Allah hakkımı alsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değmedi demek istiyorum o kadar zorlamaya şimdiki aklım olsa bu kadar para vermezdim insanlara laf anlatmak gördüğünüz gibi her koşulda zor
Bahsettiğiniz biz isek laf anlatma konusunda berbat olduğunuzu üzülerek söylemek zorundayım. Şu an tek bildiğim evin 3 dairelik lüks olduğu , korkuluklara vurulduğu bu kadar. Giriş gelişme sonuç yok, karşınızda çıldırıyor olabilir insanlar onlarla da böyle konuşuyorsanız.

Dertleri ne

Ya da sizinle sorun ne

Siz en üstte imişsiniz anladığım kadarı ile

Zaten çalışan insan ne kadar evde kalıp ne yaşadınız da olaylar mahkemelik oldu

12 kişilik kimine göre lüks kimine göre orta segmentte bir evde oturuyorum :KK69: kimse korkuluklara vurmuyor .
Neden vurmuyor bilemiyorum
Sizinkiler neden vuruyor orasını hiç anlayamadım
Bir konuyu anlatmak neden bu kadar zor olabilir :KK61:

Meraklı arkadaş için yazayım geçen buzdolabını temizliyorum içi dolu kavanozu yere koydum sonuçta sert vuramam içi dolu 2.kattaki başladı duvara vurmaya

Bahsettiğiniz biz isek laf anlatma konusunda berbat olduğunuzu üzülerek söylemek zorundayım. Şu an tek bildiğim evin 3 dairelik lüks olduğu , korkuluklara vurulduğu bu kadar. Giriş gelişme sonuç yok, karşınızda çıldırıyor olabilir insanlar onlarla da böyle konuşuyorsanız.
Siz de laf anlama konusunda berbat olayları çarpıtma konusunda süpersiniz..zaten ben onları rahatsz edecek birşey yapsam yaptım vurdular dedm en ufak ses de vuruyorlar dememe rağmen açıkla ne sesi ne yaptın da vurdular vs anlama kapsitesi demekki

Siz de laf anlama konusunda berbat olayları çarpıtma konusunda süpersiniz..zaten ben onları rahatsz edecek birşey yapsam yaptım vurdular derim buraya da konu açmam “en ufak ses de vuruyorlar “ dememe rağmen açıkla ne sesi ne yaptın da vurdular vs anlama kapsitesi demekki

yahu konuyu konu kısmına adam gibi baştan sonu derdiniz neyse açık açık yazarak anlatsanıza müneccim miyiz biz parça parça garip yorumlar bırakıyosunuz konunun altına ? 3 kişilik lüks apartman ne demek şu saydıklarınızdan 5 kişi çıktı zaten, lüks ne alaka konuyla ayrıca sizin çoook çalışarak orda oturmanız sizin orayı daha çok hak ettiğiniz anlamına gelmez zorlanıyorsanız kendinizi aşan yerde oturmayın.6 senedir ne mahkemesi ne ev araması ne sesi ne bebeği? bi de istek dua adı demişsiniz o ne demek onu da anlamadım dini yorum/konu da yasak ayrıca. insanlarla iletişiminiz de bu şekildeyse anlaşamamanız normal.

Olur Neden olmasın evet bazen yanına kalıyor gibi görünüyor insanların ama mutlaka çıkıyor işte bazen benm gibi bunalıp da insanlarla dertleşmek için konu açıyorsunuz yok lüks neden yazdın yok ne ses yaptın diye saldırmalar başlıyor

Meraklı arkadaş için yazayım geçen buzdolabını temizliyorum içi dolu kavanozu yere koydum sonuçta sert vuramam içi dolu 2.kattaki başladı duvara vurmaya
Ablacım sen neden böylesin ya, neden azarlıyorsun ? meraklı arkadaşmış. Allah Allah zorla konuyu açtırdık yalvardık sanki, zavallı minnoş komşulara üzülüyorum şu anda. Konuyu açmasaydın , soramazdık da rahatsız olacaksan bu kadar neden açtın konuyu, her şey çok saçma değil mi ya 😂 konuşmak istemiyorsan amacın nedir yani ?

yahu konuyu konu kısmına adam gibi baştan sonu derdiniz neyse açık açık yazarak anlatsanıza müneccim miyiz biz parça parça garip yorumlar bırakıyosunuz konunun altına ? 3 kişilik lüks apartman ne demek şu saydıklarınızdan 5 kişi çıktı zaten, lüks ne alaka konuyla ayrıca sizin çoook çalışarak orda oturmanız sizin orayı daha çok hak ettiğiniz anlamına gelmez zorlanıyorsanız kendinizi aşan yerde oturmayın.6 senedir ne mahkemesi ne ev araması ne sesi ne bebeği? bi de istek dua adı demişsiniz o ne demek onu da anlamadım dini yorum/konu da yasak ayrıca. insanlarla iletişiminiz de bu şekildeyse anlaşamamanız normal.
İstek şarkı gibi 😂 biz radyodan isterdik ahh gidi 90lar liseliler bilmez 😛

Yahu sayman yoksa ben napayım biri linç ederk konuya başladı mı sürü psikolojisi işte inatla açıklamama rağmen herkes neden lüks dedn neden açıklamıyon onu anlatmak için mi açtım konuyu anlamıyosan yazma

Yahu sayman yoksa ben napayım biri linç ederk konuya başladı mı sürü psikolojisi işte inatla açıklamama rağmen herkes neden lüks dedn neden açıklamıyon onu anlatmak için mi açtım konuyu anlamıyosan yazma
Anlamaya çalışıyorum işte , çaba gösteriyorum. Kendimi geliştiriyorum şu anda 😬Kişisel gelişim hem psikolojik bir savaşın içinde gibiyim, parçaları birleştiriyorum falan.

Yeni bir tabir öğrendim, lüks apartman ama 3 katlı.
Yani her katta bir daire var sanırım, 360* açı manzara, olmayan mimari bilgimi zorluyorum anlamak için.
Ve 2. Kattaki korkuluklara vuruyor en ufak seste, e o lüks apartmanın bir güvenliği, müdahale edeni, yönetim şirketi falan yok mu?
Dağ başı mı orası biri elinde sopayla oralara vuruyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X