• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah çirkin şansı versin

Ahahahahahahahahhaahhahahahahah :D size bir şey anlatmak istiyorum ablalarım :D hatta sadece ana fikri paylaşıp gideyim :D

O zamanlar biscolata yeni çıkmıştı. Kankilerle her teneffüs parayı oraya yatırıyorduk.
Amaç? Daha çok kazanıp daha pahalı mankenleri tutsunlar :rapci:
Kafalar pırıl pırıl :D

Nedir bu şekilcilik ?
Aklınıza en güzel diye bildiğiniz kadınları getirin veya en yakışıklı erkekleri?
Belli bir yaştan sonra ellerinde ne güzellik kaldı ne yakışıklılık.
Bugün güzelsiniz yarın tek bir çıbanla yüzünüzün ne hale geleceğinin garantisi var mı? Ya da o çok yakışıklı erkeklerin göbekli, kel birer amcaya dönüşmeyeceğinin garantisini kim verdi?

Yerçekimi diye birşey var hanımlar, hepimiz o yerçekiminin azizlisine uğrayacağız, elimizde ne kalacak peki?
Akıl, ruh güzelliği ve karakter.

Çirkin dediğiniz kadınları dış görünüşleriyle yargılıyorsunuz, ki çirkinlik veya güzellik görecelidir.

“Öyle göz alıcı bir güzelliğim de yoktu, ne özel bir yeteneğim ne de sıradışı bir zekam vardı, düz bir eğitim almıştım. Buna karşın zeki, üstün yeteneklere sahip bir erkekten büyük saygı görüyor, neredeyse tapılıyordum.”
Dostoyevski'nin Eşi Anna Dostoyevski

Johnny Depp mi... Evli değil şimdilik di mi? Rahat rahat göz koyabilirim :KK70: bir insana yaş bu kadar mi etki etmez aga...
Öyle adam bulan kadın nasıl bıkar da boşar anlamadım. Adam bakıpta doyulmayacak kadar süper. Rahat rahat göz koyabilirsin :D black widow başka av bulmuş bile :KK53:

Öyle adam bulan kadın nasıl bıkar da boşar anlamadım. Adam bakıpta doyulmayacak kadar süper. Rahat rahat göz koyabilirsin :KK70: black widow başka av bulmuş bile :KK53:

Yöök yeaa ablişlerim meşrebim geniştir benim paylaşabiliriz, bunun için sizi mi kıracağım yeeaa :D
Benim de var öyle elimde tuttuğum üç beş tane. Nasipse uluslararası düzeyde katkı sağlayacağız, niyetimiz bu yani. Tek düşüncemiz iyilik, fayda, hizmet :)))

Yöök yeaa ablişlerim meşrebim geniştir benim paylaşabiliriz, bunun için sizi mi kıracağım yeeaa :KK70:
Benim de var öyle elimde tuttuğum üç beş tane. Nasipse uluslararası düzeyde katkı sağlayacağız, niyetimiz bu yani. Tek düşüncemiz iyilik, fayda, hizmet :)))
Çok yüce gönüllüsün :D sen Türk'ün gücünü göster :D destekçinim ben ;)

Kendimi kucuklugumden beri güzel hissetmemisimdir. Ama bazı kişilerden güzel olduğumu da duymusumdur. Ama hala bence güzel degilim. Takıntı yapıyor muyum asla. Bence güzel olmadığım halde eşimin karakterli, iyi bir işi olan, merhametli ve her kadının istediği türden bir aile reisi gibi bir adam olduğunu söyleyebilirim. Eşimi kazanmak için ne mi yaptim? Hiç bir şey aslında. Sadece kendim oldum.

Ukalalik yapmim ama iyi kalpli olduğumu düşünüyorum. Ve şundan eminim ki güzellik değil de önemli olan gerçekten ruh güzelliği. Ve üniversite de ders calismayı seven bir kızdım eşim de öyle olduğu için 2 ay beni uzaktan izlemiş tamam bu kız evleneceğim kız demiş. Kendi sansimi kendim yarattım diyebilirim bir bakıma.

Diyelim ki çok güzelim ama içim temiz değil. Adam benden belirli zaman sonra kesinlikle bikar ki. Ama benim gibi allahtan korkarsan iyi kalpli bir insan olursan zaten allah iyi kalpli biri olduğun için seni ödüllendirmek istiyor belki de o yüzden mükemmele yakın bir eşi hayatına sokuyor. İnsan bence şansını kendi yaratır.

Bence her zaman iyi kalpli olmaya çalış. Ve kesinlikle dua et. Ayrıntılı bir şekilde. Benim dualarimin karsiliginda allahım birini yaratmis da karşıma çıkarmıştı sanki.

Alın size yakışıklı Vin Diesel, adam karizması ve kaslarıyla çoğu kadının göz bebeği-ydi bir zamanlar kartaldı diyelim:))
IMG_1150.webp

Buyurun bu da yeni hali:)

IMG_1151.webp

“Öyle göz alıcı bir güzelliğim de yoktu, ne özel bir yeteneğim ne de sıradışı bir zekam vardı, düz bir eğitim almıştım. Buna karşın zeki, üstün yeteneklere sahip bir erkekten büyük saygı görüyor, neredeyse tapılıyordum.”
Dostoyevski'nin Eşi Anna Dostoyevski
iyi güzel de o ablada eşinden 25 yaş küçükmüş ...mütevazilik yapmış yani o sözü söylerken biraz ..

johnny depp karısını dövmüş diyorlardı

İsterse beni dövebilir
Şaka şaka vurdum mu 2.80 uzatırım:bicak:

Yöök yeaa ablişlerim meşrebim geniştir benim paylaşabiliriz, bunun için sizi mi kıracağım yeeaa :KK70:

Çok gomunist sosyalist gördüm seni

Çok yüce gönüllüsün :KK70: sen Türk'ün gücünü göster :KK70: destekçinim ben :KK66:

Madem Türksün göster ürksün:deli::deli:

Back
X