• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah çirkin şansı versin

Yazdıklarımın tepki çekmemesi imkansızdı zaten.
Saçma sapan konuştuğunuz için tepki çektiniz hanımefendi. Keşke cidden beyin fırtınası yaptıracak, insanların düşünmesini stimule edecek şeyler yazsaydınız da övünseydiniz. Akla zarar şeyler yazıp dikkat çekmek iş değil yani burada. :)

Yani şu konunun 1 saat içinde bu kadar ilerlemesi acınası ve gülünç bir durum ha. Yıl olmuş 2017, burada hala sadece güzel olduğu için yakışıklı adam bulamadığını veya hayatının ters gittiğini veya zekasının düşük olduğunu konuşan kafalara laf anlatıyoruz. Yazık yahu. Bakın millet nelerle uğraşıyor, kimi kendini ilerletiyor, kimi insanlığa bir gram faydam olsun diye uğraşıyor... Kimisi de ben güzelim de ondan bu b.ktan hayatım diye burada ağlıyor, biz de bunlara laf anlatıyoruz. Yazık, vallahi yazık. Sonra da ekşiciler kezban dedi, ekşiciler bize güldü diye kızıyoruz. Allah aşkına, insanlar şu konuları okuyunca gülmesin de ne yapsın... peh

Bir arkadaşım var. Kız Slav ırkından, yurtdışında doktora yapıyor, en az kendisi kadar taş Norveçli bir sevgilisi var. Onu görseler sanırım böğüre böğüre ağlarlar. Hey Allahım, ehehe.

Bir arkadaşım var. Kız Slav ırkından, yurtdışında doktora yapıyor, en az kendisi kadar taş Norveçli bir sevgilisi var. Onu görseler sanırım böğüre böğüre ağlarlar. Hey Allahım, ehehe.
Ben de slavım. Kafanızda ne canlandırdınız bilemiyorum ama

Ben de konu sahibinin hep tersini görüyorum
Hiç bir özelliği olmayan sirf makkaji saçı elbisesiyle ilgilenen kadınlara erkekler bayılıyor
Hatta sirf güzel olduğu için vitrinlik olarak işe alınanlar var
İşte bak bu tartışılır. Biri de gelse dese ki "okudum, ettim, ayaklarım üstünde duruyorum, akıllı mantıklı biriyim, uyuz uyuz triplerim yoltur insanlara, vs, ama neden iyi bir insan bulamıyorum, neden ağzını açar açmaz kendini rezil eden kadınları el üstünde tutuyorlar" falan filan, hiç olmazsa elle tutulacak bir yanı olur konunun. Neymiş, bu çok güzelmiş, ama hayatı kötüymüş, niye bununki kötüymüş de çirkin kadınınki güzelmiş... Bu nedir Allah aşkına ya? Bu hangi IQ'nün ürünüdür...

SiZin çirkin diye tarif ettikleriniz sizden güzel olacakki onlar tercih edilmiş. Birde bilmen gereken diğer şey bu işler sadece güzellikle olmuyor.. belki eğitim seviyeleri sizden çok üsttedir.. belki karakteri çok güzeldir vs vs.. si kıskanmaya aynen devam :)

Tamam en güzel sensin kanka erkekler seni yanına yakıştırmıyor eziliyorlar yanında ondan kimseyi bulamıyorsun.

Not: Maalesef her Slav güzel değil ehehe.
Hala sanıyorlar ki onların tipini, güzelliğini dert ediyor herkes. :)) Kardeşim belki de dünyanın en güzel kadınısındır, sorun bu değil. Sorun şu, tipten çok şey beklemek, onu hayatta her şeyin üstünde ve her şeyin sorumlusu sanmak. Güzellik dediklerinin tek kanıtı da bu foruma ben güzelim yazmak bu arada. Bunu hepimiz diyebiliriz. E ben de çok güzelim, oldu mu? Bu mudur, budur. :)

İşte bak bu tartışılır. Biri de gelse dese ki "okudum, ettim, ayaklarım üstünde duruyorum, akıllı mantıklı biriyim, uyuz uyuz triplerim yoltur insanlara, vs, ama neden iyi bir insan bulamıyorum, neden ağzını açar açmaz kendini rezil eden kadınları el üstünde tutuyorlar" falan filan, hiç olmazsa elle tutulacak bir yanı olur konunun. Neymiş, bu çok güzelmiş, ama hayatı kötüymüş, niye bununki kötüymüş de çirkin kadınınki güzelmiş... Bu nedir Allah aşkına ya? Bu hangi IQ'nün ürünüdür...
Hatta bu dediğimle ilgili araştırmalar vardı
Abd de iki siyasetçinin fotoğrafını gösteriyorlar her ne kadar insanlar güzellik benim için seçenek değil dese de daha yakışıklı görünen adaya yüzde 30 daha fazla oy vereceklerini söylemişler

Birinde de iki kadının fotoğrafını göstermişler biri iki kişiyi öldüren bir hırsız olduğunun diğerinin iki çocuklu yüksek gelirli bir ev hanımı olduğunu söylemişler
Herkes yanlış tahmin etmis daha güzel olanin iki kişinin katili bir hirsiz olduğuna hiç inanmamislar

Hala sanıyorlar ki onların tipini, güzelliğini dert ediyor herkes. :)) Kardeşim belki de dünyanın en güzel kadınısındır, sorun bu değil. Sorun şu, tipten çok şey beklemek, onu hayatta her şeyin üstünde ve her şeyin sorumlusu sanmak. Güzellik dediklerinin tek kanıtı da bu foruma ben güzelim yazmak bu arada. Bunu hepimiz diyebiliriz. E ben de çok güzelim, oldu mu? Bu mudur, budur.

Ya ben inanmadım en fazla muhacirdir, beni burada bilen bilir Slav ırkına dedemin göçmesinden daha yakınım bir faydası da yok annemin genlerinden pek almamışım. :) Aynen öyle, zaten kendine güveni olsa burada bunun muhabbetini yapmaz ki. Kendine güvenin yok, bir vasfın yok, millete çamur atarak kendini tatmin etmek daha kolay geliyor. O kadar iticiler ki, kimse böyle "Ben dünyanın en gözel garısıyam" tiplerinden HOŞ-LAN-MAZ. Hiçbir vasfın olmadıkça, çok güzel de olsan süs bebeğinden ibaretsin.

Tabi yA bizim tek meziyetimiz fiziksel güzelliğimiz haklısınız bayanlar. Eğitimimiz iş hayatımız Yok. Karakterimiz Zaten berbat.ama siz öyle misiniz tabii ki hayır . İnanmak istediğinize İnanın. Yazdıklarınızdan kompleks Akıyor sadece.

Tabi yA bizim tek meziyetimiz fiziksel güzelliğimiz haklısınız bayanlar. Eğitimimiz iş hayatımız Yok. Karakterimiz Zaten berbat.ama siz öyle misiniz tabii ki hayır . İnanmak istediğinize İnanın. Yazdıklarınızdan kompleks Akıyor sadece.
Farkındaysanız herkes konu sahibine ithafen yorum yapıyor. Konu sahibi kendi kadınları çirkin/güzel diye kategorize ederken neden diğer kriterleri ele alalım ki? Kendi en başta diğer kriterleri yok sayıp bu şekilde gruplandırmış. Yoksa kimseden kompleks aktığı falan yok yani.

Yav burada seni kim gormus taniyor da kompleks yapsin

Bari foto falan at da resme bakarak kompleks yapalim asdfghj

çok şükür kimsenin eşinde sevgilisinde gözümüz Yok ama allah gerçekten çirkin şansı versin ne bakımsız çirkin kadınlar var yanlarında taş gibi erkeklerle beraber eee bu erkekler için güzellik ön plandaysa bunlar ne oluyor etrafım bunlarla dolu evet kabul kıskanıyorum

Tek kelimeyle

Haklisin

Back
X