Allah hakkımı alsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İster şüphe et ister etme bnm anlatmak istediğim dışında herşeye takıldın zaten takıntılı olmak zor
Anlatmadın ki ablacım ev lüks dedin bebek var dedin korkuluk var dedin. bu veriler ışığında bizimde komşulara beddua etmemizi istiyorsun. cıkss . taksit taksit silah zoruyla yazıyorsun. anlamayınca kızıyorsun iki dk bana bile hakaret ettin kapasitesizsin diye . komşular neler duydu acaba 😂

Demek istediğim o kadar pahalıya aldık ödemek için de didiniyoruz hanımefendi onlar biri arsa sahibi babadan kalmış diğerinn oğlu yurtdışında onun evi Ama anası oturuyor Yani biz kendimizi zorlayarak aldığmz evde huzurumuz yok özellkle onu vurgulamak istedim

Vazgecmeyin ve gitmeyin. Eğer gerçekten makul düzeyde ses cikariyorsaniz ve belirli saatlerde ses yoksa gitmeyin.

Şikayet etsinler, ne yapiyorlarsa yapsınlar.

Hayır onun için olmadık kesinlikle kk suçlu falan değil birçok şeyi ben ordan öğrendim ama bazıları sürü psikolojisi içinde lüks derken pahalı yani bizim ödemekte zorlanacağımız demek istedim Değmedi ona daha da üzüldük demek istedim ve belki 10 msjda açıklamama rağmen her yazan aaa lüks neymiş 3 kişikmiş vs yazıyor neyse bazıları bu şekilde burada kendini geliştiriyor

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Altta kalmayın siz de. Öyle bir yakınıyorsunuz ki dünyanın sonu geldi sandım bir an.

Neden davalık oldunuz? 1. Kattaki psikolojisi bozuk diyosunuz onla tartışmıyolarmı? Yada tartışıp sonra geri bişey yok gibimi davranıyorlar ? Sizle neden araları bozuk? Azbi gürültüye takıntılı olsa alttakiylede davalık olurdu. Acaba farkında olmadan baya ses çıkarıyo yada rahatsız ediyo olabilşr misiniz

Şimdi siz konuyu bildiğiniz için size anlaşılır geliyor olabilir.

Fakat anladığımız şu; 3 katlı bir apartmanda bir kat sinir hastası, bir kat ses duyunca korkuluklara vuruyor. Siz de ev arıyorsunuz.

Biz zavallı faniler; korkuluklara vuran kişinin hangi seslere, normal saatlerde de mi tepki verip vermediği çözemiyoruz. Sinir hastası olana mı tepki veriyor size mi? Bilmiyoruz.

Konu anlaşılmayınca soranlara kızıyorsunuz. "Anlamıyorsan yazma ." diye. E peki siz anlatamadınız diye bizim "Anlatamadıysanız konu açmayın deme hakkımız var mı?" Yok.
Okuduk, eksik olan yerleri anlayıp yorum yapmak istiyoruz. :KK14:

Neden davalık oldunuz? 1. Kattaki psikolojisi bozuk diyosunuz onla tartışmıyolarmı? Yada tartışıp sonra geri bişey yok gibimi davranıyorlar ? Sizle neden araları bozuk? Azbi gürültüye takıntılı olsa alttakiylede davalık olurdu. Acaba farkında olmadan baya ses çıkarıyo yada rahatsız ediyo olabilşr misiniz
Onla da oldular bir ara ama 2.kattakinn oğlundan korkuyorlar oğluyla kavga ettiler

ben onlar gibi bağırıp çağırıp uğraşmak istemiyorum zaten karşı komşularımda Yanlış yere para bağladınız siz 1.kattaki sinir hastası annesi de öyleydi diyorlar

Biz de 3 daireli bir apartmancıkta oturuyoruz. Bahçeli falan, dubleks ama kiracıyız. Aynen ne çokluk orada mokluk olmasın diye geldik ama alt kattaki kiracı bizi yedi bitirdi. Kapı önünde sabit 20 çift ayakkabı, geceden sabaha kadar güm güm kapatılan kapılar, bodrum kattaki eşyalarımızı izinsiz kullanma, hatta bir gün baktım kızı benim bisiklete biniyor, kavga ettik yok anlamıyorlar. Ama onlara sorsak çok medeniler, sosyetikler

Biz de 3 daireli bir apartmancıkta oturuyoruz. Bahçeli falan, dubleks ama kiracıyız. Aynen ne çokluk orada mokluk olmasın diye geldik ama alt kattaki kiracı bizi yedi bitirdi. Kapı önünde sabit 20 çift ayakkabı, geceden sabaha kadar güm güm kapatılan kapılar, bodrum kattaki eşyalarımızı izinsiz kullanma, hatta bir gün baktım kızı benim bisiklete biniyor, kavga ettik yok anlamıyorlar. Ama onlara sorsak çok medeniler, sosyetikler
Bizimkiler de öyle garajdan eşyalarımız çalında güya hırsız girmiş apt na nedense bitek bizim eşyalar gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X