"Allah elinden alacağı kisiyi biliyor"

Yani dostluk yapmasa bile bari düşmanlık yapmasın insan bunlar nasıl söylemler . Insan kendinden çıkmasa bile çocuğundan cikmasindan korkar .

Dogru soze ne hacet? Zaman okdu hic paramiz olmadi, buraya gelene kadar ne zorluklardan gectik. Zaman oldu cok paramiz oldu onlarada yardim ettik ama kimseye iyilik uaramiyor hatta akrabaya yaramiyor

O kadar cok detay var ki anlatamiyorum biz haketmedik bunlarin hicbirini
Kimse hak etmedi ki. O enkaz altindan cikan bebeler mi sucluydu da allah aldi. Ne sucu vardi anne karninda olen bebenin. Cok hastalikli bir dusunce bu. Kesinlikle toplumdan izole edilip dislanmasi gereken bir tip.

Allah dunyada elinden aldigini ahirette kat kat geri verirmis, sizin gibi sukredene... sevdigi kullarini da imtihan edermis bu dunyada. o yuzden Allah alacagi kisiyi cok iyi biliyor sen dert etme. Bi de bu taraftan bak :)

Yani dostluk yapmasa bile bari düşmanlık yapmasın insan bunlar nasıl söylemler . Insan kendinden çıkmasa bile çocuğundan cikmasindan korkar .
Simdi soyle birsey var en iyi acidan. Ne hayallerimiz vardi, neler yapacaktik. Ben evi restore edecektim yazi bekliyordum suan diyorum ki Allahim buyuk konusmusum. Evimi begenmemisim daha iyisi olsun dedim o da gitti diye kendimi yedim. Ben bu dusuncelerime dahi ar ediyorum. Artik hicbir seye kesin demiyorum ama bu kadar buyuk laflar bize ediliyor

Ya inanç sıfır olsa hiç vicdan da mı kalmamış nice insan öldü. İnanılır gibi değil o laf. Bir de ailenizden biri. Çok geçmiş olsun Allah size daha iyilerini nasip etsin
Valla akraba da o da en yakini ne yazik ki. Cok tesekkur ederim, Allah sizlerin ayagina tas degdirmesin

Allah dunyada elinden aldigini ahirette kat kat geri verirmis, sizin gibi sukredene... sevdigi kullarini da imtihan edermis bu dunyada. o yuzden Allah alacagi kisiyi cok iyi biliyor sen dert etme. Bi de bu taraftan bak :)
Biliyorum, sukrediyorum ben esimle evlatlarimla o binadan sagsalim ciktigimiza seviniyorum hala. Cunku biz yikildi dedigimiz anda deprem bitti ve merdivenlerin tuz buz oldugu bi binadan surunerek cikabildik. Varsin evde olmasin sadece manevi anlamda bize kattiklarini kaybetmemiz bizi uzdu. Ha bide bunlari firsat bilip bizi burdan vurmaya calisanlar uzdu

Inşallah çok daha güzel bir eviniz bu yaşadıklarınızi unutacak bir hayatiniz olur. Çok zor bir durum evet canınızın sağ olması şükür edilecek birşey hangimizin evi gitse sizin gibi üzülürdük. Ama mal gelip geçici en iyi siz biliyorsunuz çok daha güzelleri gelir . Milleti dinlemeyin ben olsam bir daha suratlarına bakmam

Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun.
Bende sizin gibi depremzedeyim.Canımız hariç her şeyimizi kaybettik. Evimiz, eşyalarımız hepsi gitti. Hatta benim için en kötüsü 6 aydır eşimle farklı şehirlerde kalmak zorunda kaldık.
Manevi olarak çok zor bir süreçMaddi boyutunu hiç söylemiyorum.
Ama insanlar empati bile yapamıyor.
Benimde bir yakınım var. Depremin ilk gününden beri hiç geçmiş olsun demediTek sorduğu o güzel evin ne oldu, bundan sonra orada oturamıyacağım olması
Bunu niye anlatıyorum inanın hepimizin çevresinde böyle insanlar var .
Geçenlerde daha ileri gitti ve bende artık patladım. Sonuç bana tavır oldu. Sanki altı aydır o bana değil ben ona evin yıkıldı ohhhh iyi oldu demişim
Umrumda mı aslaSöyledim rahatladım.
Tavsiyem alta kalmayın. Bizim zaten acımız büyük, canımız yanıyor. Kimse bizi daha fazla üzmesin. Biz bunu hakedecek hiçbir şey yapmadık.

Kimse hak etmedi ki. O enkaz altindan cikan bebeler mi sucluydu da allah aldi. Ne sucu vardi anne karninda olen bebenin. Cok hastalikli bir dusunce bu. Kesinlikle toplumdan izole edilip dislanmasi gereken bir tip.
Elbette ki oyle. Hak etmek derken onlara karsi bir kusurumuz olmadi ki aman bunlarda hak ediyor desin. Tam tersi ben diger evimde depremde onlari agirladim

Boş boğazlar dolu dili yılan olanlar maalesef ki bunlar hep yakınlarımız olur akraba olur ama kimse söyledim geçti demesin elbet soylenen ağır sözlerin geri dönüşümü olucak

baska evim vardi zaten bag evi tarzinda hemen oraya gectim sadece sehir merkezinde yok o da sorun degil idare ediyoruz onemi de yok acikcasi. Bakmiyoruz zaten bazi sebeplerden olduklari binaya gidiyorum oda onlar icin degil diger aile fertleri icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…