Allah isteyen herkese nasip etsin, INSALLAH

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Umudunu sırtına alıp yola çıkanların affına sığınarak yazıyorum..

Bu ayın 9'unda bebegimin yüzünü gördüm renkli bakıldı ve şaşırdım. 8 aydır hep siyah siyah görünce bu bi değişik oldu. Yüzü gözü çok güzel annesinin kuzusunun. Ağzı burnu bana, biraz daha bakınca sanki babaya benziyor gibi. Hergün o renkli 3 kareye bakıyorum. Bi tanesinde dil cikarmis ağzı dudakları kocaman çıkmış :)) diğerinde rahatsız olmuş olcak ki kaşlarını catmis agresif bi poz vermiş ona ayrı gülüyorum. Ne kadar tuhaf.. Bi gün karnımda benden, bizden birşey buyutecegimi hiç düşünmezdim. Bize benzeyecegini hiç hayal edemezdim. Ne güzel bi mutluluk, ne garip bi duygu. Dünyaya geldiği zaman ona bakamamak, ilerde güzel yemekler yapamamak en büyük korkum. Ama bildiğim tek birşey var, tırnağına zarar gelse içim yanacak, bi laf eden olsa panter kesilecegim :) çünkü o benim melek kızım.. o benim dünya güzelim..

Seni çok seviyorum...

:KK200:

Umudunu sırtına alıp yola çıkanların affına sığınarak yazıyorum..

Bu ayın 9'unda bebegimin yüzünü gördüm renkli bakıldı ve şaşırdım. 8 aydır hep siyah siyah görünce bu bi değişik oldu. Yüzü gözü çok güzel annesinin kuzusunun. Ağzı burnu bana, biraz daha bakınca sanki babaya benziyor gibi. Hergün o renkli 3 kareye bakıyorum. Bi tanesinde dil cikarmis ağzı dudakları kocaman çıkmış :)) diğerinde rahatsız olmuş olcak ki kaşlarını catmis agresif bi poz vermiş ona ayrı gülüyorum. Ne kadar tuhaf.. Bi gün karnımda benden, bizden birşey buyutecegimi hiç düşünmezdim. Bize benzeyecegini hiç hayal edemezdim. Ne güzel bi mutluluk, ne garip bi duygu. Dünyaya geldiği zaman ona bakamamak, ilerde güzel yemekler yapamamak en büyük korkum. Ama bildiğim tek birşey var, tırnağına zarar gelse içim yanacak, bi laf eden olsa panter kesilecegim :) çünkü o benim melek kızım.. o benim dünya güzelim..

Seni çok seviyorum...

:KK200:
maşallah canım,maşallah sağ salım kucagına almayı nasip etsın allahım
bende 7+3 haftalıkım :D

Bizim icin mi ben bize umut verici bisey goremiyorum bildigin kendini pof poflamissn

Dalga geçiyorum :) kendi kizima kendi istedigim gibi kendi gönlümden geçenleri yazdım, sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. En başta yazdığım yazıyı okursanız daha makbule geçer gerisini merak edip okumanıza gerek yoktu. Kendimi pofpoflamak değil asla böyle bi ihtiyacım olmadı. Yazıyı tekrar tekrar okuyun sonra kalbinizi temizleyin, Allah size de verir, umudunuz benim yazımda değil, kendinizde. İyi günler.

Kalbimin temiz olmadığını nerden biliyosn sende once onyargini temizle bazi seyleri icimizde tutsak ne guzel olacak yada yerinde yazsak daha guzel olacak

Kalbimin temiz olmadığını nerden biliyosn sende once onyargini temizle bazi seyleri icimizde tutsak ne guzel olacak yada yerinde yazsak daha guzel olacak

Millet burda neler neler yazıyor. Bi kaç güzel cümle mi battı size ? Kalbiniz temiz olsa böyle bi yazının altına "gereksiz bi yazı olmus" demezdiniz. Ve bu sadece içinizden geçmiş olurdu. Biliyor musunuz ne güzel olacak tanimadigimiz insanlara laf söylemeye calismasak, kendi önümüze baksak.

Yok renkli ultrason yok yakindan bakionca babaya yani hadi icinden gecer yazarsinda insan bu guzel kandil gununde azda olsa bu duygulari yasayamayanlara guzel dua eder ondn gereksz buldum

Back
X