Allah ım şükürler olsun

:teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:lepi: :lepi: :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
delikafadulden
:içelim: HAYIRLI OSLUUUUUN BOZOOOOOMa.s. TEBRİK EDERİM CANIIIM BENİM ALLAH TAMAMINI ERDİRSİİİN...çok sevindim gözün aydıııııııın:dance: :dance: :dance:
:CüvCüv::ecrin_bebek:

tebrikler bozocum inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

tebrik ederim canım beniiimm...Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah...amiiiinnn..

her seyin harika ilerlemesi dilegiyle, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, kotu tecrubeleri unutup keyfini cikarin

Tebrik ederim bozocum..Bu sefer her şey yolunda gider inşallah:)

ilk önce tebrik ederim allahım sağlıklı sıhatli bir şekilde tamamına erdiririnşaallah. ya ben hamiiş kalanlara bir sorum olacak. adetim 11 ocakda ama ben dün idrar testi aldım yaptım dayanamayıp yapmaz olsaydı 3 adet test yaptım ve 3ünde de 2. çizgi silik çıktı. daha erken olduğunu bilmeme rağmen gittim kan testi yaptırdım 1,31 çıktı yani gebelik yok ama kanda çıkmayada bilirmiş bazılarında çok erken dedi hemşire 3 ayrı testde 3 ayrı silik çizgi anlamsız olamaz dedi bekle bir kaç gün sonra gene yaptır dedi sizce bu nedemek birşey varmı yokmu. pazartesiye kadar oynatacağım:)

teşekkür ederim
diğer topiktede yazdım bir kaçgün sonra kan testini tekrarla artarsa hamilesindir

tebrikler canım RABBİM saglıklı kucagına almayıda nasip eder inş...

tebbrik ederim canım
allah kucağına almayıda nasip eder inşallah
inan çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…