Allah bu cins erkeklerin belasını versin !!!

çok geçmiş olsunn benmde başıma böyle bişey geldi gündüz vakti çarşının ortasında adam çok kötü bişey yaptı beni çığlık çığlığa kaldım herkes başıma toplandı adam koşturunca ordaki esnaf adamı tuttu dövdü ağlama krizine girmiştim böyle adamların ki adamda değil bunlar ........ler allah bin türlü belasını versin ortalık gerçekten sapık kaynıyo.... çok dikkatli olmak lazım kızlar

tamam canım teşekkürler. böyle pisliklerin gözüne gözüne sıkacaksın o gazı.

çok geçmiş olsun Allah korumuş.

bunların hepsi toplumun duyarsızlığından !
gündüz vakti eli şeyinde gezen pisliklerin yanından öylece geçende bizim milletimiz değil mi ??
ben bizzat yaşadım .bizim Mersin'de Mezitliye giderken dere boyu denilen etrafında apartmanlar ilerisinde müftülük ve ana cadde olan işlek bir yer var . halamla sağlık ocağına gidiyorduk . adamın biri duvar dibinde pantolonun sıyırdı ben göremedim halam utanmaz işeyecek oraya derken herif eli şeyinde arkasından gelen geçene bakıyordu ve gelen geçende bizimle berabar 7-8 kadın benden başka tepki gösteren bağıran olmadı.herkes öyle yanından geçip gitti malesef telefon yoktu yanımda şikayet edemedim ve çok rahatsız oldum bu durumdan

Son düzenleme:
çok acı verici bi olay... insan şok oluyor zaten o anda. benim başıma gelmedi de, bi arkadaşımın başına geldi benzer bir olay.. insan atlatamıyor kolay kolay. kendini çok pislenmiş kirli ellerce dokunulmuş ve haksızlığa uğramış hissediyosun. tabi bu olaylara toplumun bakışı da eklenince....
"ne vardı o saatte kız başına dışarda" gibi yaklaşımlar insanı çileden çıkarıyor gerçekten de...

ayyy cok geçmiş olsun hadım edilsinler bunlr toplumdan dışlansınlar
benmde basıma gelmişti insan görünmlü canavar arkadan yaklasıp kalcamı ellemişti o refleksle kafa atmıstm ona burnu kırlmıstı sanırm hiç anlamıyorum ya bnların hiç kız kardesleri anneleri yok mu ..:95:

böyle dünyanın... kadın olmak ne zor ya. illa bi bela buluyo kadınları. olmaz olsun böyleleri. ne insanlık kaldı ne özgürlük..

yazdıklarınızı okuyunca çelişkili buldum çantanızda biber gazı var ve arkanızda cinsel organını çıkarmıs bir adam böyle bir adam görsem ben şahsen direk aklıma çantamdaki biber gazı gelir ve elime alır öyle kosarım yanıma yaklastığı anda yüzüne sıkarım siz neden sıkmadınız oysaki adamın arkanızdan ulu orta geldiğinide görerek

bende taksimde tam akşam ezanı vakti sözlü tacize uğramıştım ama öyle böyle değil iğrençlik tepesini aşmıştı herifinpolisler vardı metronun orda onlara doğru yöneldiğimde bi anda kaybolup gitmişti haysiyetsizbide 40lı yaşlardaydı utanmıyo da onun bunun çocuğu
çok geçmiş olsun canımçok iyi anlıyorum seni,benim 2 gün başım ağrımıştı o olaydan sonra

hoşuma gitti gelip ellemesi..tövbe yarabbim..bide ukalaca çelişkili buldum diyor..af buyurda ben kendimi poh pohlayan bi olaydan bahsetmiyorum ki çelişkili ifade verim,aramda 6 metre vardı diyorum,ya sen 6 metrenin hesabını bilmiyosun,yada hiç başına gelmediği için oturduğun yerden ahkam kesiyosun...çantada telefonun bile çaldığında dakikalarca arayıp zor buluyosun demi,o kısa mesafede biber gazını değil arayıp çantanın en dibinden çıkarmak,çantada olduğunu hatırlamam bile dakikalar sürdü..hey yarabbim yaa..

ayy cnm geçmiş olsun yaa,
benimde aklıma geldi şimdi,lisedeyken sabah erken bi saatte çıkıyorum evden okula gidiyorum,durağada yaklaşık 8-10 dakka falan yürümem gerekli,doblo tarzı bi araba yanıma doğru yanaştı bende kaldırımdan yürüyorum tabi,neyse cam indi bende saf saf zannediyorumki adres falan soracak heralde çünkü bizimburalarda hastane otel okul falan çok var,ve hep bi adres soranlar olur çok alışılmış bi durum,bende eğildim camdan bide ne göreyim aman allah adam koca şeyi almış eline bana gösteriyo tabi bide daha çocuk sayılırım yani,resmen 10 yıl geçti aradan ama hiç unutamadığım bir olaydır :S
allah beterlerinden saklasın bizleri kızlarr....

Son düzenleme:
çok saol cnm,valla diyorum ya daha betiride olabilirdi,savunmasız güçsüz olduğumuzdan hep bu tarz şeylere maruz kalan biz bayanlar oluyoruz.bide çocuklar tabiki..o sebeple asıcan bitanesini bak bidaha namussuzluk yapıyolarmı..

Geçmiş olsun bu tür sapıklar çok fazla var. cocuğa, hayvanlara... bile musallat olanların allah cezasını versin.

O tuttuğu elinde kalsın inşallah. Size de büyük geçmiş olsun

sadece bi konuda düşüncemi paylaşmak istiyorum yoksa kimsenin yorumuna bişe diyorum sanmasın kimse..baştan belirtmek istedim..
hani biber gazı falan demişsiniz ya,öle bişeyki imkansız olabiliyor bunlar..hele de çok çabuk panik olan bu olaylar karşısında ne yapacağını bilmeyen biri o anki telaş ve korkuyla hiç bişe yapamayabilir..altın bilezik için mesela çok duydum yaşadığım yerdede kadının kolunu kesip alan yada arkadan sinsice gelip çantayı alıp fırlayan yada taciz ve tecavüzler işte..insan bazen yaparım ben asla korkmam desede ölece kalabiliyor..Allah herkesin yardımcısı olsun..

çok çok geçmiş olsun arkadaşım.bence verilmiş sadakan varmış.malesef biz nereye gidiyoruz böyle.hepimizin başına gelebilir böyle birşey.bu nasıl bir zihniyettir , nasıl bir vicdandır bilmiyorum.hep söylüyorum kadınsan dünyaya 3-0 yenik geliyoruz.Allah bütün kadınları böyle erkeklerden korusun onlarıda bildiği gibi yapsın.

çok büyük bir şey atlatmışsın geçmiş olsun iyi ki yanlız değilmişsin. Kalabalık olduğunuz için kaçmış tek olsaydın Allah korusun kaçırmaya falan kalkardı.

Geçmiş olsun canım bu tarz sapıkların ne yapacakları belli olmaz Alllahtan yanında arkadaşların varmış...Allah nasıl biliyosa öle yapsın bunları...Bnmde başıma gelmişti böle bişey doğuya gitmiştm iş nedeniyle,tek bi cadde var çok kötü bi şehirdi Allah bi daha düşünmesin..Hepsi garip konuşuyolardı kürtlerdi..bi tanesi geldi arkamdan yürüyo hızlandım bnde fark edince kalçamı ellemeye teşebbüs etti ki tam o sıra elini gördüm hemen hızla sağa çekildim..bağırıcaktım yada girişicektim ama bilen bilir doğuda batılıya sahip çıkılmıyo..en azından o şehirde öyleydi..Yani Allaha hawale ediyorum böle insanları insanda değiller aç gözlü YARATIKLAR..!!!! her zaman içimden Allah bu şekilde yolda laf atanları,bayanların orasına burasına bakanları,teşebbüste bulunların bin katını kendi tanıdıklarıda yaşasın,hatta yanlarında bakılsın...!

cnm bunların midesi geniş,karısına kızına bacısına baksalar dahi sesi çıkmaz bu karaktersizlerin..
sapıttılar iyice,burda yazılanları okudum milletin başına neler gelmiş,arkadaşımında başına lisedeyken buna benzer bişe gelmişti,yolda tek başına gidiyomuş,okuldan dönmüş,adamın biri gayet düzgün giyimli birisi geçmiş karşısına pantolonunu direk indirmiş,sonra iççamışırını tabi..bizim kız çığlık çığlığa..bişe olmaz gel bi elle demiş sapık..offf allahım saçlarım diken diken oluyor böyle şeyler duydukça..elimize verselerde bunların saçlarını başlarını yolsak,suratlarını tırnaklarımızla kazısak..

Geçmiş olsun canım Allahtan tek başına değildin yine ucuz kurtulmuşsun biber gazı iyi aslında bendemi alsam ama bizim burası küçük oldugu için pek sapık yok ama yalnız görseler yapışıyorlar hemen sessiz sokaklara çıkmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…