• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah çirkin şansı versin

Güzel olmayan kadınlar bunu telafi etmek için türlü türlü bir yöntem geliştiriyorlar, hepsi de zeka işi. Erkekler de zeki kadın sever. Normal yani bence.

Huyu güzel olan insan benim gözüme güzel geliyor, hiç değilse sempatik geliyor. Dışı güzel içi çirkin insanı kim ne yapsın, vitrine süs diye koymayacağız, beraber yaşayacağız.
5de71e19-f4a8-46c9-8c7f-81b1e9142e6c.jpg

çok şükür kimsenin eşinde sevgilisinde gözümüz Yok ama allah gerçekten çirkin şansı versin ne bakımsız çirkin kadınlar var yanlarında taş gibi erkeklerle beraber eee bu erkekler için güzellik ön plandaysa bunlar ne oluyor etrafım bunlarla dolu evet kabul kıskanıyorum
Bugüne kadar sevdiğim her erkeğin çirkin olduğu söylendi.Her zaman dört dörtlük bir güzellik aramaz insan bazen bir gülüş bazen bir ses tonu bazen de düşünce yapısı çekici gelebiliyor insana.Nasil ki bizim çirkin sevmemizin açıklanabilir bir gerekçesi yoksa aynı durum.erkekler için de söz konusu.Hatta şunu bile söyleyebilirim bazen çirkinlik daha cezbedici kılıyor insanları.Yani bazen çirkin olsun ama benim olsun ama diye düşünebiliyor insan.

Avmde, sokakta eşimle gezerken sırayla önce beni sonra eşimi dakikalarca hunharca süzen yalnız kadınlardan birini buldum!!! Böyle yorumlar yaparken o "çirkin" kadınlar tarafından bakınca ne kadar kıskanç ve zavallı göründüğünüzü biliyor musunuz? Belki o kadınları gözünüzde çirkinleştiren ve adamları taş gibi gösteren hormonlarınıza azıcık sahip olmalısınız. Alan almış satan satmış siz kendi hayatınıza baksanıza.

çok güzel bir kadın değilim. ama güzelliğin %20 etkili olduğunu söylemeliyim. erkekler için önemli (normal bir erkek için) olan zeka, espiri yeteneği, sorunlarla baş edebilme yeteneği, eda, özgüven. ben zeki bir kadın olmayı güzel bir kadın olmaya yeğlerim. her yerde her alanda kazanan siz olursunuz. bazı kadınlarda öyle özgüven, öyle bir eda, öyle bir pırıltı var ki güzelliğe ihtiyaçları bile yok. siz siz olun insanların bu yönlerine daha çok önem verin. çirkin bir kadın kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum.

En azından bütün paralarını ve enerjilerini gereksiz estetiğe, kıyafete, davul gibi şişiren dudak dolgusuna vb şeylere yatırmadıkları için,hala akıllarıyla hareket ettiklerinden ve bütün bu fabrikasyon çıkışlı kadınlardan farklı oldukları için erkeklerin sizin 'çirkin' dediğiniz kadınları daha çekici bulmaları çok doğal değil mi?

çok güzel bir kadın değilim. ama güzelliğin %20 etkili olduğunu söylemeliyim. erkekler için önemli (normal bir erkek için) olan zeka, espiri yeteneği, sorunlarla baş edebilme yeteneği, eda, özgüven. ben zeki bir kadın olmayı güzel bir kadın olmaya yeğlerim. her yerde her alanda kazanan siz olursunuz. bazı kadınlarda öyle özgüven, öyle bir eda, öyle bir pırıltı var ki güzelliğe ihtiyaçları bile yok. siz siz olun insanların bu yönlerine daha çok önem verin. çirkin bir kadın kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum.
ayyy beni tarif etmissin

Back
X