Allah ım sen hayırlısını ver

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
kızlar daha öncede konu açtım geçen hafta 1 yıldır bebiş olmadı diye doktora gittik çok şükür bende herşey yolunda ama eşimde sperm sayısı çok düşük ve hareket değeri düşük çıktı hastanede kaldım öylece internet ten araştırdım bu durumda normal gebelik tabi Rabbim bilir ama zor deniyor doktor da öyle söyledi ama yinede eşime proxeed plus başladı 3 ay sonra tekrar test yapılacak artarsa sayı ve hareketlilik sorun yok ama olmazsa aşılama tüp bebek falan denenecek bu durumu yaşayan varmı kurban olayım bişey söyleyin çok moralim bozuldu ben hiç bilmem aşılama tüp bebek nasıl olur içimi korku sardı

Bunu yaşayan çok var. Doğal zor olabilir ama tüp bebekle bu rahatsızlıkla 4 çocuğu olan biliyorum. Üstelik hiç birşey fayda etmemişti adamdan cerrahi yöntemle sperm topluyorlardı.

Ya mecbur kalmadan kimse bilmiyordur. İnşallah gerek duymazsınız, ama olursa da çok dert etmeyin. Bu yollara başvuran o kadar çok insan varki, korkulacak bişey olmasa gerek. Forumun ilgili başlıkları mutlaka vardır.

Keçiboynuzu küfrünü bir araştır kuzum Allah hayırlısını versin sakın moralini bozma sende eşinde Allah nasip ettikten sonra neler olur neler

Bizim bi akrabada vardı böyle bi problem. Doktor resmen "şu duvardan çocuk olur sizden olmaz demiş" şuanda 2 çocukları var. Tabiki tedaviyi bırakmadılar canım. Umarım yardımcı olabildim

Bizim bi akrabada vardı böyle bi problem. Doktor resmen "şu duvardan çocuk olur sizden olmaz demiş" şuanda 2 çocukları var. Tabiki tedaviyi bırakmadılar canım. Umarım yardımcı olabildim
O doktoru ne yaptılar şikayet etmedilermi

Keçiboynuzu kürünü uygulayın Saraçoğlunun tarifi var. zeytinyağında 1 gece bekletip sabah 2 tane yesin eşin. İnşallah faydası olur. Keçiboynuzu pekmezini de unutmayın. Bol e vitamini de önemli. Badem fındık fıstık kabak çekirdeği de iyi geliyor.

Bunu yaşayan çok var. Doğal zor olabilir ama tüp bebekle bu rahatsızlıkla 4 çocuğu olan biliyorum. Üstelik hiç birşey fayda etmemişti adamdan cerrahi yöntemle sperm topluyorlardı.
Ben sürecinden korkuyorum en basiti geçen muayenede korkudan kendimi nasıl kastıysam spekülum kırıldı

Tsk ederim canım inşallah gerek kalmaz

Keçiboynuzu küfrünü bir araştır kuzum Allah hayırlısını versin sakın moralini bozma sende eşinde Allah nasip ettikten sonra neler olur neler
Amin canım araştırırım moral ikimizdede sıfır ben ağladım eşim ağlayamadı da

rabbim hayırlısı ile karnını ve kucağını doldursun inşallah

Oluyor bende biliyorum bir kadına senin asla çocuğun olmaz deniyor kadın o kadar üzülüyor ki eve gidiyor taşın arasında yetişen bir çiçek görüp Allah'a dua ediyor ve arka arkaya 3 evladı oluyor Rabbim nelere kadir

Tamam canım tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…