Allah bu cins erkeklerin belasını versin !!!

Geçmiş olsun canım iyiki tek başına değilmişsin yine ucuz kurtuldun biber gazı iyi aslında bendemi alsam bizim burası küçük oldugu için pek sapık yok ama bazen hiç beklemedimiz kişilerden çıkıyor böyle şeyler benimde bir kuzenim var çok dindar böyle şeyleri hiç sevmeyen birine benziyor ama bir ara evlerine gittigimde ben küçüktüm ablsıda içine kapanık ve sesiz bizi umursamayıp önümüzde iğrenç şeyler izliyordu ne kadar ayıp ya Allah belalarını versin böyle kişilerin bir arada beni küçüklügümde kandırmaya falan çalışıyordu ama Allahtan annem bu konularda beni çok tembihledi diğer kuzeniminde organını tukmuş

Ve birgün bu kuzenim banyoda mı ne tam bilmiyorumda zehirlendigini duydum yani Allah belasını vermiş O günden beri değişti sanki biraz

işte böyle şeyler izleyenler sonra soluğu sokakta alıyolar,karşısına çıkan bayanlara böyle tacizde bulunuyolar,inşallah kuzeniniz düzelmiştir..çok dikkatli olmak gerek,çocuk yaşta böyle şeyler izleyen birini gördüğümüzde hemen ailesine haber vermeliyiz bence..yoksa sapık ruhlu bireyler oluyorlar.

Maalesef öyle ama ispiyoncu gibi olmasını istemedim zaten ne yapabilirler ki Teyzem konuşur kızar falan ama dinleyeceğini sanmıyorum zaten eniştemi takmıyor bile ona küfür bile ediyor eniştem Teyzemle ilk evlendiginde çok iyi adamdı ama sonra sayısal loto oynamaya içki içmeye falan başladı onları hiçbirşeyden eksik etmiyor çokta iyi davranıyor sahipte çıkıyor ama yinede erkekler eniştemi takmıyor ama birgün konu geçti kuzenlerime söyledim gibi ama ben gördügümü söylemedim diğer kuzenimde görmüş onu söyledim izledigini sanmıyorum dedi

siz üstünüze düşeni yapmışsınız..içiniz rahat olsun

budaoldu, çok geçmiş olsun canım, dilerim bir daha böyle birşey yaşamazsın..
o anda insana en çok dokunan yapabileceği halde yapamadıkları oluyor, keşke geçirseydim yumruğu, keşke patlatsaydım çantayı kafasına falan
hadım yasası çıksın ve en önemlisi UYGULANSIN istiyorum
:84:

sağol maiwesiyah..
dediğin gibi insan sonradan kendi kendini yiyor..
ama o esnada tıkanıp kalıyosun..
ve böyle şeyler benim başıma gelmez,gayet ciddi yürürüm yolda felan diyodum..
ama gözü dönmüşüne denk geliceğimi nerden bilebilirdim..

benim başıma hem tr de hem alm da geldi böyle bi olay, ben sanırdım ki sadece kenar sokakta mini etekli filan kızlara olur nerdeee evimin olduğu sokakta sabah işe giderken biri arkamdan gelip ellemeye çalıştı ama tr de de böyle yaşadığım için ben hiç korkup donup kalmadım adama tekme tokat giriştim, ama bisikletli ve kar maskeliydi adamın kim olduğunu göremedim hala içimde derttir.
Siz de adama tekme tokat atsadınız bile kaçınca cezalandırlmamış (adalet tarafından) olduğu için dert edecektiniz biz kadınlar bu konularda ne olursa olsun kendimizi üzecek bi yön buluyoruz:2:

elle değilde sözle taciz bir iki kere başıma geldi ve çok iğrenç kelimeler sarfediyolar tam yanından geçerken oranı buranı yalayim tarzında ve adam benden 20 yas rahat büyüktü okadar kötü hissettimki sanki suçum varmış gibi allah böylelerinin belasını versin insanı kendinden iğrendiriyorlar

zaten o sapık manyak adamlar seni beni ne kadar üzdüğünü kendimizi ne kadar suçlu, iğrenç hissettiğimizi düşünerek zevk alıyo herahalde, yoksa sokakta bi salise dokundun veya yalarım dedin de eline ne geçti be adam tatmin mi olacan öyle?

bizde kiz arkadasimla okuldan ciktik kisti havada erken karariyor..yanimizdan biri bize bakarak kar maskesiyle gecti 2 kez ve tamam dedim gunahini almiyorum ben bunun..sonra biz ayrildik hizli yurudum baktim geliyor daha da hizlandim o da oyle sonra ben kostum onunda kostugunu gorunce arkama bakmadan eve gittim..eger orada fark etmesem Allah korusun dusunmek bile istemiyorum..bir kez de bu sefer sabah bisikletli dede pusuda ve yanimdan gecip biseyler diyor.ben bagiriyorum ama o basip gitmis oluyordu bi sabah hazirlikliydim elime aldim taslari attim buna,ciglik atip,kufuru bastim..bir daha da gormedim..

geçmiş olsun çok....hadım edilmeyi bırak ben idam gelsin idam edilsinler istiyorum...iğrenç yaratıklar...Allaha şükür böyle bir taciz olayı yaşamadım ama laf atanlar falan çok oluyor onlara bile tahammülüm yok,bikaç kere dövmeye kalktım,vurdum...böyle taciz edilsem herhalde keserim....

bu arada kafa atmışsın helal olsun:)

boyu posu devrilsn inşallah
böylelerini gerçktn hadm etmk lazm ornk olsn dğerlerinen bak bi daha cesaret edebiliolar mı??

insan napıcanı şaşırıyor değilmi arkadaşım geçmiş olsun biber gazı şart oldu
geçenlerde yolda yürüyorum çok dar bi alandan geçicem sağ tarafda araba var neyse karşıdan bi adam gelio 29 30 lu yaşlarda birşey.neyse adam beri göre göre üstüme doğru yürüdü bekliyroumki otarafa çekilsin geçeyim benim çekilcek yerim yok arabaya dayandım resmen resmen üstüme çıktı yaa ayağıma bastı hayvan!napıyorsun dedim sen napıyorsun önüne bak demezmi...

ama bildiğin sanki bni görmedi sesimi çıkarmasam ezip geçicek..hasta gibi geldi bana oyüzden birşey demedim üstüme yürür falan diye sapıkmı ne ya.şeytan diyo kır kafalarını geçtim gittim yoluma ama insanın küçük birşeyde siniri bozuluyor biliyorlar güçlerini kullanmaya çalışıyorlar.
seninki resmen polislik bir olay olmuş ama anlıyabiliyroum seni dikkat edin kızlar

Amin, Allah böylelerinden korusun.
Aynısı benim başıma gelmişti, çalışırken. Erken saatte işe başlıyordum ve karanlık oluyordu sabahları.
Her zaman ki gibi servise yetişmeye çalışırken, ara sokaklardan geçiyorum, her yer tenha, adamın biri yol ortasında durmuş arkası dönük birşeyler yapıyor, dondum kaldım. Dönüp gitsem mi, geçip gitsem mi bilemedim o an, adam da arkasını dönüp beni gördü o an. Sonra üstüme doğru koşmaya başladı ve ben bağıra bağıra caddeye kadar zor attım kendimi, şükür dokunamadı bile. İnsan şok oluyor ve bir bayan için kolay bir psikoloji değil bu kadarını bile yaşamak gerçekten. Ben de bir süre üstümden atamamıştım yaşadığımı.

Geçmiş olsun..Rabbim, tüm bayanları bu tür yaratıklardan korusun..

Biber gazı vardı yanımda demişsiniz ; çantada taşımanın bir manası yok bence..Özellikle akşam vakitleri avuç içinde tutulmalıdır.. Küçük boyutları bunun için ideal.Çantadan tlf.numuzu bile zor bulurken Allah korusun öyle bir anda çantayı açıp kullanmak imkansız.

Yinelemek istiyorum; bu tür koruyucu ne taşıyorsak, akşam vakitleri çıktığımız zaman avuç içinde gizlenmelidir.

Arkadaşlarınız adamın arkasından niye koşmuş onu hiç anlamadım. Çok riskli iş yapmışlar.

Tekrar geçmiş olsun.

düşünki ordan küçük bir kız çocuğu yalnız geçiyor olsa nolcaktı allah korusun bazı aileler hiç bunları düşünmeden gece karanlıkta falan bakkala gönderiyorlar çocuklarını bence kimse yalnız bir yere yollamamalı çocuklarını..

çok sağolun kızlar..
Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle bişe..
pis herif artık nası midemi bulandırdıysa,sokakta gördüğüm her siyah kotlu,siyah deri montlu erkeği o sanıyorum,hepsine midemi bulandırıyosunuz der gibi bakıyorum..bir gün birisi beni terslicek ama bakalım ne zaman..şükür yaz geldide artık siyah deri montlu görmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…