- 25 Temmuz 2013
- 13.358
- 54.556
- 798
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Böyle insanları ciddiye almayın ve hayatınızdan da çıkarın. Akrabalığı batsın.Merhaba hanimlar. Konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama artik bazi seyleri sindiremiyorum. Depremzedeyiz cogu insan gibi, cok sukur ki iyi durumdayiz. Depremin korkusuydu, panigiydi derken kendimize yeni geliyoruz daha dogrusu gelmeye calisiyoruz. Ama artik kaldiramadigim durumlar soz konusu oldu. Depremde evimizi kaybettik bu bizim icin maddi anlamda sorun degil ama manevi olarak cok sarsildik. Evini kaybetmeyenler anlamadi tabi bunu herkes duzeninde devam edince. Baslikta ki sozu en yakin akrabalarimizdan duyunca benim sinir katsayilarim felaket artti. Ne demek yani Allah elinden alacagi adami biliyor. Biz emek emek bin bir turlu sorunlarla buraya geldik. Kimse nasil kazandiniz diye sormadi ama zarar gelince soylenilen cok agirima gitti. Depremi yasayan bilir binadan hep birlikte sagsalim cikinca aldigim o temiz nefesi dunyadaki hic bir seye degismem kesinlikle. Ama artik duyduklarima dayanamiyorum en agiri da buydu. Kendimi teselli edecek soz bulamiyorum. Bana biraz destek olursunuz belki
Suan sabrediyorum, yine calisip didinip ummadiklari beklemedikleri bi evle karsilarina cikacagiz Allah izin verirse. O kapidan giremediklerinde lafi da yapistiricam. Zannediyorlar ki biz battik bittikAğızlarından çıkanları kulakları duymayan çok kişi var, özellikle akraba dediğimiz cinsten kişiler..Bunlar asla düzelmez, Allah a havale et.Fakat gördüğün yerde lafı gediğine sok hatta şöyle bikac kişinin içinde sok ki ne diyeceğini bilemesin şerefsiz.
Ya isin kotusu aynen uzuluyprdum onlar icin bir evleri yok almak isterlerse yardim da ederiz diyorduk esimle gordugumuz muamele bu olduTerbiyesizler. Aynı zamanda insafsızlar.
Elimizdeki mal bize kattı da başkasına laf etme cüretinde bulunduk.
Bir kaç saniyede tuz buz oldu hayatlar bunu bile idrak edememişler...
Siz buna üzülmeyin. Asıl onlar üzülecek durumdalar.
Depremden sonra baska tavirlarini da gorunce esim mesafeyi aninda koydu. Suanda yine kendi mulkumuzdeyiz cok sukur benim oldugum yerde en rahat insanlardan biriyim ama psikolojim yerle bir zaten bunlari duymak sindirmek cok zorBöyle insanları ciddiye almayın ve hayatınızdan da çıkarın. Akrabalığı batsın.
Merhaba hanimlar. Konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama artik bazi seyleri sindiremiyorum. Depremzedeyiz cogu insan gibi, cok sukur ki iyi durumdayiz. Depremin korkusuydu, panigiydi derken kendimize yeni geliyoruz daha dogrusu gelmeye calisiyoruz. Ama artik kaldiramadigim durumlar soz konusu oldu. Depremde evimizi kaybettik bu bizim icin maddi anlamda sorun degil ama manevi olarak cok sarsildik. Evini kaybetmeyenler anlamadi tabi bunu herkes duzeninde devam edince. Baslikta ki sozu en yakin akrabalarimizdan duyunca benim sinir katsayilarim felaket artti. Ne demek yani Allah elinden alacagi adami biliyor. Biz emek emek bin bir turlu sorunlarla buraya geldik. Kimse nasil kazandiniz diye sormadi ama zarar gelince soylenilen cok agirima gitti. Depremi yasayan bilir binadan hep birlikte sagsalim cikinca aldigim o temiz nefesi dunyadaki hic bir seye degismem kesinlikle. Ama artik duyduklarima dayanamiyorum en agiri da buydu. Kendimi teselli edecek soz bulamiyorum. Bana biraz destek olursunuz belki
Aynen öyle..En güzel cevabı vermiş olursunuz.Suan sabrediyorum, yine calisip didinip ummadiklari beklemedikleri bi evle karsilarina cikacagiz Allah izin verirse. O kapidan giremediklerinde lafi da yapistiricam. Zannediyorlar ki biz battik bittik
Ya isin kotusu aynen uzuluyprdum onlar icin bir evleri yok almak isterlerse yardim da ederiz diyorduk esimle gordugumuz muamele bu oldu
Cok tesekkur ederim. Kesinlikle uzak kalacagiz. Dramaya gerek yok suan komple yikilan yerlerden birindeyim. Gunlerce ekmek bulamadik, cocuguma biberon bulamadim 1 hafta daha kotusu ne olabilir kiAhaha şok oldum okurken. Ne kötü kalpli iğrenç insanlar var. Kendileri alamıyor diye sizin malınızı dert edinmişler. İlişkiyi kesin bu insanlarla. Akrabayız diğerleri laf eder falan gibi bir derdiniz varsa da biraz drama yaratın sağda solda anlatın onlar kötü duruma düşsün. Belli ki durumunuz iyi, siz çalışır yerine koyarsınız. Onlar da kıskançlıkla millete baksın anca. Çok geçmiş olsun <3
Evet ama bunu soyleyen yurtdisindaydi esi cocuklari depremi yasadi, kendi iki gun sonra geldi. Ama tam zamaninda gelip rezilligide, sefaleti de gordu o ölüm kokusunu da duydu. Bize kisisel olarak saldiriyor tamamenKendileri de deprem bölgesindeler değil mi?
Yıkımı, insanların birbirlerini kaybettiklerini, yaşayanların ise hala hastanelerde çok ağır tedavilerde olduklarını görüp biliyorlar değil mi?
Buna rağmen böyle konuşacak cüreti gösteren insanlara diyecek hiç bir cümle yok.
Sabirla o gunleri bekliyorumAynen öyle..En güzel cevabı vermiş olursunuz.
inanamıyorum ya. nasıl böyle bişey söyleyebilir? mal mülk edinince bişey mi oluyormuş yani. kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.Tartisma falan yok kesinlikle, evler arabalar alinca kendimizi birsey zannetmisiz. Tek sorun kiskanclik
Bize birsey olsaydi afiyetle yerlerdi kalanlari hicte öldüler demezlerdi. Bazi insanlarin donum noktasi olur bu deprem cogu konuda bizim donum noktamiz oldu bunu suan idrak edebilsem de Allah her konuda yuzumuze baktiinanamıyorum ya. nasıl böyle bişey söyleyebilir? mal mülk edinince bişey mi oluyormuş yani. kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.
şok oldum ya insanlar onlarca akrabalarını kaybettiler. ailede tek başına kalanlar var hangi araba ev para geri getirebilir gideni?
E canları var herşey den önemli.Oha hiç mi korkmuyor benim hikayem de daha bitmedi diye
Amin, her zaman sıkıstık dediklerinde yanlarindaydik. Buydu sanirim bizim hakkettigimizE canları var herşey den önemli.Nasıl Bi kıskançlık sa bu durumda bile sevinebilmişler. Allah akıl fikir versin.
Bir nevi benim icin oyleler artik dost karagunde belli olur derler. Onlar bizden daha cabuk toparlandi oldugumuz yerde dukkan manav market hepsi kapaliydi tek tuk acik yerler vardi o da bi ilceye yetmiyordu gelin de bi gun misafirimiz olun diyemediler uzerine bunlari duydukAkraba değil ki o düşman
Benim bedduam cok pis tutar. O lafi edene saglam saydirdim. Baska ne desem bilemedim.Merhaba hanimlar. Konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama artik bazi seyleri sindiremiyorum. Depremzedeyiz cogu insan gibi, cok sukur ki iyi durumdayiz. Depremin korkusuydu, panigiydi derken kendimize yeni geliyoruz daha dogrusu gelmeye calisiyoruz. Ama artik kaldiramadigim durumlar soz konusu oldu. Depremde evimizi kaybettik bu bizim icin maddi anlamda sorun degil ama manevi olarak cok sarsildik. Evini kaybetmeyenler anlamadi tabi bunu herkes duzeninde devam edince. Baslikta ki sozu en yakin akrabalarimizdan duyunca benim sinir katsayilarim felaket artti. Ne demek yani Allah elinden alacagi adami biliyor. Biz emek emek bin bir turlu sorunlarla buraya geldik. Kimse nasil kazandiniz diye sormadi ama zarar gelince soylenilen cok agirima gitti. Depremi yasayan bilir binadan hep birlikte sagsalim cikinca aldigim o temiz nefesi dunyadaki hic bir seye degismem kesinlikle. Ama artik duyduklarima dayanamiyorum en agiri da buydu. Kendimi teselli edecek soz bulamiyorum. Bana biraz destek olursunuz belki
ben hiç şaşırmadım,bizim insanımız kıskanç senin çalışıp kazandığını kendi hakkını yemişsin gibi davranmakta üstümüze yok,şey gibi düşün gelin kilo alır rahatından yiyor içiyor geziyor derler,gelin zayıflar fesadından kurudu,eridi derler,her zaman her olaya bişeyler derler.Merhaba hanimlar. Konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama artik bazi seyleri sindiremiyorum. Depremzedeyiz cogu insan gibi, cok sukur ki iyi durumdayiz. Depremin korkusuydu, panigiydi derken kendimize yeni geliyoruz daha dogrusu gelmeye calisiyoruz. Ama artik kaldiramadigim durumlar soz konusu oldu. Depremde evimizi kaybettik bu bizim icin maddi anlamda sorun degil ama manevi olarak cok sarsildik. Evini kaybetmeyenler anlamadi tabi bunu herkes duzeninde devam edince. Baslikta ki sozu en yakin akrabalarimizdan duyunca benim sinir katsayilarim felaket artti. Ne demek yani Allah elinden alacagi adami biliyor. Biz emek emek bin bir turlu sorunlarla buraya geldik. Kimse nasil kazandiniz diye sormadi ama zarar gelince soylenilen cok agirima gitti. Depremi yasayan bilir binadan hep birlikte sagsalim cikinca aldigim o temiz nefesi dunyadaki hic bir seye degismem kesinlikle. Ama artik duyduklarima dayanamiyorum en agiri da buydu. Kendimi teselli edecek soz bulamiyorum. Bana biraz destek olursunuz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?