Allah için birisi bana yardımcı olabilir mi??

slnelf

....
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
87
50
98
Allah için birisi bana yardımcı olabilir miiii???
Zaten sinirim tepemdeydi iyice çıldırdım..pko için Hacettepe hastanesine sevk edildim ama kadın doğumdan sıra alamıyorummmm....
internet sitesinden baktım 1-2 doktor seçtim hastaneyi aradım cevap hastanede yokmuş bi benim için mi gelecekmiş hastaneye..şaka mı bu ya insanla dalga mı geçiyolar belli değil ya hastane muayene hakkımı kullanmak istiyorum bi küfür etmedikleri kaldı..
internet sitenizden buldum doktoru diyorum iyi araştırın diyorlar peki kim çalışıyo bunları öğrenemezmym diyorum artık lanet gelsn yeterki birinden sıra alayım moduna geçtim çalışan doktorları söylemedi ve sürekli telefon suratıma kapatılıyor hattı düşürene kadar telefonun şarjı bitti artk fatura ne haldedir düşünmek istemiyrmmm en son aldığım cevap biz sizinle niye anlaşamıyorz oldu sürekli telefonu suratıma kapatmasanız anlaşcz ddm..
ya çıldırcm artk yaa birisi bana hacettepede çalışan bi doktor ismi söyleyebilir mi sinirimden ağlcm artk ya lanet gelsn iyi veya kötü bir doktordan sıra alıp gitmek istiyrm ya dizilerdeki gibi kafamdan artık duman çıkck:47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
Allah için birisi bana yardımcı olabilir miiii???
Zaten sinirim tepemdeydi iyice çıldırdım..pko için Hacettepe hastanesine sevk edildim ama kadın doğumdan sıra alamıyorummmm....
internet sitesinden baktım 1-2 doktor seçtim hastaneyi aradım cevap hastanede yokmuş bi benim için mi gelecekmiş hastaneye..şaka mı bu ya insanla dalga mı geçiyolar belli değil ya hastane muayene hakkımı kullanmak istiyorum bi küfür etmedikleri kaldı..
internet sitenizden buldum doktoru diyorum iyi araştırın diyorlar peki kim çalışıyo bunları öğrenemezmym diyorum artık lanet gelsn yeterki birinden sıra alayım moduna geçtim çalışan doktorları söylemedi ve sürekli telefon suratıma kapatılıyor hattı düşürene kadar telefonun şarjı bitti artk fatura ne haldedir düşünmek istemiyrmmm en son aldığım cevap biz sizinle niye anlaşamıyorz oldu sürekli telefonu suratıma kapatmasanız anlaşcz ddm..
ya çıldırcm artk yaa birisi bana hacettepede çalışan bi doktor ismi söyleyebilir mi sinirimden ağlcm artk ya lanet gelsn iyi veya kötü bir doktordan sıra alıp gitmek istiyrm ya dizilerdeki gibi kafamdan artık duman çıkck:47::47::47::47::47::47:

canım başka hastane yok mu. neden hacettepe diyosun. ankarada mısın sen

canım başka hastane yok mu. neden hacettepe diyosun. ankarada mısın sen

Ay iyiki ankarada değilim yoksa olacakları düşünemiyorum.. zonguldaktayım doktor oraya sevk etti cnm daha orada muayene olup tekrar burada kendi doktorumla görüşcm tabi bu olaylar anlaşılan 1 hafta yerine 1yılda çözülecek

Az önce telefona başka sekreter çıktı randevu şükür alabildim demek ki isteyince doktor isimleride sayılabiliyormuş insan gibi sırada verilebiliyormuş..insanların sinirini bozmasalar olmuyo sankii...Selçuk Tuncer giden var mı tavsiye ediyormusunuz?

gittin mi doktora noldu canım? daha önce konuşmuştuk ama ben yazdığını yeni gördüm siteye girmiyordum. bence bu kadar sık tahlil yaptırma bana artık ilaçları bıraktırdılar :s sadece metformin yani şeker ilacı diye bildiğimiz ilacı kullanıyorum. endokrin uzmanına gidiyordum başkentte kadın doğuma da gidiyorum ve ilaç kullanırken tahlil yapmıyorlar artık doğru sonuç vermediği için. 3 ayda bir tahlil yaptırdığını yazmışsın bence yanlış zaten bir gereği yok polikistikoverda bunlar tetkik için önemli sendrom tanısı aldıktan sonra tedavine bakacaksın artık... düzenli yaşam düzenli uyku spor dikkatli beslenme artık bu işin uzmanlarının en önemli tavsiyesi.. yağ dokusundan ostrojen salgılandığı için her ekstra kilo=fazladan hormon...

10 yıl kadın doğumcularda pcos çilesi çektikten sonra çareyi endokrin doktorunda buldum. pcos sonuçta hormonları bozuyor,kadın doğumcu 5 hormondan ötesini incelemiyor. bebeğime de endokrinoloğum sayesinde kavuştum. kadın doğum yerine endokrine gitseniz?

iyi doktor bulmak çok zor :s ben endokrine de gittim hiçbir tetkik yapılmadan ilaç verdi. doğum kontrol ilaçları ya da başka bir hormon alınırken zaten hormon tahlili yapılmamalıymış. adet düzensizliğine katlanıp ilaç kullanmayıp 6 ay sonra tüm tetkikleri yaptırmak gerek sanırım. yine de birçok doktorun fazla ezbere ilaç yazdığını düşünüyorum zira aynı hastanenin kadın doğumcusu "o ilaçları endokrinci değil kadın doğumcular verir genelde" demişti aralarında iş bölümü var bir de :1:

Back
X