- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
- 103
Geçmiş olsun canım iyiki tek başına değilmişsin yine ucuz kurtuldun biber gazı iyi aslında bendemi alsam bizim burası küçük oldugu için pek sapık yok ama bazen hiç beklemedimiz kişilerden çıkıyor böyle şeyler benimde bir kuzenim var çok dindar böyle şeyleri hiç sevmeyen birine benziyor ama bir ara evlerine gittigimde ben küçüktüm ablsıda içine kapanık ve sesiz bizi umursamayıp önümüzde iğrenç şeyler izliyordu ne kadar ayıp ya Allah belalarını versin böyle kişilerin bir arada beni küçüklügümde kandırmaya falan çalışıyordu ama Allahtan annem bu konularda beni çok tembihledi diğer kuzeniminde organını tukmuş
Ve birgün bu kuzenim banyoda mı ne tam bilmiyorumda zehirlendigini duydum yani Allah belasını vermiş O günden beri değişti sanki biraz
işte böyle şeyler izleyenler sonra soluğu sokakta alıyolar,karşısına çıkan bayanlara böyle tacizde bulunuyolar,inşallah kuzeniniz düzelmiştir..çok dikkatli olmak gerek,çocuk yaşta böyle şeyler izleyen birini gördüğümüzde hemen ailesine haber vermeliyiz bence..yoksa sapık ruhlu bireyler oluyorlar.
Maalesef öyle ama ispiyoncu gibi olmasını istemedim zaten ne yapabilirler ki Teyzem konuşur kızar falan ama dinleyeceğini sanmıyorum zaten eniştemi takmıyor bile ona küfür bile ediyor eniştem Teyzemle ilk evlendiginde çok iyi adamdı ama sonra sayısal loto oynamaya içki içmeye falan başladı onları hiçbirşeyden eksik etmiyor çokta iyi davranıyor sahipte çıkıyor ama yinede erkekler eniştemi takmıyor ama birgün konu geçti kuzenlerime söyledim gibi ama ben gördügümü söylemedim diğer kuzenimde görmüş onu söyledim izledigini sanmıyorum dedi
budaoldu, çok geçmiş olsun canım, dilerim bir daha böyle birşey yaşamazsın..
o anda insana en çok dokunan yapabileceği halde yapamadıkları oluyor, keşke geçirseydim yumruğu, keşke patlatsaydım çantayı kafasına falan
hadım yasası çıksın ve en önemlisi UYGULANSIN istiyorum
:84:
nası sinirliyim bi bilseniz kızlar..
başlıktanda bellidir..
3 bayan arkadaş alışverişe gittik iş çıkışı..
dönüşte tenha bi sokaktan geçmek zorunda kaldık..
son derece ciddi ve hızlı adım yürüyoduk..
arkama bi döndüm bi adam peşimizden geliyor ve eli şeyinde..
kızlar hızlanın dedim..ama arkadaşımı nası çekiştiriyorum..
aramızda 6 metre felan vardı adamla..nası hızlanıp geldiyse kalçamı elledi ve boynumdan öpmek istedi..
o telaşla adama kafa attım..şuan alnım şiş..arkadaşlar adamın peşinden koştu..ama yakalamak ne mümkün..korktuk bide bıçağı felan avrdır diye..
hala titriyorum..
Allah bunların belasını versin..hadım edilsinler..cinsel organlarından asılsınlar..
ya yanımda kızlar olmasaydı....tecavüze yeltenirdi o karaktersiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?