- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.690
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Tartisma falan yok kesinlikle, evler arabalar alinca kendimizi birsey zannetmisiz. Tek sorun kiskanclikAy oha ama. Neden böyle bir şey söyledi? Tartışma falan mı olmuştu?
Onlarda yasadi depremi ama evlerindeler, hatta kendi evleri bile degil. Babaevinde oturuyorlar hala, calisip kazanip sahip olmanin ne demek oldugunu bilmeyen kisi soyluyor bunuO akrep çok büyük konuşmasın başına gelir bu arada çok geçmiş olsun
Allah ıslah etsin onlarıOnlarda yasadi depremi ama evlerindeler, hatta kendi evleri bile degil. Babaevinde oturuyorlar hala, calisip kazanip sahip olmanin ne demek oldugunu bilmeyen kisi soyluyor bunu
Aaaa hadsizliğe bakTartisma falan yok kesinlikle, evler arabalar alinca kendimizi birsey zannetmisiz. Tek sorun kiskanclik
Amin!Allah ıslah etsin onları
Yok artık.Merhaba hanimlar. Konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama artik bazi seyleri sindiremiyorum. Depremzedeyiz cogu insan gibi, cok sukur ki iyi durumdayiz. Depremin korkusuydu, panigiydi derken kendimize yeni geliyoruz daha dogrusu gelmeye calisiyoruz. Ama artik kaldiramadigim durumlar soz konusu oldu. Depremde evimizi kaybettik bu bizim icin maddi anlamda sorun degil ama manevi olarak cok sarsildik. Evini kaybetmeyenler anlamadi tabi bunu herkes duzeninde devam edince. Baslikta ki sozu en yakin akrabalarimizdan duyunca benim sinir katsayilarim felaket artti. Ne demek yani Allah elinden alacagi adami biliyor. Biz emek emek bin bir turlu sorunlarla buraya geldik. Kimse nasil kazandiniz diye sormadi ama zarar gelince soylenilen cok agirima gitti. Depremi yasayan bilir binadan hep birlikte sagsalim cikinca aldigim o temiz nefesi dunyadaki hic bir seye degismem kesinlikle. Ama artik duyduklarima dayanamiyorum en agiri da buydu. Kendimi teselli edecek soz bulamiyorum. Bana biraz destek olursunuz belki
Benin oldugum ortamda soylenmedigi icin birsey diyemedimSende deki benim elimden Allahla seninki bir.
Allah kimseye gostermesin bu kadar buyuk depremi ama oyle yasamadan bileceklerini hic sanmiyorumAaaa hadsizliğe bakİnsan başıma gelir diye düşünürde gene dile getirmez be.
Olduğu ortamda kimin başına gelecek bilemeyiz Allah kimseye yaşatmasın diye lafnı sokBenin oldugum ortamda soylenmedigi icin birsey diyemedim
Elinde birsey olmayinca tabi kaybetmenin ne oldugunu bilmesini beklemiyorumOha hiç mi korkmuyor benim hikayem de daha bitmedi diye
Tartisma falan yok kesinlikle, evler arabalar alinca kendimizi birsey zannetmisiz. Tek sorun kiskanclik
Inanc sifir zaten olsa bu kadar kotu bi soz soylenir miYok artık.
El kadar bebeler öldü ya, ufacık çocukların annesi babası alındı elinden.
Hak mı ettiler yani??!!
YUH diyorum inanç da yok bu insanlarda.
her lafa bi cevaplari var yuzumuzede tirnaginiza bile birsey olmadi ya mal da giderse gitsin diyorlarOlduğu ortamda kimin başına gelecek bilemeyiz Allah kimseye yaşatmasın diye lafnı sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?