• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah hepinize daha cok versin

Beğenelim veya beğenmeyelim sosyal medya şu an bi meslek haline geldi artık. Yani öyle garantisi olmayan bir iş kolu değil ki tutturursan çok da fazla kazandırıyor. İnsanın içinde ticaret ruhu varsa durmuyor bence biz ne kadar memuriyet garanti de desek siz mutlu olmayacaksınız böyle bi ruhunuz yok çünkü. Ben garanticiyim mesela aylık kazancımı bilmem önümü görmem lazım ne vaad ederseniz edin ticaret çok zor benim için. Ama sizin için öyle değilse deneyin şansınızı tabiki. İş tutana kadar başka biri üzerinden yürütürsünüz sonra istifa edersiniz. Denemeye değer.

Memuriyetinizi yakmayın. Bende dahil o kadar çok insan bunun için uğraşıyor. Sanal dünyanın ne olacağı hiç belli olmaz, risk bence. Bu arada bursada mısınız?

İstifa ettikten sonra yine dönebilirsiniz. Şartlarınızı oluşturduktan sonra neden olmasın tabi ki şansınızı deneyin.Sonra pişman olacağınıza.

Boyle bir sosyal medya kitleniz varsa ve ticaret yapma ruhunuz varsa (ki bunu cesaretsiz insanlar ticaretten anlamayan insanlar asla anlayamaz) bende tekstil piyasasinin icinde olan biri olarak soyluyorum vazgecmeyin esiniz memur degilse onun uzerinden yapin sosyal medya hersey ve yarin bir gun olmama ihtimali yok bunu soyleyenlerede cok guldum devir artik internet ulasim devri hersey reklamla dönüyor. Yaparsiniz memurluguda devam ettirin isinizi garanti edinceye kadar allah yolunuzu acik etsin

Back
X