Allah için artık birileri yardımcı olsun kimse bakmıyor ya nolur gebelikle alakalı bacılar yardımmm😔😔

Ama bu kadar net cizgiye de beta 1 cikamaz o yuzden dedim birkac gun sonra tekrar kan verin net ciksin diye.

Kimyasalda kanama olmasi gerekmez mi?
Kimyasal olduğunu düşünmüyorum Kasıklarım ve çok acayip bir acı var anlamadım niye şu anda uzanıyorum uzandığında bir şey hissetmiyorum çok özür dilerim büyük abdeste çıktığımda ıkınırken alt karnımda acı oluyor

Kesinlikle mümkün gebeliginiz henuz cok yeni oldugu icin cizgiler silik çıkmış biraz daha bekleyip oyle kan vermenizi tavsiye ederim

Gebelik düşünüyorsanız adet tarihlerinizi takip edin, telefona falan kaydedin. Çünkü hamilelikte de gerekecek, gelişimi ona göre takip edilecek. İdrar testinde pozitif çıkmış çok belli, kuruma çizgisi değil. Gebelik oluşup tutunmamış olabilir. Benim de bir kez oldu test pozitif çıktı, kan testi yapmadım ama iki gün sonra adet oldum ama öncesinde şişkinlik, ağrı, halsizlik oldu adet olunca rahatladım. Gebelik olsaydı kan testinde çıkardı mutlaka.

Adet doneminde de testlerde pozitif cikma durumu olabiliyor kaninizada beta yukselmeden idrarda hamilelik durumunuz cikmaz once kanda deger yukseliyor sonra idrarda gozukuyor cok kucuk bile olsa yukselme olmasi lazim ama kan verdikten sonra değeriniz yukselmiste olabilir kimyasalda da kaninizda beta yukseliyor zaten umarim hamilesinizdir hakkinizda hayirlisi olsun

Merhaba gittiniz mi acaba doktor ne dedi

Valla şöyle bişey anlatayım size bir arkadasim evde regli geçince test yapıyor kaset test çift çizgi çıkıyor sonra hastaneye gidip kan veriyor kanda 2 gibi bir sonuç çıkıyor doktor test yanlış deyip adet söktürücü verip eve gönderiyor kız 7 gün içiyor hapı regl olmayınca hala başka doktora gidiyor böylelikle regli 10 gün geçmiş oluyor tabi keseyi görüyor gittiği yeni doktor yani kanda negatif çıkıyorbl ve arkadaşım 9 ay boyunca riskli gebelikte takip edildi kullandığı ilaç yüzünden bebekte sorun olmasın diye şuan durumunuz ne bilmiyorum ama olmaz diye bişey yok labaratuvarlarda da bazen yanlış yapılabiliyor.

Ben daha önce duymuştum kanda negatif çıkıp testte pozitif gören ve hamile kalanları biraz daha bekle bir kaç gün sonra tekrar kan ver bence
Merhaba. Bende dünden beri testte silik çizgi görüyorum. Ama ilk kan değerim 100 dü. Dün baktırdığım kan değerim 200 çıktı. Sizce sebebi ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…