini uzattı tokalaşmadım bile kafamı çevirdim.evrak istiyor sürekli kaçak bi haldeyim.
masaya bırakıp hop başka odaya geçiyorum.
bi erkekle aynı ortamda yanlız kalmaktan korkar oldum.
gerçi olay çok yeni,ondan böyle tereddütlüyüm belki ama genede kolay unutacağım bişe değil.
allahım sizlerin başına vermesin inşallah.

şeyleri kesince iş bitmez ki anca kafalarını kesiceksin öyle insanların o şekilde kurtuluruz o kafa onlarda varken ohooo şeyleri olmasa bile tacize devam ederler

geçmiş olsun budaoldu. dün minibüste 2 sarhoş vardı ve aynı yerde indik. arkamdan şişşt kız gel buraya gibisinden bağırışlar oldu tabi ben bi kalp çırpıntısıyla koşarak uzaklaştım. Allah tan gideceğim yer yakındı. ve sarhoş olduklarını minibüsteki konuşmalarından anladığım için aynı yerde ineceğimizi anladığım an hızlanıp arayı açtım. Allah cezalarını versin ve tüm masum insanları korusun. geri zekalılar!

çok geçmiş olsun inşallah son olur.
gerçekten hadım edilmeli böyle tipler. yasa teklifi verilecekti son durum ne bilmiyorum ama en güzel ceza hadım. kimyasal hadım yapılacakmış ama fiziksel hadım edeceksin bunları. pislikler. kendi annneleri, kızkardeşleri, karılarını elleseler ne olur acaba.

biber gazını nerden aldın? ben bi türlü bulamıyorum yaa

babam vermişti biber gazını cnm..
ama eminönünde tahtakalede varmış sanırım.

eminönü de bana uzak ya, neyse bi yolum düşerse bakarım.
anahtarlığa takacaksın aslında elinde gezeceksin. ne olur ne olmaz.

geçmiş olsun
çok iyi anlıyorum seni, benzeri bir olay benim de başıma geldi, eşimden bile korkar olmuştum, erkek görmeye o kadar dayanamıyodum yani, midemi bulandırıyordu. umarım bu tedirgin halini kolay atlatrsın

insanlar iyice zıvanadan çıktı,pusulayı şaşırdık milletçek..çok geçmiş olsun,

biber gazını nerden temin edebilirim,bugün sana yarın bize Allah korusun..

amiin, tüm sapıkların cezasını versin rabbim
hadım yasasına tam destek

kızlar öncelikle çok teşekkürler..
biber gazıını sormuş bazı arkadaşlar bende araştırdım nerden temin edilebilir diye,
bana babam vermişti ama,satan yerler
silah,tüfek,av malzemeleri satılan dükkanlarda varmış

geçmiş olsun canım.

o ........ gerçekten akıl yönünden hasta olmalı. 3 bayana tek başına ne yapacağını zannetmişse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…