ev cennet mahallesinde mi ?Hadi ablacım hadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev cennet mahallesinde mi ?Hadi ablacım hadi
Hadi ablacım hadi
ev cennet mahallesinde mi ?
Hala buradasın takıntılı olma bu kadar
Ya ben lüks derken ne demek istediğimi anlamayana bide onumu anlatıcamapartmanınızda da iletişim şekliniz böyle mi?
davalık mevzu ne diye soranlara cevap vereceğinize hala lüks ev açıklaması yapıyorsunuz kırk kere ödeme güçlüğü açıklaması yaptınız.
insanlar ısrarla sorup konuyu anlamaya çalışınca da konudan kovuyorsunuz hemde sokak jargonuyla..
alt kattaki haklı izlenimi vermekten başka bir işe yaramadı konunuz.
Anlamıyosan yazmazsın bu kadar basit
Ya ben lüks derken ne demek istediğimi anlamayana bide onumu anlatıcam
Konu bu kadar çarptırılmasına gerek yok kadın resmen buraya sataşmaya gelmiş yok lüks dedn yok ne sesi açıklıyosun sürüdeki diğeri bidaha lüksle ilgili bişi yazıyor birdaha açıklıyosun bu sefer neden 40 kez yazdın
Ödeme sıkıntısı çekilen hiçbir şeye ‘lüks’ denmez.Konu bu kadar çarptırılmasına gerek yok kadın resmen buraya sataşmaya gelmiş yok lüks dedn yok ne sesi açıklıyosun sürüdeki diğeri bidaha lüksle ilgili bişi yazıyor birdaha açıklıyosun bu sefer neden 40 kez yazdın
Kızlar o kadar doluyum ki....ben 3 kişilik lüks bir apartmanda oturuyorum karı koca eşekler gibi çalışıp kredisini ödüyoruz lakin gel gelelim 1. Kat komşum sinir hastası ondan yüz bulan 2.kat komşum ise ses istemeyen en ufak bir seste apartman korkuluklarına vuran bir insan...karı koca sessiz dakin insanlarız bunlar yüzünden bugn güneşte bebeğimle kaç saat başka ev aradım Taşınmak için reva mı bu neler neler ettiler bize Allah tez zamanda hakkımı alsın Allah hakkımı onlardan tez zamanda alsın Bana Dua edin o kadar hazmedemiyorum ki...N olur dua edin bana
Sahmeran duasini oneriyorlar cabuk ev satma icin eger satacaksiniz.Onun dısinda her turlu soyleyin yüzlerine ne dusundugunuzu ,gerekirse tartısin.Böyle giderse sinir hastasi olursu
Allah razı olsun satmaktan başka çare yok
Çağırdım 2 kattakinn oğlu yurtdışında annesiyle yaşamıyor annemi nasıl polise şikayet edersin diye utanmadan bide beni aradıHak makla olmaz o iş
Bebektir ağlar
Kapınıza gelirse polis çağırın rahatsız ediyor diye