kesin uyuyolar yani kesin.28 kişi ve 3 canlı bomba ve hepsi içeri ellerini kollarını sallayarak girmiş.
3 ya 3. Kimse mi farketmemis? Bu nasıl is ya?kesin uyuyolar yani kesin.
Nasıl yani??? Garip cidden.facede bir gruba uyeydim.paylasım yapıyolardı.dedim patlama olmus.Gruptan cıkarıldım.İlgincc
frittpack diyet grubu.baktım ben su kadar zayıfladım.soyle oldu boyle oldu.dedim patlama.bana diyoki burası yeri degil,gösteriş yapma,fatiha okudunmu.YAZIKKKNasıl yani??? Garip cidden.
3 canlı bomba silah ve hepsi iceride.o silah nasıl girdi içeri yaa.
nolur bisey soyleyin.
10 de ne zaman 28 oldu
Allahımm
Ay Aman boşver ya. Takılma. Sırf polemik için yazilmis gibi geldi bana. Var öyle sivri tipler.frittpack diyet grubu.baktım ben su kadar zayıfladım.soyle oldu boyle oldu.dedim patlama.bana diyoki burası yeri degil,gösteriş yapma,fatiha okudunmu.YAZIKKK
Görgü tanığı farklı anlattı ama o sokla yanlış hatirlamista olabilir. Çok büyük bir travma çünkü.arkadaşlar içeride patlamamış, X-rayde farkedilince orada patlatmışlar, içeriyi de taramışlar silahla
İçeriyi de taramışlar galiba. Biri de içeride de olan olmuş diyor.Patlama iceride olmamis arkadaslar. Yanlis anlamadiysam girise yakin olmus.
İçeriyi de taramışlar galiba. Biri de içeride de olan olmuş diyor.
Ama 28 ölü var resmi açıklamaya göre. Ama sözlüklerde 40 diyorlar. Bakan da 10 demişti.
Bakan 10 dediğinde 28'miş zaten. Ama güncel hali korkarım ki daha fazladır.Anlasilan her kafan ayri ses cikiyor. Zaten sonuc olarak isin dogrusunu ogrenebilecegimizi de sanmiyorum. Genelde olu ve yarali sayisi az soyleniyor.
Bakan 10 dedi
Bakan 10 dediğinde 28'miş zaten. Ama güncel hali korkarım ki daha fazladır.
Havaalanina bombayi nasil sokmus adiler:/
Canli bombami nasil beyinleri yikaniyorsa olume olumune atliyorlar.
Ins. Olu sayisi yukselmez
40 mi:-(İçeriyi de taramışlar galiba. Biri de içeride de olan olmuş diyor.
Ama 28 ölü var resmi açıklamaya göre. Ama sözlüklerde 40 diyorlar. Bakan da 10 demişti.
40 ölü olduğu soyleniyor 4 canlı bomba. Tam kabus:-(70 den fazla yaralı olduğu söyleniyor . 4 canlı bomba iki patlama olmuş önce silahla taramislar Allah kahretsin bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?