- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Ibrahim.saracoglunun sitesinde yazıyor kuzum içir onu bak faydası var inşallah birde eczaneden soğuk pres keçiboynuzu pekmezi al içsin sabah akşam tabi en başta sigarayı birakbırakacak keçiboynuzu sigaranın etkilerini de atıyor vücuttan33-34 yaşındayız ama bende herşey normal çok şükür ama bakalım hayırlısı birde rica etsem şu keci boynuzu kürü nasıl tarifini detaylıca tarif edermisin
Bi bakıyım bakalım sigarayıda azalttı dünden beri içtiğinde arayıp hbr veriyorIbrahim.saracoglunun sitesinde yazıyor kuzum içir onu bak faydası var inşallah birde eczaneden soğuk pres keçiboynuzu pekmezi al içsin sabah akşam tabi en başta sigarayı birakbırakacak keçiboynuzu sigaranın etkilerini de atıyor vücuttan
Bu mu canımIbrahim.saracoglunun sitesinde yazıyor kuzum içir onu bak faydası var inşallah birde eczaneden soğuk pres keçiboynuzu pekmezi al içsin sabah akşam tabi en başta sigarayı birakbırakacak keçiboynuzu sigaranın etkilerini de atıyor vücuttan
Evet canimBu mu canım
bunu günlük yapıp suyun tamamını içireceğiz yani
Peki ben bunu akşam yapsam bir hafta sonrası için soruyorum fazla gelenini dolaba koysam ertesi aksamda onu mu içiriyim yoksa her akşam yapıp taze tazemi içireyimBir hafta sabah akşam sonra 3 ay boyunca akşam yatmadan birer bardak
Bi bakayım ben döneyim sanaPeki ben bunu akşam yapsam bir hafta sonrası için soruyorum fazla gelenini dolaba koysam ertesi aksamda onu mu içiriyim yoksa her akşam yapıp taze tazemi içireyim
Canım yap kapa ağzını dolaba koy bir bardağını bugün diğerini yarın içir öyle olacakPeki ben bunu akşam yapsam bir hafta sonrası için soruyorum fazla gelenini dolaba koysam ertesi aksamda onu mu içiriyim yoksa her akşam yapıp taze tazemi içireyim
Canım yap kapa ağzını dolaba koy bir bardağını bugün diğerini yarın içir öyle olacak
Peki ben bunu akşam yapsam bir hafta sonrası için soruyorum fazla gelenini dolaba koysam ertesi aksamda onu mu içiriyim yoksa her akşam yapıp taze tazemi içireyim
Ben dayanırım diye düşünüyorum ama bide aşılama için de anestezi yapan varmis o da mi zor bisi acabaGerekiyor sanırım canım ama benden istenirse anestezi ile yaptırıcam yoksa dayanamam
Yok bir hafta sonra sadece gunde bir iciliyorya onu diyoruz2bardak yapılıyor bi bardak akşam diğer bardak da sabah içiyor. Diğer akşam tekrar yapiyosun akşam ve sabah için
Yok o kolay diye düşünüyorum onda kateter kullanıyor ama hsg de tenekulüm ben o aletten KorkuyorumBen dayanırım diye düşünüyorum ama bide aşılama için de anestezi yapan varmis o da mi zor bisi acaba
Yok bir hafta sonra sadece gunde bir iciliyorya onu diyoruz
1 haftadan sonra sadece akşam içilecek ya onu diyoruz canımCanım yap kapa ağzını dolaba koy bir bardağını bugün diğerini yarın içir öyle olacak
Canım 1 haftadan sonra akşam içilecek ya sadece onu diyorum2bardak yapılıyor bi bardak akşam diğer bardak da sabah içiyor. Diğer akşam tekrar yapiyosun akşam ve sabah için
Canım 1 haftadan sonra akşam içilecek ya sadece onu diyorum2bardak yapılıyor bi bardak akşam diğer bardak da sabah içiyor. Diğer akşam tekrar yapiyosun akşam ve sabah için
Ay bilmemek en iyisi galiba hiç anlamadım o kelimeleri zaten cahillik daha iyi :)Yok o kolay diye düşünüyorum onda kateter kullanıyor ama hsg de tenekulüm ben o aletten Korkuyorum
Hiç bilme bosver bilince insan korkuyorAy bilmemek en iyisi galiba hiç anlamadım o kelimeleri zaten cahillik daha iyi :)
Canım bu zeytinyağından bekletilen kuru incir günde 1 defa yenecek birde kaç gün yemesi lazımKuru incir canım zeytinyağında 1 gece bekletip yenecek. Keçiboynuzu kürü kaynatıp içiliyor sabah akşam
Olmaz diye birsey yok.ben burda cok gormustum tam tupbebege giderken hamile kaldigini ogrenen yada olumsuz tupbebegine uzulurken ertesi ay hamile kalan.tamamen stresin bittigi anda olur derlerdi ama o stres nasil biterki diyordum hep .yatip kalkip surekli bebek fikri nasil biterki diyordum.olumsuz tup bebekten sonra gercekten farkinda olmadan stresim bitmis meger.tekrar para biriktirip birkez daha deneme ve normal olarakta denemeye karar verdik olursa olur olmazsa nasilsa tup bebek olacakti.ve o ay oldu.biz isteyince degil allahim isterse oluyormus bunu daha iyi anladim.damdan dusenin halini damdan dusen anlar oyuzden cok iyi anliyorum.ama yasadiklarim bu belki moral olur sizedeEvet artık normal yolla gebe kalmakta dert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?