• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah çirkin şansı versin

Şöyle diyeyim özellikle 30lu 40lı yılların siyah beyaz filmlerinde gangsterlere göçmenlere işçiler beyaz atlet giyiyor:)

Milletin de aklında eğitimsiz erkek=beyaz atlet algısı oluşuyor

Karılarını dövenler de hep eğitimsiz kesimden çıktığına göre(ki burası pek doğru değil) beyaz atlet=eş döven erkek milli forması oluyor

İlginç bir tespit, seyrettiğim tüm yabancı dizileri ve filmleri aklımda taramama sebep oldun Miss :-) çoğunluğunda beyaz atletli adamlar vardı, son zamanlarda gangsterli bir dizi seyrediyorum onda da başroldeki beyaz atletli, beyaz atletin imajı bozuldu şimdi:( eşimde beyazı çok sever nasıl vazgeçirsem adamı acaba :KK70:

Aslında basligini şöyle düzeltmek isterim allah şans versin.... cidden şansa inanırım,tabiri caizse,(ben hayatım boyunca herşeyi tirnaklarimla kazıyarak elde ettim) ama bazıları öyle değil. Hiç destekcim olmadı mesela her konuda bu böyle cok örnek verebilirim

Maalesef ben de dişle tırnakla kazıyan kesimdenim

Hiç güzel bir şey değil şanslı olup bedava konmak daha az yorucu:)

İlginç bir tespit, seyrettiğim tüm yabancı dizileri ve filmleri aklımda taramama sebep oldun Miss :-) çoğunluğunda beyaz atletli adamlar vardı, son zamanlarda gangsterli bir dizi seyrediyorum onda da başroldeki beyaz atletli, beyaz atletin imajı bozuldu şimdi:KK43: eşimde beyazı çok sever nasıl vazgeçirsem adamı acaba :KK70:

Sopranosta Tony de beriki amcalar da İtalyan gangster klişesini kırmayarak giyiyorlar :)

İlginç bir tespit, seyrettiğim tüm yabancı dizileri ve filmleri aklımda taramama sebep oldun Miss :-) çoğunluğunda beyaz atletli adamlar vardı, son zamanlarda gangsterli bir dizi seyrediyorum onda da başroldeki beyaz atletli, beyaz atletin imajı bozuldu şimdi:KK43: eşimde beyazı çok sever nasıl vazgeçirsem adamı acaba :KK70:

Sopranosta Tony de beriki amcalar da İtalyan gangster klişesini kırmayarak giyiyorlar :)

Amariga başka bizim memleket başka bırak giysinnnn

Amariga başka bizim memleket başka bırak giysinnnn

Sizin gibi özgüveni yüksek insanlarada bayılıyorum.Güzellikten kastınız 34 beden ,ombre saçlı bol makyajlı bir kadınsa onlar benim midemi bulandırıyor mesela.Çağla Şikel bana çingeneleri anımsatıyor ama Türkiye güzeli.Ebru Şallı nın suratı çok çirkin bana göre oda Türkiye güzeli.Arzum Onan ın çok saf masum duru bir güzelliği o var onu beğeniyorum ben oda Türkiye güzeli.Güzellik görecelidir herkesin zevki aynı olmak zorunda değil.

çok şükür kimsenin eşinde sevgilisinde gözümüz Yok ama allah gerçekten çirkin şansı versin ne bakımsız çirkin kadınlar var yanlarında taş gibi erkeklerle beraber eee bu erkekler için güzellik ön plandaysa bunlar ne oluyor etrafım bunlarla dolu evet kabul kıskanıyorum
Demekki her şey güzelkık degilmiş

Sizin gibi özgüveni yüksek insanlarada bayılıyorum.Güzellikten kastınız 34 beden ,ombre saçlı bol makyajlı bir kadınsa onlar benim midemi bulandırıyor mesela.Çağla Şikel bana çingeneleri anımsatıyor ama Türkiye güzeli.Ebru Şallı nın suratı çok çirkin bana göre oda Türkiye güzeli.Arzum Onan ın çok saf masum duru bir güzelliği o var onu beğeniyorum ben oda Türkiye güzeli.Güzellik görecelidir herkesin zevki aynı olmak zorunda değil.
Şu "çingene"lerin bizden çektiği nedir yav..

BDV'de değilsiniz, burada konu içerisinde kalındığı sürece dilediğiniz gibi yazabilirsiniz, konu geniş kapsamlı nasılsa, güzellik çirkinlik, şans, baht:)
Çok teşekkür ederim. Siz hiç merak etmeyin. Kanuna karşı boynumuz kıldan incedir.;))

arap koylerinden birinde mecnun adinda bir delikanli yasar, ticaretle ugrasirmis. gunlerden bir gun komsu koylerden birinde gordugu leylaya asik olmus. koyler birbirlerini pek sevmediklerindenleylanin babasi mecnuna vermemis kizini. mecnunaskindan bitap collere dusmus, isi gucu birakmis sadece leylasi icin yanmakta..
koyluler mecnunun bu haline acimislar, her ne kadar aramiz kotu de olsa gidip konusalim birde biz isteyelim kizi demisler ve koyde yasca buyuk hatiri sayili kisiler toplanip leylanin koyune gelmisler. sorup sorusturmuslar, bulmuslar leylayi ama leyla hicde mecnunun anlattigi gibi ahu gozlu, kiraz dudakli, elma yanakli, sirma sacli diilmis. aksine cirkin mi cirkin, kara kuru, karga burunlu zayif mi zayif bir kizmis. koyluler bakmislar olacak gibi degil, bu bizim mecnunun leylasi olamaz deyip gerisin geri koye donmusler.
varmislar mecnunun yanina, demisler: ey mecnun bu leyla kara kuru, karga burunlu bir kiz, sen bunun neresini sevdin de begendin, biz sana daha guzelini aliriz, vazgec bu sevdadan, yaziktir gencligine, collere dusme bunun icin...
mecnun bitap bir halde kafasini kaldirip cevaplamis: siz bir de ona benim gozumle bakin, gonul kimi severse guzel odur...

Back
X