• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah çirkin şansı versin

Hiçbirşey yaşamadım neden hep böyle yanı neden hep çirkin bayanlar yakışıklı ile olmak zorunda fazla değil mi yakışıklı onlara herkes dengini bulsun
Hahaha siz bu konuyu kafa bulmak için açtınız, belli oldu. Bu kadar çiğliğe inanmam artık. Hem size ne yahu, siz erkeklerden kendi payınızı almışsınız, dünyadaki tüm taş erkekler sizin olsun mu istiyorsunuz, nedir yani? :D

En basitinden şöyle bir örnek vereyim. Tuba Büyüküstün çok güzel bir kadın onur saylak ile evli ve bazı insanlar hiç düşünmeden ve saygı duymadan bu kadına sürekli kocandan boşan sana layık değil diyorlar. Onur saylağı bir programda izledim ve röportajlarını okumuştum. Kırk tane taş olarak adlandırılan erkeği kültürü birikimi babalığı ve oyunculuğu ile cebinden çıkarır. İnşallah hep mutlu olurlar.

Oturup uzun uzun yazmaya bile gerek duymuyorum bu kafada zaten herhangi birini bulması zor, crazy cat lady olup millete hasetlene hasetlene ömrünü tamamlar. Bilerek polemik yaratmak için gelmediysen ya da erkek üye falan değilsen cidden yazık.

Bak eski çağlarda Avrupa'da filan çirkin insanları öldürüyorlarmış böyle ırkları güzel olsun diye. Ne dersin biz de sana göre çirkin kadınları öldürelim mi? Herkes eşit derecede güzel olur ve güzel oldukları için kimse şanslı olmaz sen de kıskanmamış olursun...

2017-05-22 20.42.48.webp

Güzel kadınların kafası diğerleri gibi çalışmıyor bu bir gerçek

Güzelim ama şanssızım diyorum
Zaten tepki gösteren bayanları da az çok tahmin edebiliyorum gerçek hayatta. Tam da tahmin ettiğim tiplerdir

kafanın diğerleri gibi çalışmamasına güzelliğini bahane etme :KK53:
inanmazsın, dünya hem güzel hem zeki insanlarla dolu, yaaaa yaaaa :KK54:

Alakası Yok ben memnunum tipimden de sevgiliminkindende acaba diyorum ayrı bir gizemimi var hem çirkin olup hem yakışıklı birisiyle beraber olmanın nedir yani çirkinlerin artısı
sen tipinden memnunsun da belki baskasi gorse seni senin kendini begendigin ladar bgenmeyebilir. tipki senin yakisiklilarin yaninda gordugun kizlara cirkin demen gibi.

Oturup uzun uzun yazmaya bile gerek duymuyorum bu kafada zaten herhangi birini bulması zor, crazy cat lady olup millete hasetlene hasetlene ömrünü tamamlar. Bilerek polemik yaratmak için gelmediysen ya da erkek üye falan değilsen cidden yazık.

Taş gibi sevgilisi varmış :D

Güzelim ama şanssızım diyorum
Zaten tepki gösteren bayanları da az çok tahmin edebiliyorum gerçek hayatta. Tam da tahmin ettiğim tiplerdir
Suizan seni iyi yerlere götürmez.. ağzı çok iyi laf yapan ne hatunlar biliyorum :) zeka ile güzelliği bağdaştırmak akıl işi değil... Şans guzelden "U" dönüşü yapmıyor ... Bazen çok güzel kadınlara erkekler yaklaşamıyor bu beni aşar bile diyor... Belki de dışardan itici ya da ne bileyim burnu havada görünüyor olabilirsin ?

Bak eski çağlarda Avrupa'da filan çirkin insanları öldürüyorlarmış böyle ırkları güzel olsun diye. Ne dersin biz de sana göre çirkin kadınları öldürelim mi? Herkes eşit derecede güzel olur ve güzel oldukları için kimse şanslı olmaz sen de kıskanmamış olursun...

E o zaman da aptal olacağız

Çirkin kadınlar kötü, güzel kadınlar aptal

:110:

Hiçbirşey yaşamadım neden hep böyle yanı neden hep çirkin bayanlar yakışıklı ile olmak zorunda fazla değil mi yakışıklı onlara herkes dengini bulsun
uzun vadede dış görünüş değil iletişim, ortak zevkler vb. önemli, sebebi bu bence. hiç uyuşamadığım çok yakışıklı bir adam yerine, çok iyi anlaştığım orta seviye bir tipi tercih ederim ben. benim güzel denilemeyecek arkadaşlarımın neredeyse hepsinin eşleri ya da sevgilileri benimkinden daha yakışıklı. hiç yakışıklı sevgilim olmadı mı, oldu evet ama örneğin bu yakışıklı eski sevgilim ben küvette köpeğimi yıkarken niye sen yıkıyorsun kokar bu veterinere götür o yıkasın derken şu anki erkek arkadaşım köpeğimle küvette köpük banyosu yapıyor ve tip olarak ona bin basan eski erkek arkadaşımdan bana çok daha sempatik geliyor.

Güzellik göreceli bir kavram. Makyajsız, saçı fönsüz bir bayan gözünüze bakımsız hatta çirkin görünebilir misal. Bir çok kişiye göre de çirkin görünür öyle bayanlar. Doğal güzelliği de aman aman bir güzellik değildir. Ama bu göreceli bir kavram her erkek aynı düşünmüyor. Mesela benim kocam makyajdan nefret eder gözüme kalem çekmemi bile beğenmiyor. Saçımı düzleştirsem doğal hali daha güzel diyor beni en sade halimle beğeniyor. Halbuki çoğu kişiye göre bu halimle çok çirkinim. Ben bile kendimi çirkin görüyorum. Ama eşim beğeniyor yapacak bir şey yok.

Back
X