Allah için yardım edin

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
kızlar ben panik atak hastasıyım eşim evde olmadığı zaman yalnız kalmayayım diye eve önceden ev kedisi olan sahipli bi kedi aldık dışarıyla hiç bağlantısı olmayan bi kedi her aşısı yapılmış ama kuduz aşısı Yen'i yapıldı 8 aylık kendisi aldığım gün severken ısırdı beni hafiften ertesi gün de kuduz aşısını yaptırdım zaten kedime ama kendim gitmedim doktora 2 gün önce de grip oldum panik atak olduğum için kafamda kura kura bi hale kaldım acaba bana bişey olur mu diye ölüyorum resmen evin içinde nolur az bana yardım edin bişey olur mu

Oynamak istemistir sizinle, asilari yapildiysa endise etmenize gerek yok. Uzmanlar kedi sevmenin kan dolasimini duzenledigini ve strese iyi geldigini soyluyorlar

kızlar ben panik atak hastasıyım eşim evde olmadığı zaman yalnız kalmayayım diye eve önceden ev kedisi olan sahipli bi kedi aldık dışarıyla hiç bağlantısı olmayan bi kedi her aşısı yapılmış ama kuduz aşısı Yen'i yapıldı 8 aylık kendisi aldığım gün severken ısırdı beni hafiften ertesi gün de kuduz aşısını yaptırdım zaten kedime ama kendim gitmedim doktora 2 gün önce de grip oldum panik atak olduğum için kafamda kura kura bi hale kaldım acaba bana bişey olur mu diye ölüyorum resmen evin içinde nolur az bana yardım edin bişey olur mu
asi yaptirdiysan korkma. Bir ara oglumun istegiyle bizde kedi besledik. Oglumu cok isirirdi zimba teli gibi delik acardi. Hic bir sey olmadi cok sukur..

Oynamak istemistir sizinle, asilari yapildiysa endise etmenize gerek yok. Uzmanlar kedi sevmenin kan dolasimini duzenledigini ve strese iyi geldigini soyluyorlar
Korkuyorum ama İnan'ın elimde değil ağlamaktan öldüm eşim iyice bunaldı artık ev kedisiydi kendisi de zaten ama kuduz aşısı yoktu bi tek

Sahipli kediler kuduz olmaz.Rahat olun.
Ayrıca kedi bu ısırırlar doğaları bu.Korkmayın.
Çok sevin,size de iyi gelecek zamanla göreceksiniz.
Kedilerin şifacı özelliklerini bir okuyun derim .
Hasta olup boğazlarım şişince iyice kafayı yemeye başladım

Kedin zaten hep evdeymiş,ona kuduz bulaşması için herhangi bir neden yok,ona bulaşmadıysa sana da bulaşmaz korkma.

Bu paranoyaya bile giriyor. Ev kedisi diye bir şey yoktur, doğası gereği doğal ortama uyumludurlar. Bundan mütevellit ısırması, oyun oynaması anlamına geliyor bunu sürekli yapacaktır ama öldürmez, kan kaybına da sebebiyet vermez, korkmayın. Bende besledim, 10 yıl baktım, kimi zaman ellerim şişiyordu. Ama evlat gibiydi. Dilerim heves değildir sahipliğiniz.

Doktorda tedavi görüyorsunuzdur şahsen, bence tekrar gidin doktora... Kendinize zarar veriyorsunuz. Bu rahatsızlık sizi yer ve bitirir.

Her isiran kedi kuduz olacak diye bisi yok. Oyun istiyordur. Onlarda derdini oyle anlatir ya isirir ya surtunur yada tirmalar. Icini ferah tut.
Kuduz aşısını aldığımın ertesi günü yaptırdım kedime hasta olsa belli ederdi demi kendini aşı fayda etmezdi demi

Aldiginizda belli olurduda. Biz sokakta bulduk acidik aldik. Aldigimiz ilk gunler cok isirildik tirmalandik. Asi bile yaptirmamistik o zaman. Dedigim gibi rahat ol hic biseycik olmazzz

Kuduzu kapsaniz hasta olup bogaziniz falan sismez ki.. Artı isirinca kanatmasi gerek kuduzun gecmesi icin bi de ev kedilerinde olmaz o asla rahat olun..

Back
X