Allah ım sen hayırlısını ver

Aşılama için kadının tüplerine baktırmak da gerekiyor mu acaba açık mi degilmi diye

Sende üzülme canım ben eşime belli etmiyorum canım benim sigarayı bırakmak için neler araştırmış bugün gelir gelmez ilacını içti üzgün belli etmiyor ama ben anlıyorum suçlu hissediyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin bizlerden de

Allah sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin sanada canım eşime verilen ilacı araştırdım birçok kullanan erkek yorum yapmış hepside sonuçtan memnun hatta ilaç bitmeden eşi hamile kalanlarda varmış

Maşallah darısı bizlere inşallah

Amin amin...evet biz duyguları daha fazla belli ediyoruz ağlıyoruz sizliyoruz ama onlar sadece susuyorlar.. ınsallah hayırlı bi şekilde bebek nasip eder Rabbim bizlere de. ..

Bende seni gerçekten görmesem de çok.seviyorum canım inşallah bizlerde evlat sahibi oluruz ama su bir gerçekki hiç olmayacaksa olmaz varsa nasibimizde olur eskiden eşim sorardı bebek diye şimdi.hic konuşmuyoruz bile o da diyor nasip diye bende
Birde bizim ikimizdede problem yok çok şükür hamile kaldım ama bebek değişime uğradı ve bir çeşit tümör oldu şimdi hamile kalsam tekrarlama olasılığı daha fazla birdahaki sefere daha fazla ama napalim umut sonuçta eşim en büyük destekçim bende onun sende destek olacaksın sakın ağlayıp üzülüp kendini daha fazla kötü hissettirme eşine tıp çok ilerledi şimdi Allah'tan bir engel olmadıkça nasip olur insallah

Canım benim doktorum gerçekten işinde uzman çocuğu olmaz denilen kaçtane aileyi bebek sahibi yaptı tabi önce Allah ın izniyle sonuçlara bakınca bu sperm sayısının dörtte birine sahip hastam var benim doğal yolla hamile kaldı eşin ürologun verdiği ilacı kullansın olmadı aşılamayla hallederiz dedi.bakalım hayırlısı

Canım merhaba, ilk önce şunu söyleyeyim yanlız değilsin çok şükür çözümü olmayan sorun da yok , bizim de aynı sorun vardı eşime keçiboynuzu kürü yaptım ve bir süre eczanelerde satılan keçiboynuzu pekmezi aldım her gün sabah akşam bir kaşık yedi sayıda artma oldu morfoloji de yükseldi ama bizim yaşta biraz olduğu için zaman kaybetmek istemedik, ayrıca bende miyom vardı ameliyat oldum o nedenle korunduk vs zaman kaybetmemek için tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu, rabbim sağlık versin zor süreçler benim için zorluğu sadece psikolojikti , gönlünü ferah tut psikoloji çok önemli yaşın gençse acele etme dediklerimi yap ve şükret çözümü olmayan sorun değil, kafana ne takılırsa sor canım

Sperm sayısı kaç. Ne kadarı hareketli

Doktor ya da laboratuvar kusurlu diye demiyorum. Ama herkes sasirabilir, yanilabilir. Göz de yanılır, alet de. Boyle seylerde ben mutlaka tahlilin başka yerde de yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Ben aşılama için hastaneye giderken biriyle karşılaşmıştım. Adama asla çocuğun olma ihtimali yok demişler, kadın sürekli keçiboynuzu kuru yaptım dedi. Yanlarında 4 yasinda kızı vardi, ikinci cocuk icin tekrar doktora gelmisler. Yani Rabbim ol dedi mi oluyor. Ama tabii insan da elinden geleni yapmalı.
Bir tanidigimiza tüp bebek yapmak için sonuclarini düşük göstermişlerdi. Malesef bu iş artık ticarete dokuldu. Kimse kimsenin sağlığını ve duygularını umursamiyor

Rabbim cümlemize sağlıklıca nasip etsin inşallah

Zaten bekleyeceğiz 3 ay hiçbirşey yapmadan sadece ilaç kullanılacak hayırlısı gün doğmadan neler doğarmış

33-34 yaşındayız ama bende herşey normal çok şükür ama bakalım hayırlısı birde rica etsem şu keci boynuzu kürü nasıl tarifini detaylıca tarif edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…