Allah ım sen hayırlısını ver

33-34 yaşındayız ama bende herşey normal çok şükür ama bakalım hayırlısı birde rica etsem şu keci boynuzu kürü nasıl tarifini detaylıca tarif edermisin
Ibrahim.saracoglunun sitesinde yazıyor kuzum içir onu bak faydası var inşallah birde eczaneden soğuk pres keçiboynuzu pekmezi al içsin sabah akşam tabi en başta sigarayı birakbırakacak keçiboynuzu sigaranın etkilerini de atıyor vücuttan

Bi bakıyım bakalım sigarayıda azalttı dünden beri içtiğinde arayıp hbr veriyor

Bu mu canım

Eklentiler

• IMG_5765.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 39
Bir hafta sabah akşam sonra 3 ay boyunca akşam yatmadan birer bardak

Bir hafta sabah akşam sonra 3 ay boyunca akşam yatmadan birer bardak
Peki ben bunu akşam yapsam bir hafta sonrası için soruyorum fazla gelenini dolaba koysam ertesi aksamda onu mu içiriyim yoksa her akşam yapıp taze tazemi içireyim

Peki ben bunu akşam yapsam bir hafta sonrası için soruyorum fazla gelenini dolaba koysam ertesi aksamda onu mu içiriyim yoksa her akşam yapıp taze tazemi içireyim
Canım yap kapa ağzını dolaba koy bir bardağını bugün diğerini yarın içir öyle olacak

Canım yap kapa ağzını dolaba koy bir bardağını bugün diğerini yarın içir öyle olacak

2bardak yapılıyor bi bardak akşam diğer bardak da sabah içiyor. Diğer akşam tekrar yapiyosun akşam ve sabah için

Evet artık normal yolla gebe kalmakta dert oldu
Olmaz diye birsey yok.ben burda cok gormustum tam tupbebege giderken hamile kaldigini ogrenen yada olumsuz tupbebegine uzulurken ertesi ay hamile kalan.tamamen stresin bittigi anda olur derlerdi ama o stres nasil biterki diyordum hep .yatip kalkip surekli bebek fikri nasil biterki diyordum.olumsuz tup bebekten sonra gercekten farkinda olmadan stresim bitmis meger.tekrar para biriktirip birkez daha deneme ve normal olarakta denemeye karar verdik olursa olur olmazsa nasilsa tup bebek olacakti.ve o ay oldu.biz isteyince degil allahim isterse oluyormus bunu daha iyi anladim.damdan dusenin halini damdan dusen anlar oyuzden cok iyi anliyorum.ama yasadiklarim bu belki moral olur sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…