"Allah elinden alacağı kisiyi biliyor"

Böyle insanları ciddiye almayın ve hayatınızdan da çıkarın. Akrabalığı batsın.

Suan sabrediyorum, yine calisip didinip ummadiklari beklemedikleri bi evle karsilarina cikacagiz Allah izin verirse. O kapidan giremediklerinde lafi da yapistiricam. Zannediyorlar ki biz battik bittik

Ya isin kotusu aynen uzuluyprdum onlar icin bir evleri yok almak isterlerse yardim da ederiz diyorduk esimle gordugumuz muamele bu oldu

Böyle insanları ciddiye almayın ve hayatınızdan da çıkarın. Akrabalığı batsın.
Depremden sonra baska tavirlarini da gorunce esim mesafeyi aninda koydu. Suanda yine kendi mulkumuzdeyiz cok sukur benim oldugum yerde en rahat insanlardan biriyim ama psikolojim yerle bir zaten bunlari duymak sindirmek cok zor

Ahaha şok oldum okurken. Ne kötü kalpli iğrenç insanlar var. Kendileri alamıyor diye sizin malınızı dert edinmişler. İlişkiyi kesin bu insanlarla. Akrabayız diğerleri laf eder falan gibi bir derdiniz varsa da biraz drama yaratın sağda solda anlatın onlar kötü duruma düşsün. Belli ki durumunuz iyi, siz çalışır yerine koyarsınız. Onlar da kıskançlıkla millete baksın anca. Çok geçmiş olsun <3

Ya isin kotusu aynen uzuluyprdum onlar icin bir evleri yok almak isterlerse yardim da ederiz diyorduk esimle gordugumuz muamele bu oldu

Kendileri de deprem bölgesindeler değil mi?
Yıkımı, insanların birbirlerini kaybettiklerini, yaşayanların ise hala hastanelerde çok ağır tedavilerde olduklarını görüp biliyorlar değil mi?
Buna rağmen böyle konuşacak cüreti gösteren insanlara diyecek hiç bir cümle yok.

Cok tesekkur ederim. Kesinlikle uzak kalacagiz. Dramaya gerek yok suan komple yikilan yerlerden birindeyim. Gunlerce ekmek bulamadik, cocuguma biberon bulamadim 1 hafta daha kotusu ne olabilir ki

Evet ama bunu soyleyen yurtdisindaydi esi cocuklari depremi yasadi, kendi iki gun sonra geldi. Ama tam zamaninda gelip rezilligide, sefaleti de gordu o ölüm kokusunu da duydu. Bize kisisel olarak saldiriyor tamamen

Tartisma falan yok kesinlikle, evler arabalar alinca kendimizi birsey zannetmisiz. Tek sorun kiskanclik
inanamıyorum ya. nasıl böyle bişey söyleyebilir? mal mülk edinince bişey mi oluyormuş yani. kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.

şok oldum ya insanlar onlarca akrabalarını kaybettiler. ailede tek başına kalanlar var hangi araba ev para geri getirebilir gideni?

Kesinlikle yanlis anlasilmak istemem herkes gibi ardimiza bile bakmadan kactik. Ben evimden gelen bi kac esya oldu ona dahi donup bakamadim cunku dusunemiyordum. Biz nasil sag kaldik, ne yasadik diye abartmiyorum aylarca dusundum. Ama bu bana buyuk tokat oldu

Bize birsey olsaydi afiyetle yerlerdi kalanlari hicte öldüler demezlerdi. Bazi insanlarin donum noktasi olur bu deprem cogu konuda bizim donum noktamiz oldu bunu suan idrak edebilsem de Allah her konuda yuzumuze bakti

Akraba değil ki o düşman
Bir nevi benim icin oyleler artik dost karagunde belli olur derler. Onlar bizden daha cabuk toparlandi oldugumuz yerde dukkan manav market hepsi kapaliydi tek tuk acik yerler vardi o da bi ilceye yetmiyordu gelin de bi gun misafirimiz olun diyemediler uzerine bunlari duyduk

Benim bedduam cok pis tutar. O lafi edene saglam saydirdim. Baska ne desem bilemedim.

ben hiç şaşırmadım,bizim insanımız kıskanç senin çalışıp kazandığını kendi hakkını yemişsin gibi davranmakta üstümüze yok,şey gibi düşün gelin kilo alır rahatından yiyor içiyor geziyor derler,gelin zayıflar fesadından kurudu,eridi derler,her zaman her olaya bişeyler derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…