Allah için artık birileri yardımcı olsun kimse bakmıyor ya nolur gebelikle alakalı bacılar yardımmm😔😔

ladyquiett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2023
34
2
1
23
Herkese iyi akşamlar Ben geçen hafta Çarşamba'dan cuma gününe kadar 4 tane idrar testi yaptım ve dördü de iki tanesi silik çıktı son 2 tanesi de pozitif çıktı yani bayağı belliydi kan testi vermeye gittim kan testinde negatif çıktı değerim 1.20 çıktı şimdi Asıl sorum idrar testinde pozitif çıkıp kan testinde negatif çıkması sizce nasıl bir durum Hani gebelik var mıdır sizce bir de Kasıklarımda çok acayip bir acı var hala Adet olmadım Adet günüm gecikti mi Bilmiyorum hatırlamıyorum daha doğrusu yatarken kasıklarımla bir acı yok ama kalktığın zaman böyle arada bir batma oluyor Bir de çok hassas hissediyorum Çok uykum var Sürekli uyumak istiyorum Canım hiçbir şey yapmak istemiyor Sizce gebelik var mıdır bu arada aşağıya da idrar testlerini bırakacağım yorumlarınızı bekliyorum Lütfen yardımcı olun bana

Daha önceki konumuza da yazmıştım,kan testi en güvenilirdir,idrar testleri yanlış çıkarabiliyor büyük ihtimalle adet ağrısı yaşıyorsunuz

Bir de kanda çıkmayan gebelik bu kadar erken uyku hali falan yapmaz,ya psikolojik ya da havalardandır

Adet günüm gecikti mi bilmiyorum yazmışsınız ?
Evet bilmiyorum ama şu ana kadar olmam lazımdı diye tahmin ediyorum ya ben çok istiyorum ismini bilmiyorum çok halsiz vücudum bide adet olsaydım göbeğim çok şiş aşırı hemde alt karnım ama adet olmadım hala kaç günden beri böyle göbeğim şiştiği zaman 2 günde adet oluyordum ama bu defa öyle olmadı karnımdaki adet sancısı gibi değil çok tuhaf bi his kasıklarım da ağrı yok acı var gibi

Kaset test yalanci pozitif cikariyor olabilir. 1 betaya cizgi cikmamali cunku mantik olarak olmadi 3-4 gun sonra tekrar kan verin garanti olsun.

Te
Testi yaptığında değerin bir miktar daha fazla olup birden düşmüş olabilir, kimyasal gebelik deniyor buna.

Bildigim kadariyla bu testlerde silik cikmasi gebeliginizin daha cok yeni olmasindan kaynaklaniyor. Yani kan testinde beyahcg degeriniz yuksek cikar normalde ama anlam veremedim

Bildigim kadariyla bu testlerde silik cikmasi gebeliginizin daha cok yeni olmasindan kaynaklaniyor. Yani kan testinde beyahcg degeriniz yuksek cikar normalde ama anlam veremedim
Gebelik şüphemin tam 1 gününde kan testi vermiştim Çok erken verdim kanı İnternetten araştırdım gebelik şüphenizin 11 gününde vermeniz gerekiyor diye ben bile çok erken verdim ondan dolayı olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…